Domieniek Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Ale dobrze tam jechać poza lipcem i sierpniem. Każde wakację spędzam w domu i stwierdzam że w lipcu i sierpniu nie ma bardzo dużo turystów, to nie Zakopane. Warto przyjechać jesienią, gdy liście zmieniają kolory, wtedy naprawdę jest bardzo ładnie i turystów jest bardzo malutko :) pozdrawiam Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Byłem 3 razy w bieszczadach w tym 2 w zeszłym sezonie.Musze napisać że nawet dla samych winkielków warto tam jechać, choć nie wiadomo jak po zimie drogi wyglądać będą.Co do dojazdu - nie polecam drogi 897 z Tylawy do Komańczy - straszne dziury, no chyba ze chcesz pyrkać 50km/h i podziwiać widoki - te są genialne :) Drogi niższej kategorii niż wojewódzkie to po prostu hardcore, przejazdy w bród nie są żadkością :banghead: Jak już AndyTDM napisał należy mieć odpowiedni zapas paliwa w baku, ja sie niemiło rozczarowałem jak sie okazało że stacja w Cisnej ok godz 20 jest nieczynna.W tym roku też obowiązkowo zawitam w ten piękny zakątek Polski, choć jeszcze nie wiem kiedy. Do sie dojechać (szosowym) motocyklem to słupów granicznych jakie podobno znajdują sie za miejscowością Wołosate na jedynej tam drodze (ścieżce??) ?? Ostatnio nie dane mi było tego sprawdzić gdyż Straż Graniczna zdecydowanie kazała zawrócić (faktycznie, był tam zakaz ruchu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 my jechalismy jakas droga na totalnym odludziu, zatrzymalismy sie przy strazy granicznej zeby zapytac gdzie mozna dojechac a gdzie nie, jeden normalnie zaczal pokazywac na mapie a drugi sie dojebal ze bez swiatel jedziemy, jak sie dowiedzial ze na MZ przyjechalem z lodzi to zrobil oczy jakbym przyjechal z australii i sprawdzal czy w ogole mam prawko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 jak sie dowiedzial ze na MZ przyjechalem z lodzi to zrobil oczy jakbym przyjechal z australii i sprawdzal czy w ogole mam prawko...hehe to dopiero. to jest taka wiara której sie wydaje że na motorze to tylko wokół boiska można pykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 no i jeszcze sie dopytywal "i to nadązy za tym" (chodzilo o gs) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Ostatnio nie dane mi było tego sprawdzić gdyż Straż Graniczna zdecydowanie kazała zawrócić (faktycznie, był tam zakaz ruchu).Też to (cofnięcie) zaliczyłem i do dzisiaj nie wiem jak z tymi słupami jest.Może w tym roku się dowiem - nie wyobrażam sobie nie zaliczyć Bieszczad- widoki, ludzie, klimaty etc. Nie do spotkania gdzie indziej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 też mam plany pojechać w bieszczad, w sumie niedaleko mam ale musze na prawko poczekać i nie wiem czy zdąże mam nadzieje jak nie na swoim moto to pewnie z bratem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 My jedziemy w ekipie kilkunastu Motocykli w weekend majowy na Bieszczady podbijać winkielki :P Mysle że pogoda dopisze :P Oby do wiosny :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Rok temu w maju było bardzooo dużo motocyklistów. Był to rekordowy rok ;) Zresztą pogoda dopisała, a to bardzo ważne. Przynajmniej drogi są w dobrym stanie, więc mozna trochę pośmigać. pzdr :banghead: Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 jeśli ktoś będzie jechał w tym roku pośmigać w Bieszczady to dajcie proszę znaka bo chętnie się poszwędam także po tym pięknym zakątku !!! My mamy w palnie jechac kolo sierpnia na dwa tygodnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 no to proszę o info jak już będzie bliżej terminu to chętnie się zabiorę jeśli czas pozwoli !!pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Witam Jeśli postanowicie przespacerować się trochę po Bieszczadach to polecam taką trasę: http://www.twojebieszczady.pl/chrysz.php Generalnie jest to ta mniej "popularna" część gór. Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Ta traska jest super. Zwlaszcza J.Dusztynskie.Super zejscie z Chryszczatej, a jak kto woli to wybierze podejscie-nascie minut ostrego dylowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Jak zdrowie i pogoda pozwoli, to i ja myślę w lipcu na kilka dni tam zawitać. Byłem raz i nie moto, więc warto sobie przypomnieć tamte klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
transalp piotrek Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 tylko nie zapomnij wpaść do legendarnej knajpy 'Siekierezada' w Wetlinie 8) Knajpa fajna i legendarna ostatnimi czasy troche podupadła ale nadal warto tam zaglądnąć.Tylko to nie Wetlina ale NAPEWNO Cisna w Wetlinie jest "Baza ludzi z mgły" . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi