Moto_boY Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 pierwszy motorek fajny, ale te siedzenie mogloby byc troche wieksze i jakos takie bardziej "nadawac kształtu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 ... no własnie, jak sie to nazywa? bo chyba nie gąsienice to chyba mozna nazwac płozamiok, z przodu może i płoza, ale tył ma tyle wspólnego z płozą co ja z baletem :evil: to się musi jakos nazywac ... jakby nie patrzec każdy produkt znajdujący sie w handlu musi posiadac swoją nazwe :D Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerg Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 ... no własnie' date=' jak sie to nazywa? bo chyba nie gąsienice to chyba mozna nazwac płozami[/quote']ok, z przodu może i płoza, ale tył ma tyle wspólnego z płozą co ja z baletem :D to się musi jakos nazywac ... jakby nie patrzec każdy produkt znajdujący sie w handlu musi posiadac swoją nazwe :D jako nazwe proponuje : tylny napęd gąsienicowy :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel119 Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 jako nazwe proponuje : tylny napęd gąsienicowy A ja proponuje nazwę ( urządzenie przed się weź się zasiem rzutne)czyli pospolita pompa do gnoju :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Kurde pośmigał bym sobie takim sprzętem. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Film spoczko, KTMiki równiez, ale ja bym na takiego nie wsiadł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 w PL wystarczyła by mi tylko gąsięnica, na przodzie bym koło zostawił w razie przejazdu asfaltem itp. [ Dopisane: 11-02-2006, 00:35 ]a co do fotki z photoshopa to można było to lepiej zrobić Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 jako nazwe proponuje : tylny napęd gąsienicowy A ja proponuje nazwę ( urządzenie przed się weź się zasiem rzutne)czyli pospolita pompa do gnojualbo jak kto woli "pierdolnik" :mrgreen: :evil: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi