Enduroboj. Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Aha moj kumpel na DT 80 jedzie na kole przez 200m ale na podnóżkach pasażera Rolling Eyespozdro Mój kumpel taki gumowy wymiatacz u nas na wsi na MTX80 też na tylnych podnóżkach przejeżdżał naprawde dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 przeciez pieknie mi sie 125 cr podnosi z kazdego biegu no oprocz 4...Mi też Crke już trudno z 4 podnieść,no chyba że przejade na 4,1metr z kołem uniesionym 30cm nad ziemią :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Od tego pana można by się wiele nauczyć :twisted: Mała zagadka, co widzicie ciekawego w silniku tego motocykla? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Mała zagadka' date=' co widzicie ciekawego w silniku tego motocykla? Twisted Evil[/quote']o kurde- to ze silniki są dwa? 8O Wypaśna fotka :D . Ale on leci w powietrzu, a nie jedzie na gumie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Znajomy na Derbi Senda 50 dochodzi do kazdego biegu na kole, stawia przy kazdej predkosci i z kazdego biegu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Znajomy na Derbi Senda 50 dochodzi do kazdego biegu na kole' date=' stawia przy kazdej predkosci i z kazdego biegu![/quote'] Ciężko w to uwierzyć ale jest to możliwe, chociaż postawić 50ccm na 5ce albo 6ce na koło to nie lada wyzwanie :!: Kiedyś na forum był filmik o kolesiu który ostro na sendzie wymiatał, może to ten sam :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OstekZZZ Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 nie,to nie ten sam ,ten koleś o którym mówi Tomcio to Chris i jezdzi lepiej od tego na tym filmiku. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 to wlasnie film tego Chrisa był na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Znajomy na Derbi Senda 50 dochodzi do kazdego biegu na kole, stawia przy kazdej predkosci i z kazdego biegu!... a potem sie budzi. Postawienie sendy na gume z ostatniego biegu jest niemozliwe. Obstawiam ze nawet z 4 nie pojdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 o kurde- to ze silniki są dwa? Wypaśna fotka . Ale on leci w powietrzu, a nie jedzie na gumie ;] to sa zawody w podjezdzaniu pod gore, czasami wstawiaja silniki nawet od herleyow, dluzszy wahacz zeby na plecy nie poleciec, czasami zamiast takich opon (bodajze do jazdy na pustyni te sa) wkrecaja olbrzymi sruby zeby lapiej kopaly, a ten gosc raczej przesadzil i mial ciezkie ladowanie :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Tomcio napisał:Znajomy na Derbi Senda 50 dochodzi do kazdego biegu na kole, stawia przy kazdej predkosci i z kazdego biegu! ... a potem sie budzi. Postawienie sendy na gume z ostatniego biegu jest niemozliwe. Obstawiam ze nawet z 4 nie pojdzie.ze ty z 3 biegu nie postawisz 125 to nie znaczy, ze on nie postawi...... :) Dobrze szarpniesz, umiesz utrzymac balans i sprzeglo to sie wszystko da.... :( Ostek zna go o wiele wiele lepiej wiec niech on sie wypowie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 ze ty z 3 biegu nie postawisz 125 Po co odrazu komuś łate przypinać :? Tym bardziej że to nie prawda :| Mi się też troche nierealne wydaje postawienie z 6ki Sendy. Co prawda TSke nawet na 4ce stawiałem ale ona była tak lekka że stawianie jej na koło przypominało bardziej stawianie roweru na manuala tyle że z użyciem gazu :) A macie może filmiki tego wymiatacza :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Mój raczej nie idzie z żadnego bieguJak to EXC nie postawisz? Mój kumpel stawia EXC na trójce bez sprzegła ale musi troche szarpnać za kiere. Wkrotce nagram filmik jak ja stawiam Husqe WRE 125 to zobaczycie :) Aha moj kumpel na DT 80 jedzie na kole przez 200m ale na podnóżkach pasażera :roll: pozdro 200m, 8O To ja tyko jade max5. Ten kolo stawia DT ze sprzęgła czy z gazu? Ja tylko i wyłącznie z gazu. Na jakim biegu ją stawia? Jak z jedynki to czy uadje mu się zapiąć dwójke? :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 nie chce mi sie szukac filmow...masz tutaj pare zdjec, ktore akurat znalazlem:http://www.galeria.motocykle.slask.pl/obra...522foto_050.jpghttp://www.galeria.motocykle.slask.pl/obra...105101_7162.jpghttp://www.galeria.motocykle.slask.pl/obra...956101_7153.jpghttp://www.galeria.motocykle.slask.pl/obra...017pict1769.jpgnie chce mi sie szukac wiecej zdjec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OstekZZZ Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 naprawde Chris na sendzie wymiata,zajoł 4 miejsce na SFF ,robi kółeczka i dużo innych tricków których nie powstydził by sie nawet Craig Jones czy jak mu tam ,a na derbiku jezdzi już bardzo długo i ma go opanowany w 100% ,wiem że ma zmienione przełożenia ,jest to wersja SM , a z 6 stawia go wybijając sie z zawieszenia,szarpie motor całym ciałem,czasami nawet kilka razy sie podbije ,a jak mu sie uda to odrazu przechodzi do balansu i kontroluje gume chamulcem.Naprawde szacun i mam nadzieje że kiedyś będe miał tak opanowanego mojego dr-z :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi