crazy_chris Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Szczerze polecam ARLENA NESSA' date='kupiłem w zeszłym roku i jest rewelacyjny,w upalne dni przydają się wywietrzniki zaś w chłodniejsze też daje rade,poza tym jes tam kompl.ochraniaczy i protektorów,dzienne przebiegi w granicach 500-600km nie męczą a wiem co mówię bo wcześniej miężyłem kilka kombików i w niektórych nie dało się chodzić.Pozdrawiam Adi[/quote'] a jaki masz model? z tego co widzę na zdjęciu mam chyba identyczny (w innych kolorach), ale dopiero co kupiłem i nie miałem okazji przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 ka2Kombi kupiłem na motobazarze w Warszawie na torach wyścigów konnych (to był chyba 05.02.2006) (było z -15 jak przymierzałem na dworzu :-) ) w firmie www.moto-depot.com.pl (są z Malborka) zdjęcia moge przesłać tylko poprosze o mejla. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 A czy ma ktos kombinezon IXS?? Albo ktos potrafi cos o tej firmie powiedziec?? Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Szczerze polecam ARLENA NESSA' date='kupiłem w zeszłym roku i jest rewelacyjny,w upalne dni przydają się wywietrzniki zaś w chłodniejsze też daje rade,poza tym jes tam kompl.ochraniaczy i protektorów,dzienne przebiegi w granicach 500-600km nie męczą a wiem co mówię bo wcześniej miężyłem kilka kombików i w niektórych nie dało się chodzić.Pozdrawiam Adi[/quote'] a jaki masz model? z tego co widzę na zdjęciu mam chyba identyczny (w innych kolorach), ale dopiero co kupiłem i nie miałem okazji przetestowaćszczerze powiem że nie wiem ale jak ściągne na chate to dam ci znać,w każdym razie jestem zachwycony,nawet robale fajnie się zmywa a wiem że na białym to nie takie proste :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 A czy ma ktos kombinezon IXS?? Albo ktos potrafi cos o tej firmie powiedziec??ja mam texy IXSa (górę) i muszę powiedziec, ze bardzo jestem zadowolony. na okresy pozaletnie jest idealna :banghead:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Arlen Ness za 1500 pln : (może sie nie udać bo pierwszy raz w życiu wklejam zdjęcia na forum) na plecach był jeszcze żółw dlatego troche garb wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bass Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Mam zamiar zakupic kombinezon utiki za 999zl czy warto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Witam.W Motocyklu z marca tego roku jest wzmianka nt. kurtki Arlen Ness LJ 1793. 1.Ktoś coś wie na jej temat?2.Jakie spodnie do niej?3.Gdzie w Berlinie można nabyć Arlen Ness'a?4.Czy są szanse,że dostane AN na BMT?5.Ile może w Niemczech kosztować komplet Ness'a? Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Witam.3.Gdzie w Berlinie można nabyć Arlen Ness'a?4.Czy są szanse,że dostane AN na BMT?5.Ile może w Niemczech kosztować komplet Ness'a?http://toms-motorradshop.de/ Będą mieli stoisko na BMT i wyprzedaż Berika. Też jadę w piątek i poluję na kombi, mam już nawet swoich faworytów pewnych... Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 http://toms-motorradshop.de/ Będą mieli stoisko na BMT i wyprzedaż Berika. Też jadę w piątek i poluję na kombi, mam już nawet swoich faworytów pewnych... Niestety...ja tam nie znalazłem nic co odpowiadało mojemu portfelowi:(.O tego Ness'a pytałem z ciekawości ale zapewne kupie coś innego bo mam ok 400 euro na góre i dół. Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sain Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 A co powiecie na temat kombinezonow PADANA www.padana.plPodoba mi sie ten model: Ale nie wiem czy to bedzie wlasciwy wybor.Szukam 2czesciowego kombinezonu ze skory do 1500 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 A ja mój Alpinestars musiałem wystawic na sprzedaz z wiadomych powodów :cry: :cry: [ Dopisane: 21-03-2006, 11:16 ]http://www.allegro.pl/item93506462_kombine...lpinestars.html [ Dopisane: 21-03-2006, 11:17 ]cena oczywiscie elastyczna :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twiggy Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Ok!To teraz ja podczepię się do tematu! :P Potrzebuję Waszej rady!Ponieważ przymierzam się do kupna jednoczęściowego kombi,ale z tego co mi wiadomo żadna firma nie bawi się w ich produkcję dla kobiet :P . Czy będzie to miało sens jeśli kupię męski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Ok!To teraz ja podczepię się do tematu! :P Potrzebuję Waszej rady!Ponieważ przymierzam się do kupna jednoczęściowego kombi,ale z tego co mi wiadomo żadna firma nie bawi się w ich produkcję dla kobiet :P . Czy będzie to miało sens jeśli kupię męski? hyhy no nie powiem fajnie jednoczęściówki wyglądają ale ja Ci życze powodzenia ze znalezieniem rozmiarówki , przy 2 częściowym jest ciężko sie spasować tak żeby w dupie nie było wora a w kurtke wejść a co dopiero w jednoczęściówce.... choć u Was bioderka są pełniejsze :P wiec może lepiej bedzie. Z drugiej strony czuje że bardzo szybko znienawidzisz to kombi jak ze 3 razy bedziesz musiała je ściągać do kostek żeby się wysikać :lol: o upale w lecie już nie wspominam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twiggy Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Ok!To teraz ja podczepię się do tematu! :P Potrzebuję Waszej rady!Ponieważ przymierzam się do kupna jednoczęściowego kombi,ale z tego co mi wiadomo żadna firma nie bawi się w ich produkcję dla kobiet :P . Czy będzie to miało sens jeśli kupię męski? hyhy no nie powiem fajnie jednoczęściówki wyglądają ale ja Ci życze powodzenia ze znalezieniem rozmiarówki , przy 2 częściowym jest ciężko sie spasować tak żeby w dupie nie było wora a w kurtke wejść a co dopiero w jednoczęściówce.... choć u Was bioderka są pełniejsze :D wiec może lepiej bedzie. Z drugiej strony czuje że bardzo szybko znienawidzisz to kombi jak ze 3 razy bedziesz musiała je ściągać do kostek żeby się wysikać :lol: o upale w lecie już nie wspominam....Eeee...dzięka za bardzo szczegółową "radę"! :P :D :D Jeszcze mnie to jednak nie przekonało do dwuczęściowego kombi... :? Hmmm...a gdybym zakupiła jeden z tych najmniejszych facetowych rozmiarów?Przecież niewysokie facety tez jeżdzą na moto! 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi