PomyK Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Jak bedziesz dusil go na obrotach to silnik szybko sie zatrze.Weź chłopie nie pisz głupot,później przychodzi ktoś na forum i czyta takie farmazony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin ze śląska Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 witam motocyklistów .....mam taką prożbe a mianowicie jestem bardzo zainteresowany kupnem yamahy yz 125 gdzies z roku 2000 no i chciałbym jak najwięcej sie o tym sprzęcie sie dowiedzić np.o całym serwisie którego dokonuje sie w sezonie i co sezon i jak często z góry dziękuje tym co odpowiedzą mi na te pytania pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Sam założyłeś temat, masz 10 stron wypowiedzi i jeszcze się pytasz o utrzymanie yamahy? Koszt taki sam jak w hondzie i kawasaki :crossy: Przeczytaj temat bo jest w nim sporo wartościowych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Witam serdecznie to mój pierwszy post tu na forum!! A jakie są koszty utrzymania KTM'a 125 z 99/98 roku?? :crossy: Dzięki z góry za odpowiedź!! Pozdrawiam serdecznie, crasch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Mógłbyś sprecyzować ??Chodzi mi głownie o model ( SX ? ,EXC ).Jak SX to te same koszta co YZ CR KX RM.PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Witam serdecznie to mój pierwszy post tu na forum!! A jakie są koszty utrzymania KTM'a 125 z 99/98 roku?? :crossy: Dzięki z góry za odpowiedź!! Pozdrawiam serdecznie, crasch W roku 99-98 nie ma dużej różnicy między EXC a SX bo silnik ten sam zmiany zaszły w 2001 w tedy SX i EXC odbiegły od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Ok a jakie są koszty utrzymania crossa ktm'a 125ccm z 98 roku? :crossy: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 z łaski swojej przeczytj cały temat będzie Ci wszystko wiadomo nie ma znaczenia czy SX czy YZ itd :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Wiem, lecz temat ma 11 stron :crossy: postanowiłem sie spytać po 3-ciej jak przeczytałem i był bym bardzo wdzieczny za odpowiedź, bo jestem chętny do kupna tego ktma 125 crossa ale po tych pierwszych wypowiedziach nieco mnie odstraszyliście i zniechęciliście. Jeszcze raz prosze o odpowiedź i pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 po tych pierwszych wypowiedziach nieco mnie odstraszyliście i zniechęciliście Jeszcze raz prosze o odpowiedź Prawda boli,wiem . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 OK już rozmawiam z odpowiednią osobą na gg.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rams Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Jakie są koszty utrzymania Husqvarny WR 125?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 5 zł miesiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) Jakie są koszty utrzymania Husqvarny WR 125??nie elo elo mylisz sie 5,50 miesiecznie :buttrock:)) przestaniecie juz zadawac beznadziejnie glupie pytania chyba wyraznie napisane jest ile kosztuje utrzymanie crossa nie wazne czy jest to yz cr sx czy inne dajcie spokoj a co nie kosztuje jak masz to jezdzisz !!!!! jak nie to nie jezdzisz i koniec Edytowane 16 Września 2006 przez PAWEL----B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 (edytowane) Kolejny głupi i beznadziejny temat. Jak przerażają cie koszty utrzymania motocykla crossowego to zacznij grać w szachy albo kup simsona. :buttrock: Edytowane 17 Września 2006 przez michal1171 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi