aftys6 Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 czy w najbliższym czasie szykuje sie jakaś ciekawa iprezka w lublinie lub okolicy, bo jak narazie na żadnej stronce o tej tematyce nie spotkałem się z zapowiedziami. Może jest poprostu za wcześnie na jakiekolwiek zapowiedzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Takze dołaczam się do pytania, poza tym: Czy są na forum jacyś motorkowcy z północy województwa lubelskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywus Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Witam ... na razie nic nie znalazłem na temat imprez w naszym regionie, acz moze jeszcze za wczesnie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 A co do imprez może znowu w tym roku będzą w Lublinie klasyfikacje do ME Enduro, w tamtym roku było nieźle choć kilka szczegółow było niedopracowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Ja jestem z pólnocy lubelskiego. Na początku lipca Free Group Panther organizuje zlot. Obejrzyj stronę www w moim podpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 to dobrze ze ma sie cos dziac.... bo w tamtym roku chba nic konkretnego sie nie dzialo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaburas Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 i ja jestem z lubelskiego, choc nie z polnocy... ale wiedzcie ze jestem :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 A przydałoby się, przydało. Miałbym pretekst, żeby częściej przyjeżdżać do domu. :evil: Zgrywus: parę razy byłem w Tomaszowie, ale drugiego takiego sprzęta jak mój tam nie widziałem... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywus Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Marek ... do wrzesnia jezdziłem LS 650 Savage, intruza nabyłem w pazdzierniku, w Zamosciu mam 2 braci i bardzo czesto tam jeżdze, chyba mijalismy sie po wskrosnych :D a tak nawiaskiem z checia wypytałbym Cie o intruderka bo ja i moj intruz mamy razem prawie 100 lat hahah :D w tym tyg czeka "go" wymiana płynów ustrojowych :D pozdrawiam współimiennika i ziomala ---> Marek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 chodza plotki ( niewiem czy prawdziwe - zazwyczaj tak bywa z plotkami :D ), że w okresie kwiecien - maj w okolicy Firleja ( przy krajowej 19 Lubartów - Radzyń Podlaski ) odbyć sie maja zawody Enduro - chyba szczebel krajowy. Podobna impreza była na jesieni, nawt udana. Jak sie czegoś więcej dowiem napisze na forum. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 i ja slyszalem ze ma byc cos wiekszego w tym roku.... a w 2007 bodajrze ma byc cos jak w 2005... chyba na szczeblu Europejskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 moze w tym roku uda sie ludziom z kamikaze zogragnizowac kryterium polski we freestaylu bo w tamtym roku nie udało im sie za bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 no w Rykach nie wyszlo.... ale miejmy nadzieje ze w tym roku cos bedzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 1 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Powracajac do pucharu europy pozwoliłem sobie zamieścić kilka zdjeć na forum: :clap: Na pucharze nie zabrakło także weteranów, mój wzrok przykuła WLK-a w wersji militarnej, poza wyścigami było wiec co popodziwiać.P.S Mam nadzieje ze własciciel WLK-i nie bedzie miał do mnie żalu ze zamieściłem zdjecie jedgo motocyklu. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) Chodze z wnukiem tego goscia od WLK-i do klasy :icon_razz: Dziadek spoko czlowiek bardzo na luzie jak na swoj wiek :flesje: ma jeszcze jedna wlk-e 2X jawe 250 mz 150 motorynke :banghead: Edytowane 30 Marca 2006 przez qpa Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi