505iK Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 http://media.ebaumsworld.com/wmv/runoveraccident.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 auć... szkoda mi typa, chyba niewiele z niego zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Chyba nie zapiął pasów :roll: bo w przeciwnym wypadku wątpię by go tak wyrzuciło. Ale faktem jest że raczej marne szanse na przeżycie :? szczególnie po tym czarnym aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 idiocie nawet pasy nie pomoga... naszczescie wszytko w dzikich krajach się dzieje... w Polsce nie ma tylu idiotów :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Daje do myslena taki filmik. Miałem kiedy taka animacje na kompie "Mielony" pyły zdjeca jak gosc na NSR pod tira wlecał na drodze jego bedechy itd kiedys jak to obejrzałem to mi sie na motot odechciało jezdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Facet uciekal przed policja. Mialem jeden film ktory zajmowal 700mb i tam bylo pelno takich filmow z komentarzem miedzy innymi ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Jezu, wy uprzedzajcie o takich filmikach, bo aż mi żołądek do gardła podszedł, jak zobaczyłam tego gościa.......chryste....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENDI Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Ufff... "Mielony" niestety bardzo tu pasuje... masakra.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Może bedę brutalny, ale po tym jak doszlo do tego wypadku cieszę sie, ze na tym świecie jednego idioty mniej i mam nadzieję, ze nikogo nie zabił :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 A mi szkoda goscia. Moze rzeczywiscie uciekal przed policja. Pewnie ze nie powinien tego robic, wielu z nas uciekalo przed policja, wielu z nas nie jezdzi wedlug przepisow. Ja nie chcialbym miec wypadku i zginac i zeby to ktos sfilmowal a pozniej ktos na jakim 4um powiedzial ze dobrze ze zginol. Moze jakis organy sie zachowaly.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Moze jakis organy sie zachowaly.... organy? 8O raczej nie :mrgreen: on po walnieciu w droge to ma jeden organ polaczony :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi