krzychu-985 Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Gratuluje:) Kobieta na jedynym słusznym moto czyli enduro :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszka Opublikowano 18 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Gratuluje:) Kobieta na jedynym słusznym moto czyli enduro ;) pzdr I ten tekst zajbi**** mi się podoba :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 PS. Może jest na forum jakiś urzytkownik RX-a który posiada książkę serwisową/obsługową do tego sprzęcika. Mówisz i masz :Dhttp://www.serviceaprilia.com/public/lum/i...x.asp?l=RX%2050 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Mówisz i masz http://www.serviceaprilia.com/public/lum/index.asp?l=RX%2050 Dzięki kwas, ale to właśnie już mam i to w polskim języku, to jest taka instrukcja dla użytkownika.Chodzi mi o coś lepszego, jak książka serwisowa/napraw dla mechaników, np. taka jak wydaje Clymer lub Haynes.Na forum szukałem i nigdzie nie ma , a lubię mieć takie żeczy na wszelki wypadek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Gratulacje :D Enduro jest najlepsze. Ale cos sadze ze szybko go zmienisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Gratulacje :) Kobieta za kierownica :D Kup sobie troche ubran na enduro zebys sie szybko niezrazila ;) Gratuluje!!!! No jak Dla mnie W porownaniu z moją Mtx To Ta Rx Jest Niska:DPOzdrawiam Fajny Moto Mtx r 1 jest duzo nizszy a r2 taki sam moze delikatnie wyzszy Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszka Opublikowano 18 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Gratulacje :D Enduro jest najlepsze. Ale cos sadze ze szybko go zmienisz :) a ja sądzę, że aż tak szybko to nie ;) Kurde dopiero teraz do mnie dotarło jak się bardzo cieszę, chyba nie wytrzymam do sezonu. :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keczup Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 GRATULACJE!Super Motorek!Teraz To dopiero będzie CI ciężko każdego dnia zaglądać za okno i patrzeć na tą chlapę. Ja też kupiłem motorek ( w Grudniu) i to czekanie na wiosnę to poprostu TORTURY...pozdrawiam i gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Niema na co czekac :D jezdzi sie przednio :) u mnie teraz 8 stopni a ja spedzilem ze 3 godziny na moto ;) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Ja też kupiłem motorek ( w Grudniu) i to czekanie na wiosnę to poprostu TORTURY... odplasz motor i jazda :D chybA ze jest na minusie. u mnie teraz 8 stopni a ja spedzilem ze 3 godziny na moto hehe u nas na Podlasiu w nocy bylo-8 ,a w dzien dzisiaj sie ocieplilo do 0 no i sniegu dopadalo.Na Podlasiu sezon ... zaczyna sie najpozniej chyba :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszka Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Właśnie KML podlicza ile jeszcze kapustki moje moto pochłonie, mam nadzieję, że na buciki coś zostanie :roll: , takie ładne czerwone :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi