Bart Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Rok to podobnie pewnie jak Twój 2002, przebieg to całe 13200km, udokumentowane od 1 właściciela, książeczka serwisowa (regularnie serwisowana w ASO), wszystko w oryginale, nawet opony jeszcze fabryczne :D i co najciekawsze wykazuja tylko zuzycie na srodku bieżnika, a na rogach mają jeszcze wloski, znaczy byl ostro smigany po winklach he he itp, generalnie wygląda na igłe ;) a ile dałem, hmm zdradze, ile by nie było uważam że było warto ... 21tyś zł, jest troche ale pomimo że lzejszy o kupe kasy to o tyle samo szczesliwszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 ile by nie było uważam że było warto ... 21tyś zł' date='[/quote'] bardzo dobra cena :D nawet opony jeszcze fabryczne czy to sa przypadkiem Metzeler MZ4 ??Jezeli tak to uwazaj na winklach, te opony trzymaja wiecznie, ale na winklach sa "falszywe".Szkoda by bylo Ciebie i motocykla.Osobiscie polecam Metzeler Z6 Roadtec, jak chcesz troche kilometrow na nich zrobic, a miec dobry kontakt.(6-10 000km) Jak zalezy Ci tylko na dobrym kontakcie , a niewazne jest jak dlugo opona potrzyma to polecam Metzeler M1 Sportec (3-4000 km) Zycze szerokiej drogi. SirAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 tak to jest Metzeler MZ4 i teraz mnie zastrzeliłeś z tymi winklami :? Gorzej o tyle ze jak na teraz to po pierwsze one sa jeszcze bardzo dobre ( :-x ) i po drugie wypstrykałem sie z pieniedzy po zakupie, a co za tym idzie bede musial uwazac, choc to nie bedzie trudne bo musze sie troszki tak jakby od nowa nauczyc jazdy na tym moto, zachowuje sie zupelnie inaczej niz moje byłe, i masa cholewa jest ciezka, wiec spieszyl na winklach sie nie bede 8) ps. Dzieki za rade i uświadomienie, bede uważał ;) ps2: Gdzie kupic nowe oponki (najlepiej w internecie) albo w okolicach małopolski, i czy warto kupić uzywane :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 i czy warto kupić uzywane Ja nigdy w zyciu bym sie na to nie zdecydowal.Opona ma "pamiec" i nigdy nie wiesz jak ona byla traktowana przez poprzednika.Niestety ale motocykl i jego utrzymanie , nigdy nie byly tanie :| Co do kupna opon w Polsce nic Ci nie poradze ze wzgledu na moje miejsce zamieszkania, dla informacji moge podac ze ja place w Niemczech za nowki Z6 ok. 200 euro za pare (120+180) SirAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Pytanie było szybkie, odpowiedz równie, i juz wiem ze nie kupie używki ;) A jesli chodzi o ceny w niemczech, to czy bedzie ewentualnie mozliwosc "usmiechnąć" sie do Ciebie o pomoc w załatwieniu takich oponek ewentualnie czy masz namiary na sklepy online niemieckie z mozliwoscia posłania do polski, bo cena jest śmieszna :!: tutaj jak patrzyłem to w tej cenie jest 1 sztuka 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Sliczna jest! Przepiekne sa te wydechy! Dozobaczenia na spotkaniach i przejazdzkach bo w koncu daleko do siebie nie mamy ;) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Rzekłbym, ze w najgorszym wypadku trzeba przejechac przez miasto :banghead: A jesli chodzi o przejazdzki to bardzo chętnie, pisze sie w ciemno ;) ps. Jak sie kontaktujecie w kraku, bo nie wiem jeszcze :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 czy masz namiary na sklepy online niemieckie z mozliwoscia posłania do polski no wlasnie......................z ta wysylka do Polski sa problemy, nikt nie chce do Polski wysylac.Ale pogadaj z kims kto jezdzi do Niemiec po auta, motocykle, przeciez takie 2 gumy wiele miejsca nie zabieraja. SirAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Bart, z tego co pamiętam to Michał (moderator z mechaniki) jeździł do Niemeic po motocykle i inne graty. Napisz do niego na PW czy jeszcze jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Bart, tak na marginesie, czas zmienić "Motocykl: Brak" w danych osobowych ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 no wlasnie......................z ta wysylka do Polski sa problemy, nikt nie chce do Polski wysylac. Eeeej, nie mieszkamy na Czarnym Lądzie :roll: :arrow: :mrgreen: http://www.mynetmoto.com/motorradreifen.cf...CFRxpMAodiB8c7gOni wysylaja do Polski, koszt wyslania kompletu opon to 25 ojro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 teraz mozesz uzupełnic profil w miejscu motocykl :banghead: [ Dopisane: 07-03-2006, 11:18 ]ps. Jak sie kontaktujecie w kraku' date=' bo nie wiem jeszcze[/quote']otwierasz okno ,słyszysz ten dzwiek i jedziesz za nim ;) a tak pozatym jest kilka miejsc gdzie sie zbieraja grupy typu Osada,Zarabie,Obwodnica-zamkniety odcinek ,kazimierz wieczorkiem i forum .Po takiej pierwszej przejazdzce dajesz numer zapoznanym gosciom i nastepnym razem jak gdzies jada daja ci znac :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 teraz mozesz uzupełnic profil w miejscu motocykl ;) Nio i poprawiłem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Przedewszystkim www.grupa-poludnie.info Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 no wlasnie......................z ta wysylka do Polski sa problemy' date=' nikt nie chce do Polski wysylac. [/quote'] Eeeej, nie mieszkamy na Czarnym Lądzie :roll: :arrow: :mrgreen: http://www.mynetmoto.com/motorradreifen.cf...CFRxpMAodiB8c7gOni wysylaja do Polski, koszt wyslania kompletu opon to 25 ojro. a no widzisz,Tobie udalo sie cos znalezc, ja szukalem i nic......Razem z wysylka na jakies 250 euro przyjdzie, to i tak dobrze, co nie ?Nie mam pojecia ile kosztuja opony w Polsce. @Bartzobacz sobie ta stronke i zamawiaj ;) SirAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi