Kaśka Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 No my tzn. Cotlet, Mishel i ja wczoraj sobie polataliśmy, było zajefajowo :mrgreen: jeszcze do dziś mamy rogale na pyskach :evil: [ Dopisane: 22-03-2006, 14:46 ]W sobotę 25-03 ma być ok. + 10 st. i chcemy pojechać sobie gdzieś za miasto tak rekreacyjnie, jeszcze nie ustaliliśmy o której i gdzie się spotykamy ale wszystko jest do dogrania, w profilu jest mój nr telefonu więc jak ktoś bedzie potrzebował informacji to proszę o kontakt, zresztą jak coś już będzie wiadomo to dam znać również w tym temacie.No i dziś zaliczyłam pierwszego szlifa :D , na szczęście moto całe :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Moto całe, a jak z Tobą? Ma nadzieję, że też jesteś cała. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 dziś zaliczyłam pierwszego szlifa :) , na szczęście moto całe :mrgreen:noooo .... za ten tekst szacun :P Co do pierwszego mikrowypadu - pomimo problemów z 4um udało się zebrać niezłą ekipę i te stówkę z ogonkiem nakręcić. Więc czy potrzebne jest forum ??? :lol: Lanserka po Sobótce i głównie we Wrocku wyszła na maksa :P Kto nie był niech żałuje. Sezon uważam za rozpoczęty :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Witam!niestety termin pierwszej gumy znacznie się odwlecze bo muszę czekać na części... Ale jak tylko złożę moto to jakaś ustawka na latanie obowiązkowo!pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Kurde jak tu się dołącza "cytuj"Chciałam Drogowcowi odpisać, że wszystko o.k. bo złego to licho nie bierze. Już załapałam, starość nie radość :notworthy: Sezon motocyklowy rozpoczęty, Dziadzia Prot zabrał mnie na przejażdżkę :icon_mrgreen: Zrobiliśmy 82 km. zaliczyliśmy autostradę (jechałam 160km/h :) ) no i ja zaliczyłam glebę parkingową w centrum Oławy :wink: :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Już załapałam, starość nie radość :notworthy: Sezon motocyklowy rozpoczęty, Dziadzia Prot zabrał mnie na przejażdżkę :banghead: Zrobiliśmy 82 km. zaliczyliśmy autostradę (jechałam 160km/h :) ) no i ja zaliczyłam glebę parkingową w centrum Oławy :icon_mrgreen: :banghead: :wink:Zabrał cię na Drag Starze czy na twojej pieknej bestii :) ?Ale pewnie na gs-ie śmigaliście skoro dał ci siąść za kierwonicą w Oławie :D pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Astarte, nie uwierzysz, zabrał mnie na moim motórze :banghead: Rozumiesz :icon_mrgreen: Stary pozwolił mi pojechać samej na swoim ukochanym :wink: Jak mi zaproponował, że pojedziemy na autostradę, żebym mogła sobie 6 wrzucić, to o mało się z wrażenia nie przewróciłam :notworthy: I nawt nie krzyczał jak w centrum Oławy, położyłam na skrzyżowaniu moto. :wink: Pomógł mi podnieść GS-ka i nawet nic nie gadał :D byłam w szoku :) Ale pomimo gleby, śliskiej drogi i deszczu było zajefajowo :) :cool: :biggrin: Zabrał cię na Drag Starze czy na twojej pieknej bestii :clap: ?Ale pewnie na gs-ie śmigaliście skoro dał ci siąść za kierwonicą w Oławie :wink: pzdr @starteJa na swoim , Dziadzia na swoim :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Ja na swoim , Dziadzia na swoim :notworthy:Jestem Kasiu pod wrażeniem :D Śmigaj, śmigaj - trening czyni mistrza, a egzamin coraz bliżej :) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Może na dniach jakaś szybka wizyta u niejakiego Sierżanta? W sam raz na lajtową przejażdżkę... :notworthy: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Może na dniach jakaś szybka wizyta u niejakiego Sierżanta? W sam raz na lajtową przejażdżkę... :DBrowarny, ja nie widze problemu możemy pojechać, Dziadzia Prot przyjeżdża w piątek także moglibyśmy sobie wyskoczyć :) Czy jest jeszcze ktoś chętny na przejażdżkę (może w sobotę) w okolice Nysy :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Może na dniach jakaś szybka wizyta u niejakiego Sierżanta? W sam raz na lajtową przejażdżkę... :icon_mrgreen:NIEJAKIEGO ??????? Oj orzeszki malinowe,chyba nie myślicie,że jak nie bazgram, to tym samym mnie nie ma !Nadal kontroluję wszystko w pionie i poziomie. he he he,Czekam na Was Hardcorowcy !!!! :) :bigrazz: :( :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Jak będziecie jechali,to piwo przywieżcie , bo na sucho nie gadam.Będzie chlebek ze smalcykiem ,mniam mniam mniam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Czekam na Was Hardcorowcy !!!! :( :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_evil: Ja wiem, żeś twardziel, ale już nic w Twoim życiu nie będzie takie, jak do tej pory. Jesteś pewny, że chcesz nas poznać ??? Na swoim terenie ??? Taaaa .... no Ty nie jesteś normalny ... :bigrazz: To co ... jak nie będzie strasznie lało to lecimy ??? Proponuję zbiórkę pod Kaśką ... o 11.00 ? Bój się Stary Sierżancie :) Browarny puść wici po Śląsku, może MarianKa da sie namówić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 To że nie jestem normalny, to jest dla mnie normalne , he he he .Ale to , że Wy chcecie przyjechać na mój teren i to bez ochrony , to świadczy tylko o tym,że normalnie jesteście całkiem nienormalni ,hihihi.Spiszcie wszyscy Wasze ostatnie życzenie , przesłania do następnych pokoleń itp. bo nie wiadomo co tu się będzie działo .A poza tym, to o 11.00 u mnie powoli jest przygotowanie do obiadu.O której chcecie do mnie przyjechać ???? Wieczorem ????Z wyra o 6.00 i ruchy , wiosna w pełni , a Wy jeszcze żyjecie czasem zimowym.Piwo dla mnie , bo poszczuję królikami i świnką morską.A teraz serio !! Ile ma być osób , bo muszę jakieś żarełko przygotować,chleb pokroić,smalec wytopić itp.WAŻNA SPRAWA !!!!!!!Jak będziecie już wjeżdżać pod mój dom , to bez klaksonów i nieco mniej gazu.Mogę być właśnie w trakcie prowadzenia terapii z dziećmi i taka ilość motocykli mogłaby ( nie daj Boże ) spłoszyć moje koniki.Czekam Twardzielki i Twardziele !!! he he he ( śmiech diabelski ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zochna Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 To co ... jak nie będzie strasznie lało to lecimy ??? Proponuję zbiórkę pod Kaśką ... o 11.00 ? :bigrazz: :( :icon_mrgreen: Zaraz sie rozbecze!!!!!I jeszcze ten smalec-wymiekam :) Prot a moze troszke wczesniej sie wybierzecie i przez wyspy?????Zabierzcie mnie tez!!!!!!!!!!!Pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 az mnie z zalu sciska, ze nie moge, ale to dlugo juz nie potrwa; i wszystko nadrobie, ze bedziecie mieli mnie dosyc; musze to lato rozpracowac logistycznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi