wild Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 ja rowneiz z checiabym poogladala ten film.. dajcie konkret namiary... Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PM2Z Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 film fajny, ale tak trochę z innej beczki:Stursky i Hutch (tak się to pisze?) - tam jest krótka parodia Easy Ridera. Chłopaki jadą na dwóch choppach (pełna stylizacja na oryginał z 69) a później zajeżdżają do przydrożnego baru dla bikerów i robią w nim zadymę. Na koniec do brodatych facetów w skórach rzucają tekst w stylu "nie udawajcie kogoś kim nie jesteście, bądźcie sobą". sami oczywiście wyglądali jak jeźdźcy z easy rider :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 PM2Z no bylo tak :buttrock: pamietam, specjalnie chlopak pokazywal mi ten kadr.. hehe :( a ogladales H-D i marlboro man? tam jest jeden kadr fajny:> Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 FILMY o motocyklistach - cholerka - trochę ich mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Romualdo S.Marauder malo? prosze o to lista: The Wild One (1954)Wild Angels (1966)Hell's Angels on Wheels (1967)Rebel Rousers (1967)-z Jackiem NicholsonemEasy Rider (1969)Hell's Angels '69 Terminator 2Clambake (z Elvisem)Wielka ucieczka (ze Stevem McQueenem)Beyond the Law (1992) z Charlie Sheen'emBorn to Ride (1991)Electra Glide in Blue (1973)Evel Knievel (1971)Harley-Davidson and the Marlboro Man (1991)Running Cool (1993)Viva Knievel! (1977)The Angry Breed (1969)Black and Chrome (2000)C.C and Company (1970)Crazy Baby (1968)Knightriders (1981)The Long Ride (1998)Motorcycle Gang (1957)Motorcycle Squad (1937)Motor Psycho (1965)On Any Sunday (1971)On Any Sunday II (1981)Psychomania (1974)Renegade (1993)-serialRoadside Prophets (1992)Run, Angel, Run (1969)Savages from Hell (1968)The Stranger (1995)Then Came Bronson (1969)Under Hot Leather (1971) a.k.a. The Jesus TripWerewolves on Wheels (1971) jest wiecej! ale malo znane... Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 8O :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 a jeszcze polski "Enduro Bojz" i chyba najwieksza parodia wszech czasów "Torque"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gothcrust Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Już był taki temat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 wiecie jakoś w terminatorze 2 nie widzę motocyklowego klimatuchoć w 3-ce ten indian police jest piękny. pozdrawiamklaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PM2Z Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Wild, sporo tego znalazłaś, ale nie wszystkie filmy, gdzie pojawia się jakiś motocykl to filmy motocyklowe :evil: Ot, po prostu my, motocykliści tak je odbieramy, ale to po prostu nasza, że tak powiem, stronniczość :D najwieksza parodia wszech czasów "Torque"...Zacząłem, bo miały być 2oo, ale film był tak cienki, że dość szybko sobie odpuściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 PM2Z ja i tak tych filmow nie ogladalam he he :evil: wiem o tym :D ale nie jestem w stanie wzkazac tych, ktore sa w 70-100% moto. Goska (ja tylko liste podciagnelam ze zrodla :D Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiE Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 A ja jak zwykle polecam film Quadrophenia ( chyba tak się pisze ). Jest o konflikcie między Mudsami ( na skuterach jeżdżą) a Rockersami. Tak ogólnie. Jest w nim ten klimat. No i muzyka The Who. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SajGoN Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Witam!Ja mam:Hell's Angels on Wheels (1967) Easy Rider (1969) Terminator 2 Harley-Davidson and the Marlboro Man (1991) Motor Psycho (1965)W pogoni za cieniemMilosc w rytmie rapMadMax 1,2,3Torque.Jazda na krawędzi.. PLMotór 2005The.Worlds.Fastest.Indian[2005]DvDrip[Eng]-aXXo Wymienie sie z kims na inne...pozdroi inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unix Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 ogladajac tak stary film jak easy rider, nalezy pamietac ze byl on krecony troche w innych czasach, czasy dzieci kwiatow i wojny w wietnamie... stad niektore sceny moga sie dzisiaj wydawac dziwne. Wedlug mnie film jest zajebisty :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ja ściągam filmy przez ''edonkey'a'' i mam ich ''trochę''Easy riderthe wild oneopowieść harleyahells angels on wheelshells angels 69enduro bojzharley davidson & marlboro manghostrider 1,2,3,4mad in germanymotórbiker boyzhells angels-denmark 1980hells angels bbc 2003(reportaż)kilka filmów z serii ''producenci motocykli''miłość w rytmie rapmłode wilki 1/2 i to wszystko ściągnięte z internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi