DiboS60 Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Moja rada: Zamiast wydawać kase na wątpliwy tuning, wydać ja należy na paliwo i doskonalić technikę. Później łatwiej będzie okiełznać cos konkretnego Moja Rada taka ze sobie mzoesz ladowac kase w co chcesz i kazdy w co chce bo to jego kasa ;] A Wielu Motocylkistow moze nie na tak poprzerabianych wiejsko moto ale chociaz by na kitach tuningowych moglo by ci dac niezle popalic jezeli chodzi o technike jazdy 8) chodz by np stund ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Nie sadze, aby byla potrzeba tworzenia nowego tematu, do dyskusji na temat tego simsona.A tak na temat to dupa i zegary tragiczne PS. Dibo prosze Cie wrzucaj swoje teksty do worda bo nie idzie ich czytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patroltuning Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Bardzo fajny motorek. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Mnie ten sprzęt nie urzeka...zdecydowanie wolą klasyczny, orginalny wygląd Simsona i tutaj także myślę iż Marshall dobrze mówi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziafront Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 ale koles musial troche popracowac nad tym tylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 hm.. ładnie jest nawet zrobiony, ale nie kupiłbym go.. ktoś się naprawcował i nie wyszedł mu wcale wiejski festyn a to się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 ale koles musial troche popracowac nad tym tylemPasażerka na tej blasze tylko tyłek sobie pokaleczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 WG. Mnie ładnie zrobiony według mnie spoko simson,ciekawie go zrobiłeś 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 to nie moj simson... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Spoko tylko z kąd mam wiedzec ile jade bede wstawał co chwile i parztył. troche te zegary zrąbał. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 NAjgorszy to on jest. Wystarczyłoby puścić tłumik dołem lub przynajmniej tą osłonę na czarno pomalować, dać inny zadupek bardziej zaokrąglony, oryginalne zegary i wywalić te ochraniacze na lagach i założyć oryginakne gumki. Możnaby się jeszcze było skusić na jakieś fajne lusterka :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 NAjgorszy to on jest. Wystarczyłoby puścić tłumik dołem lub przynajmniej tą osłonę na czarno pomalować' date=' dać inny zadupek bardziej zaokrąglony, oryginalne zegary i wywalić te ochraniacze na lagach i założyć oryginakne gumki. Możnaby się jeszcze było skusić na jakieś fajne lusterka [/quote']no i co jeszcze byś chciał tam zrobić?? bo ja bym dał jeszzce podswietlanie, owiewki, komputer pokładowy, gmole i nie wiem co jeszcze simek jest fajnie zrobiony nikt nie zwrucił uwagi na to ze jest w zaje** stanie wszystko sie pięknie świeci i widać ze ktoś o ot dbał poza tym jest bardzo orginalny. gdybym miał kupować simsona dla siostry to na pewno bym tego rozwarzyl ale koles pewnie sobie za niego liczy (i słusznie) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 mati1411, każdy ma swój gust. Skoro Tobie by taki jak jest odpowiadał, to spoko. Nikt nie napisał chyba, że jest zaniedbany, bo widać koleś go szanował, ale parę szczegółów by mógł dopracować :Dale koles pewnie sobie za niego liczy (i słusznie) Ktoś z innego forum się go pytał i o ile się nie mylę chciał za niego 2200zł lub 2100zł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 no i co jeszcze byś chciał tam zrobić?? bo ja bym dał jeszzce podswietlanie, owiewki, komputer pokładowy, gmole i nie wiem co jeszcze simek jest fajnie zrobiony nikt nie zwrucił uwagi na to ze jest w zaje** stanie wszystko sie pięknie świeci i widać ze ktoś o ot dbał poza tym jest bardzo orginalny. gdybym miał kupować simsona dla siostry to na pewno bym tego rozwarzyl ale koles pewnie sobie za niego liczy (i słusznie) pozdr. Ta wypowiedz mi sie podoba , BRAWO!!!Simsonej jest orginalny i naprawde ładny a jak sie komus nie podoba to przeciez nie musi go kupować :) moze samemu kupic orginalnego , przerobic i pokazac nam jak wyglada IDEAŁ.....Gość sie naprawde posttarał i mysle ze nie mozna sie czepiać! Pozdr. Veteranos! Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi