kilero Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 jeśli ktoś miał styczność z tym motocyklem lub ma jakieś materiały z nim związane niech da znać, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 W jednym ze Światów Motocykli Pan Marek Harasimiuk opisuje bardzo dokładnie swoją XS 1100 z 80 r. Z artykułu wynika, że sprzęt bardzo trwały. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 W tej chwili marek ma przejechane na niej dobrze ponad 200 tys. km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczu Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 W tej chwili marek ma przejechane na niej dobrze ponad 200 tys. kmChłopaki nie mam problemu z motocykle m ale jak cos kumacie i znacie ten model dajcie znac ,właśnie po raz drugi zakupiłem xs-1100 specjal eleven .Dla mnie mimo ,że mam harleya 31 letni motocykl jest jak gówno w torcie.Znaczy to tyle ,że jest w zajebistym stanie mimo swoich już 31 lat .Dawajcie jak coś chętnie z każdym porozmawiam .koczu małpa.wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m07m10 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Jak się maszyna spisuje? Dotarłeś to artykłu w ŚM 5/2003? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczu Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Jak się maszyna spisuje? Dotarłeś to artykłu w ŚM 5/2003?Właśnie dostanie nowe króćce gaźnikowe ssące ,regulację zaworków ,gaźników , ma 18 tys mil w oryginale ,więc gra jest warta świeczki ,co do ŚM z 2003 to oczywiście mam ten numer :). Oj się będzie działo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m07m10 Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Koczu, napisz coś więcej, polecasz ten model czy nie? Jak koszta napraw itp? A dlaczego po raz drugi go kupowałaś? Pisz na ogólnym. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczu Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Serdecznie polecam ten model,naprawdę zobaczycie jak się jeździło 32-lat temu .Dla mnie bomba !!!!!!!!!! i Nikomu się nawet nie śniło ,że takie motocykle już istnieją i były -nie uwierzy-sory za pisownie ale uwierzy ,czy uwieży- mnie to wsio rawno - motocykl rewelacja !!!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m07m10 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Super Szefie, ale tak coś wiecej? ;-p I konkretnie? Dajesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi