supersheep Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 film zrobiony na poczatku wakacji, w sumie nic szczegolnego, ale czekam na opinie :D kolega juz go wrzucil do brudnych filmow ale kochani moderatorzy usuwali bardzo szybciutko wszystkie komentarze, nie zdazylem ich przeczytac http://rapidshare.de/files/12965045/nasz_2...2_film.avi.html trzeba kliknac "free", poczekac kilkadziesiat sekund, a potem przepisac kod i kliknac "download" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 filmik fajny, dobrze ze praca silnika jest slyszalna w tle :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersheep Opublikowano 18 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 ups, nie ten filmik wrzucilem :oops: :oops: ale juz poprawiony jest link, Moto_boY oceniles nie ten co trzeba, ale dzieki, to bylem tylko ja, a na tym wlasciwym jest nas 3 :twisted: przepraszam za pomylke :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maromistrz Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 To ja też zły musiałem oglądać. Chociarz ogółem nie był zły po obejzeniu humor mi sie poprawił thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Teraz juz nie mozna tego sciagnac :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Ten filmik z Jawą i MZ? Ty skaczesz fajnie ale reszta to dziecinada. Bączki na Jawie i pseudo stoppie na MZ (w klapkach, poza tym jedno i drugie nieudane) wyszły z mody. Za to husqvarną fajnie sobie latasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 mam podobne zdanie jak Wojtequew kołko to samo jest...tak to spoko, szkoda ze silnikow nie slychac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Filmik może być, najbardziej podobały mnie się bączki na jawie gdy koleś siedział na kierze, poprostu prawie jak dr Mentos :):D:D, szkoda że koleś na etz nie chcial postawić jej na kolo cos:/A te hopy to sam usypywałeś czy już byly? Bo fragment toru to chyba nie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersheep Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 A te hopy to sam usypywałeś czy już byly? Bo fragment toru to chyba nie jest? no wlasnie to tor jest, ma 3,5 km i ponad 30 skokow :twisted: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 jak dla mnie to spora monotonia, a przy skokach radze troche bardziej odkrecic zeby nie ladowac na hopie tylko na spadzie juz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Film fajny :) Ale twoj qmpel na tej Ecie mógł dłużej jechać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Ten filmik z Jawą i MZ? Ty skaczesz fajnie ale reszta to dziecinada. Bączki na Jawie i pseudo stoppie na MZ (w klapkach, poza tym jedno i drugie nieudane) wyszły z mody. Za to husqvarną fajnie sobie latasz. mam podobne zdanie jak Wojteque w kołko to samo jest... tak to spoko, szkoda ze silnikow nie slychac WIcie chlopaki raczej na mz skokow nie porobie, a do kola szkoda mi sprzeta, radze sprobowac zrobic stoopie na mz i wtedy pogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi