kwas Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Krótka historyjka o tym jak to kwasu kupił sobie sprzęta :P No więc znalazłem sobie w ogłoszeniu honde cr 250 z roku 91, kupiłem ją za 2450zł, pewnego pieknego dnia szczęśliwy siedziałem sobie w garazu i pucowałem crke, aż nagle zadzwonił telefon, odbieram i koles mowi czy ja chce kupic motor (dałem ogłoszenie do dizmara), no ja mowie ze juz raczej nie bo kupiłem, a on na to ze szkoda bo ma aprilie rx 125, troche mnie to zainteresowało i zaczelem z nim o niej gadac itd itp :lol: no i dogadalem sie z nim, sprzedałem crke za 2700zł i pojechałem wczoraj po aprilie, w sumie dostalem motocykl z papierem włoskim, rok 90, po kompletnym remoncie silnika (nowy nikasil, tłok vertex, wał po regeneracji), do tego dał mi nowe opony, lampy zapasowe, nowe przewody, nową pompe, łożyska do głowki, wachacza itd, buty alpinestars rozm. 42 (za małe :) ) i duzoo innych gratów, jestem bardzo zadowolony i chciałem się tym pochwalić :( pozdro! foto:http://bikepics.com/pictures/521582/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Gratulacje.Ten RX wg mnie bedzie lepszym nabytkiem niz CR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 GratulacjeApa RX bardzo pozytywny sprzęt dający radość w terenie.Miłego i bezawaryjnego użytkowania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Gratulacje sprzeta i oczywiscie bezawaryjnej jazdy !!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 No no ładna fura :) i z tego co wiem to pięniadze jakie za nią dałeś też są ładne hehehe . Gratuluje serdecznie!! Teraz szykuj sprzet do sezonu i czekaj na roztopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Garatuluje cudna sztuka btw u mnie już lody topnieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Ładny RX gratuluję :) u mnie już lody topnieją.U mnie już też 3+ :P ,ale ś :? nieg dalej sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiu_Yo Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Moje gratulacje fajny sprzęcik miłego użytkowania i dobrego sezonu :) P.SU mnie też powyżej zera, ale śnieg dalej leży i ludzi wku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 a czemu nie chciales tej Cr-ki wkoncu to bardziej popularny sprzet i mocniejszy a rocznik podobny :roll: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 a czemu nie chciales tej Cr-ki wkoncu to bardziej popularny sprzet i mocniejszy a rocznik podobny Rolling EyesBo to cross 250cm3? Przeciez to zupelnie inne motocykle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Gratulacje ! Dobry sprzet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 a RX to enduro :?: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 a RX to enduroTak No Kwas gratulacje :]Fajna sztuka. Zmień tylko tylny błotnik :)Ale naprawde miło że coś co Ci odpowiada masz :] Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 a czemu nie chciales tej Cr-ki wkoncu to bardziej popularny sprzet i mocniejszy a rocznik podobny Rolling Eyes wiesz ja chce sobie poszaleć w terenie' date=' mysle ze rx to dobry wybór bo cwiara 2T jest zbyt mocna aby sobie ostro polatać w terenie, do tego trzeba miec duuuzo doswiadczenia, kiedys przyjdzie czas na 250:'] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Gratuluje! Przyjemnej i bezawaryjnej jazdy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi