lisek1221 Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 21 kwietnia 2006 godz. 16:00 Luboń -żabikowo / k. poznania. niedaleko AUCHUANA i LEROY MERLIN KOMORNIKI Więcej info dam jak zorganizuje jakąś fajna mapke dojazdu ;) [ Dopisane: 26-02-2006, 14:23 ]aha ten 21 kwiecień to jest piatek!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 lisek1221 tylko nie planuj tego Baka... najlepiej wychodzi bez planowania :banghead: spoko dzieki - ja Tobie a wlasciwie WAM zycze szybciutko jakiegos potomka... bo nie ma na co czekac... :banghead: Jeszcze raz wszystkiego naj.... najlepszego :!: ;) Ps. do zobaczenia gdzies w trasie... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 21 kwietnia 2006 godz. 16:00 Luboń -żabikowo / k. poznania. niedaleko AUCHUANA i LEROY MERLIN KOMORNIKI Hajtasz mi się pod domem Lisek? ;) Kurde, a myślałem że chociaż kawałek dalej będe musiał jechać, a tak to mi się motur nawet nagrzać nie zdąży ;-) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 GRATULACJE WIELGACHNE !!! ZAZDROSZCZĘ CI STARY !!! MOJA COSIK NARAZIE SIĘ NIE CHCE HAJTAĆ !!! A JA BARDZO... :-( NA 99,99% JESTEM U CIEBIE KOLEGO ! ŚCISKAM MOCNO - PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 POZDRO LISEK!!! wszystkiego naj!!! nie zawiode cie i będe ;) pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 szybciutko jakiegos potomka... bo nie ma na co czekac... można już ze spokojem 1000zł na ulicy nie leży dziękujemy panu Romanowi :mrgreen: NA 99,99% JESTEM U CIEBIE KOLEGOstały nie zawodny bywalec takich imperez ;) pozdro dla ciebie i młodego :mrgreen: MOJA COSIK NARAZIE SIĘ NIE CHCE HAJTAĆ !!! A JA BARDZO... ciekawe raczej bywa na odwrót tak czy siak jeśli dojdzie do skutku ja napewno się zjawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 GRATULUJĘ i życzę wielu wspaniałych chwil, w których pomyślisz, że nie ma szczęśliwszego na tym świecie od CIEBIE :clap: Życzę Ci także szybko Lisiątek :DMoja córa (12 l.), nie może się odkleić od motocykla, gdyby mogła to by z nim spała w łóżku :D Tego i Tobie życzę ;) POWODZENIA :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisiczka Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Witam wszystkich forumowiczów :) najwyższy czas żeby przyszła żona liska ujawniła się na forum. Czytam wszystkie wypowiedzi i bardzo chcę podziękować Rafałowi 22 za słowa otuchy, pogratulować Staremu Sierżantowi dobrze dobranej połowki :puchar: , a Przemkowi 3578 córeczki :lapagora: .Mam tylko pytanie do Klaudiusza - o co właściwie chodzi z tym efektem pierścienia. Nie oglądałam WLADCY PIERŚCIENI i nie jestem za bardzo w temacie. :? Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję, że niektórych z Was :clap: już wkrótce zobaczę na żywo. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 mam nadzieję że u Was wypali to lepiej niż u nas i będzie zdecydowanie lepsza frekwencjanajwyższy czas żeby przyszła żona liska ujawniła się na forum widze że kiedy kota nie ma myszy harcują :mrgreen: mam nadzieję' date=' że niektórych z Was już wkrótce zobaczę na żywo. [/quote']również czekam :mrgreen: pozdrawiam do soboty :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Kurde jak ona tu wlazła 8O :P :P - prawdziwa lisica sie z niej robi :) ;) heheehe [ Dopisane: 11-03-2006, 07:21 ]Ciekawe kiedy przestanie padać i kiedy sie ociepli :? Moze za tydzień ;) Jakaś porąbana ta pogoda jest, zaczynam sie powoli stresować :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 witamna wstępie chciałem szczerze pogratulować liskom, życzę wszystkiego najlepszego na przyszłość.a co do korowodu to ja sie zgłaszam.czekam jedynie na jakieś dokładniejsze info co do miejsca spotkania.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 jezeli nie bedzie kolidowac z rybnikiem to moze i z wrocka zrobimy sobie wycieczke... ( pare sprzetow moze by sie zebralo ) ;) GRATULACJE GRATULACJE I CO JESZCE ?? GRATULACJE :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 ja nic wiecej nie dodam ponad to ze na 100% bede !!!!! Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 13 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 DZIĘKI CHŁOPAKI ZA DOBRE SŁOWO i ZA WSZYSTKIE ŻYCZENIA. Dzisiaj pod wieczór wkleje mapke z dokładnym punktem jakim jest zaznaczony kościół , tak po prostu żeby było łatwiej trafić (FAT nie będzie miał problemów z zamkniętymi oczami trafi w sumie nawet nie musi odpalać moto-może go przypchać :P ), chociaż dojazd nie jest super skomplikowany :banghead: . KURDE zostało jeszcze 5 TYGODNI a zima jest za oknem ;) - coś jest nie tak z tą pogodą- MY CHCEMY WIOSNE!!!!!!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Witam. Ja się stawie napewno , byle tylko jakiś dziwny śnieg nie padałbo zimówek niemam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi