lisek1221 Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Mam zaszczyt poinformować Wszystkich, że 21 KWIETNIA 2006 zmienie stan cywilny :D W sezonie 2006 oficjalnie będe wozić na swojej Gpz-ce żonke Sandrę(lisiczke).Jeśli chcecie uczestniczyć w tym wydarzeniu (na czym nam bardzo zależy) i zafundować nam miłą pamiątke na całe życie, ZAPRASZAMY WAS DO KOROWODU WESELNEGO (Z UDZIAŁEM WASZYCH WSPANIAŁYCH MASZYN). Szczegóły podam już wkrótce :D PS.Z klubu wypisuje się na własne życzenie ;) -żeby nie było ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Pogratulować :lol: Po co masz miec lepiej niż ja :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Po co masz miec lepiej niż ja Aż tak źle? :D Będzie spooko 8 lat sie już kręci :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Będzie spooko 8 lat sie już kręci Hehe. Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 heh a ja 21.04 się urodziłem, ty też rozpoczniesz nowe życie......P O W O D Z E N I A :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 zmienie stan cywilny no to teraz mamy juz nowa zone i pana na sznurkuSZKODA :D ,JA DRUGI RAZ BYM SIE NIE DAŁ TAK ZŁAPAC.pozdrawiam w imieniu BRACI MOTO ZE SZCZECINA :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PNT_CB1 Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 zmienie stan cywilny bądż świadom swoich praw: masz 14 dni na zmianę decyzji bez konsekwencji prawnych, a wg prawa kościelnego jeżeli nie skonsumujesz, to masz 24 h na rezygnację. peeees: jeszcze wczesnie, ale przecież sznurek jakiś z moto zrobimy, co by ich godnie doprowadzić. peeees: żeby nie żona i 2 dzieci, to byłoby inaczej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Będzie spooko 8 lat sie już kręci Ciekawe co by na to powiedział Ojciec Dyrektor ;) Gratulejszyn stary !!!!!!!!!!!! :lapagora: Za wasze zdrowie i przyszłej dziatwy :D :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Gratulacje Lisek! Dawaj znać będą jakieś szczegóły związane z paradą, z przyjemnością potwarzyszę w tym ostatnim pożegnaniu ;-) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Gratuluje i życze cierpliwości w życiu małżeńskim, ale przygotuj sie na zmiany i pamiętaj o efekcie "PIERŚCIENIA" :D Tak, tak, tak, podobnie jak we "WŁADZY PIERŚCIENI" :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Witam Gratulacje legalizacji :D Będzie ok zobaczysz, ja już 16 lat od legalizacjii naprawde jest super. Pozdrawiam. ps. ja się pisze na zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 bądż świadom swoich praw: masz 14 dni na zmianę decyzji bez konsekwencji prawnych, a wg prawa kościelnego jeżeli nie skonsumujesz, to masz 24 h na rezygnację. hehe dobre - w takim razie gwarancja już jest nieważna (kobita skonsumowana) :D Dzięki chłopaki za życzenia , ja mam jeszcze troche spraw do załatwienia w związku ze slubem, ale obiecuje że juz niedługo opisze wszystko bardziej szczegółowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Jestem żonaty już trzeci raz i nie narzekam - tylko teściowe nieco psują tę sielankę.Ale luzik pełny - zawsze może któraś wpaść do studni. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Jestem żonaty już trzeci raz Mam nadzieje sierżancie że ciebie nie dogonie- chociaż zdaje sobie sprawe że życie płata różne figle :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Ja równiez mam zaszczyt zaprosić na uroczystą parade uświetniejącą mój slub z Basią (również forumowiczką) w dniu 22 kwietnia 2006 niedaleko bo 56 km od Poznania w miejscowości Kłecko o godz 16.30. Dom weselny oddalony jest o 16 km wiec mozna paradować :D wszystkich serdecznie zapraszam!!!!!!!!! :) ;) :D Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi