kwas Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Supersheep- husa wr 125 ma około 40kucy, to ta sama klasa co np. ktm exc, czyli hard enduro najwyzszej klasy- silnik praktycznie taki sam jak w wyczynie tylko troszeczke mniej wyżylowany, dlatego ma kilka koni mniej od wyczyna ale za to ma lepszy dolny zakres obrotówł! a husa wre 125 ma ponad 30koni, to ta sama klasa co aprilia rx, która ma 33konie. I nie sprzeczaj sie bo nie masz racji i wprowadzasz mylne dane na 4um :D pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersheep Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 ok, widze ze nie dam rady Was uswiadomic, uwazajcie jak chcecie i wierzcie w dane podawane przez dealerow motocyklowych, tak na marginesie dodam ze husqvarna CR 125 ma okolo 40 koni mechanicznych i tutaj ciekawostka: silnik WR nie jest identyczny (jak mogloby sie wydawac, i wielu uwaza ze tak jest) jak w CR i dlatego ta roznica mocy :D na tym koncze moja polemike na temat WRE, WR i czego tam jeszcze chcecie, jak ktos bedzie chcial o cos zapytac to PW albo mail SEBOOL jak chcesz to wpadaj kiedy sie troszke ociepli :twisted: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 wierzcie w dane podawane przez dealerow motocyklowych' date='[/quote']To Ty kolego właśnie przytaczasz tutaj że dealer podaje 15km, a reszta forumowiczów podaje tą moc biorąc pod uwage własne doświadczenie. Jeździłem odblokowaną WRE i wiem ile to ma mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Husqvarna WR 125 na kole ma 29,1KM, a CR 33,6KM ale powtarzam że jest to moc na kole. Dla porównania: honda cr - 31KM, yamaha YZ - 31,9KM, KXF 250 - 31,1 EXC 125 - 29,8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 adam87 na pytanie co woja WR,ka ma na końcu tłumita bo mysle i nic nie wymyslilem.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 adam87 na pytanie co woja WR' date='ka ma na końcu tłumita bo mysle i nic nie wymyslilem. [/quote']zatyczke :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 hehe a po co ci ona :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 jak myjesz motor zeby woda nie wleciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Aha mi to nie jest potrzebne bo ja myje przy wlaczonym silniku i spaliny wypychaja :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Aha mi to nie jest potrzebne bo ja myje przy wlaczonym silniku i spaliny wypychaja Rolling Eyes Bardzo mądre :D :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 polak madry po szkodzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 :lol: dzieki za pochwałe hehehe :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi