Miki Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Gratuluje zakupu! Cieszy iz grono VX'maniaków sie powieksza.Widze zes z Rybnika. toz to zut beretem od mojej wioski :notworthy: Moze posmigamy kiedys razem. Pozdr MikI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamzap Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Lysy proszę o kontakt na PW :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Ja także gratuluję! Myślałem, że może zarzuciłeś temat, bo w poprzednim wątku "VX z allegro" zapanowała cisza, a tu...., proszę, proszę :notworthy: Jeszcze raz gratuluję, także uporu, konsekwencji, nie poddawania się i czego tam jeszcze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Gratulacje Jest to wierne moto ktore wynagrodzi ci bezaawaryjną jazde przez dlugie lata Nic tylko lać i jezdzić :) Pozdro Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Witam :banghead: Witam i gratuluję jedno pytanko który rocznik i za ile w końcu (bacznie śledziłem twój poprzedni post iposzukiwania ideału :flesje: Pozdro Rocznik 1994, ostatecznie dałem 7 500. Mogłem dać 7 000 bez kufrów bocznych. Myślę, że nie najgorzej, zważywszy na to, że właściwie nic nie muszę wymieniać :flesje: Lysy proszę o kontakt na PW Napisałem na PW dwa razy ale nie wiem czy dotarło - wyglądało, jakby post się wysłał, ale w wysłanych elementach nic się nie pojawiło :icon_razz: pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Moje gratulacje, oby się sprzęcik zdrowo "chował" i na nic nie "chorował" pzdr pete :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Witam! Lysy proszę o kontakt na PW :icon_razz: W koncu sie nie odezwales, czy moje wiadomosci na PW dotarly! Wiec napisze w tym watku. Przemierzylem dzis tarcze. Nie wiem jaki jest standard, ale ja z przodu i z tylu nie mam absolutnie zadnego progu. Przednia tarcza ma rowno 5 mm, tylna - 6,7 mm. Dodam, ze dysponuje serwisowka VXa na CD. pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 I ja gratuluję serdecznie :wink: :wink: Moto wygląda na prawdę przepięknie :icon_razz: Mam nadzieje, że niebawem uda nam się razem pośmigać :bigrazz: Pozdrawiam, Draco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Pogratulowac :wink: Wielu km bezawaryjnej jazdy :wink:)) Super moto :bigrazz:)) :icon_razz: Pzdr :crossy: Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Piękny VX !!! GRatuluje !! Nasze grono powiększa się :icon_razz: Życze bezawaryjnego i przyjemnego ujeżdżania ! POzdrawiam PS. Polecam forum poświęcone VX-sowihttp://www.motorniczy.fora.pl/viewforum.php?f=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Dzięki wszystkim :icon_razz: Zapodaję dodatkową fotkę - z tej soboty. Ładnie było, się pośmigało :wink:http://republika.pl/hmlysy/3.jpg LYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 TEn rogal na twarzy mowi wszystko :] Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamzap Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 LYSY ,DZIĘKI WIELKIE ZA PAMIĘĆ , ALE CZY NAPRAWDĘ Z TYŁU MASZ 6,7 mm ? nówka ma podobno 6 mm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Czolem! Tarcze w VXie brata sa na 276% zmieniane na jakies akcesoryjne i niestety sa sredniej jakosci. Rdzewieja jak cholera i nie sa zbyt elegancko wykonczone. Material tez taki sobie. Stad moze taka grubosc :icon_razz:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiak Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Gratuluję nabytku i oby słuzył długo i bezawaryjnie!:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi