Skocz do zawartości

jaki komninezon ??

Rekomendowane odpowiedzi

Szczerze polecam ARLENA NESSA' date='kupiłem w zeszłym roku i jest rewelacyjny,w upalne dni przydają się wywietrzniki zaś w chłodniejsze też daje rade,poza tym jes tam kompl.ochraniaczy i protektorów,dzienne przebiegi w granicach 500-600km nie męczą a wiem co mówię bo wcześniej miężyłem kilka kombików i w niektórych nie dało się chodzić.

Pozdrawiam Adi[/quote']

a jaki masz model? z tego co widzę na zdjęciu mam chyba identyczny (w innych kolorach), ale dopiero co kupiłem i nie miałem okazji przetestować

ka2

Kombi kupiłem na motobazarze w Warszawie na torach wyścigów konnych (to był chyba 05.02.2006) (było z -15 jak przymierzałem na dworzu :-) ) w firmie www.moto-depot.com.pl (są z Malborka) zdjęcia moge przesłać tylko poprosze o mejla.

pozdrawiam

Szczerze polecam ARLENA NESSA' date='kupiłem w zeszłym roku i jest rewelacyjny,w upalne dni przydają się wywietrzniki zaś w chłodniejsze też daje rade,poza tym jes tam kompl.ochraniaczy i protektorów,dzienne przebiegi w granicach 500-600km nie męczą a wiem co mówię bo wcześniej miężyłem kilka kombików i w niektórych nie dało się chodzić.

Pozdrawiam Adi[/quote']

a jaki masz model? z tego co widzę na zdjęciu mam chyba identyczny (w innych kolorach), ale dopiero co kupiłem i nie miałem okazji przetestować

szczerze powiem że nie wiem ale jak ściągne na chate to dam ci znać,w każdym razie jestem zachwycony,nawet robale fajnie się zmywa a wiem że na białym to nie takie proste :lol:

• 4 tygodnie później...

Witam.

W Motocyklu z marca tego roku jest wzmianka nt. kurtki Arlen Ness LJ 1793. 1.Ktoś coś wie na jej temat?

2.Jakie spodnie do niej?

3.Gdzie w Berlinie można nabyć Arlen Ness'a?

4.Czy są szanse,że dostane AN na BMT?

5.Ile może w Niemczech kosztować komplet Ness'a?

Pozdrawiam ALL

Witam.

3.Gdzie w Berlinie można nabyć Arlen Ness'a?

4.Czy są szanse,że dostane AN na BMT?

5.Ile może w Niemczech kosztować komplet Ness'a?

http://toms-motorradshop.de/ Będą mieli stoisko na BMT i wyprzedaż Berika. Też jadę w piątek i poluję na kombi, mam już nawet swoich faworytów pewnych...

http://toms-motorradshop.de/ Będą mieli stoisko na BMT i wyprzedaż Berika. Też jadę w piątek i poluję na kombi, mam już nawet swoich faworytów pewnych...

Niestety...ja tam nie znalazłem nic co odpowiadało mojemu portfelowi:(.

O tego Ness'a pytałem z ciekawości ale zapewne kupie coś innego bo mam ok 400 euro na góre i dół.

Pozdrawiam ALL

A ja mój Alpinestars musiałem wystawic na sprzedaz z wiadomych powodów :cry: :cry:

[ Dopisane: 21-03-2006, 11:16 ]

http://www.allegro.pl/item93506462_kombine...lpinestars.html

[ Dopisane: 21-03-2006, 11:17 ]

cena oczywiscie elastyczna :twisted:

Ok!To teraz ja podczepię się do tematu! :P

Potrzebuję Waszej rady!Ponieważ przymierzam się do kupna jednoczęściowego kombi,ale z tego co mi wiadomo żadna firma nie bawi się w ich produkcję dla kobiet :P . Czy będzie to miało sens jeśli kupię męski?

Potrzebuję Waszej rady!Ponieważ przymierzam się do kupna jednoczęściowego kombi,ale z tego co mi wiadomo żadna firma nie bawi się w ich produkcję dla kobiet  :P .  Czy będzie to miało sens jeśli kupię męski?

hyhy no nie powiem fajnie jednoczęściówki wyglądają ale ja Ci życze powodzenia ze znalezieniem rozmiarówki , przy 2 częściowym jest ciężko sie spasować tak żeby w dupie nie było wora a w kurtke wejść a co dopiero w jednoczęściówce.... choć u Was bioderka są pełniejsze :P wiec może lepiej bedzie. Z drugiej strony czuje że bardzo szybko znienawidzisz to kombi jak ze 3 razy bedziesz musiała je ściągać do kostek żeby się wysikać :lol: o upale w lecie już nie wspominam....

Potrzebuję Waszej rady!Ponieważ przymierzam się do kupna jednoczęściowego kombi,ale z tego co mi wiadomo żadna firma nie bawi się w ich produkcję dla kobiet  :P .  Czy będzie to miało sens jeśli kupię męski?

hyhy no nie powiem fajnie jednoczęściówki wyglądają ale ja Ci życze powodzenia ze znalezieniem rozmiarówki , przy 2 częściowym jest ciężko sie spasować tak żeby w dupie nie było wora a w kurtke wejść a co dopiero w jednoczęściówce.... choć u Was bioderka są pełniejsze :D wiec może lepiej bedzie. Z drugiej strony czuje że bardzo szybko znienawidzisz to kombi jak ze 3 razy bedziesz musiała je ściągać do kostek żeby się wysikać :lol: o upale w lecie już nie wspominam....

Eeee...dzięka za bardzo szczegółową "radę"! :P :D :D

Jeszcze mnie to jednak nie przekonało do dwuczęściowego kombi... :?

Hmmm...a gdybym zakupiła jeden z tych najmniejszych facetowych rozmiarów?Przecież niewysokie facety tez jeżdzą na moto! 8)