Gregor Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 No to skoro Wódz jest za to super.Wstępnie traski na każdy dzień już mam opracowane. Krótko mówiąc - będziecie mieli dość :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallutkii Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 będziecie mieli dość :-) wiedziałem ze na Tobie można polegać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Greg - zdradzisz tajemnicę względem tych trasek? Sezon rozpoczęty wczoraj!!!!! Jabadabadoo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Greg - zdradzisz tajemnicę względem tych trasek? Nieee, no trasek nie zdradzę, ale wyszukałem co nieco zakrętów, oraz mam nawet lotnisko na próby szybkościowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slajder Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 mam nawet lotnisko na próby szybkościowe.no, to kwestia "czym jechać" jest już rozstrzygnieta :banghead: r6 w pełnej gotowości :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 no, to kwestia "czym jechać" jest już rozstrzygnieta :banghead: r6 w pełnej gotowości :icon_razz:To lubię :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 A te 3 h do B-S to liczone na jakie moto, Prezesie? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 A te 3 h do B-S to liczone na jakie moto, Prezesie? :icon_razz:Maciek. Nie bądź miękka faja :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) A te 3 h do B-S to liczone na jakie moto, Prezesie? :icon_razz: Takie od litra w górę :banghead: A te 3 godziny to chyba zresztą wariant mocno pesymistyczny, choć nie znam dróg. Ile tam może być - ze 150 km? Edytowane 31 Marca 2006 przez Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Maciek. Nie bądź miękka faja :-) "....a ja palę faję, żuję gumę, pale faję za fajoooooooooooooooo!!!!" :banghead: :icon_razz: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 A te 3 godziny to chyba zresztą wariant mocno pesymistyczny, choć nie znam dróg. Ile tam może być - ze 150 km? Ode mnie z domu do Bornego samochodem jadę 2 godziny. Z miejsca gdzię będziemy kimali jest jakieś 40-50 km mniej.Biorąc pod uwagę różne style jazdy, oraz trochę fantazji i zabawy na szosie :-) myślę że 3 h w jedną stronę to z palcem....\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 kto chce kupić miotłę ? ta ... miotła odpala kiedy chce, czyli pełna loteria :banghead: po przekręceniu kluczyka pełna feeria świateł a potem naciskasz rozrusznik i odpala bez problemu. albo cisza :D jak ja, kurteczka, mam jechać tak daleko od serwisu suzi :smile: jak ona może w każdej chwili mi wykręcić taki numer ? ;) czyli jak ? chce ktoś miotłę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGA Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Witajcie,ależ ja tu żadko zaglądam, ale tak to jest jak Aker na bieżąco relacjonuje :D bardzo się cieszę na wyjazd i tylko się zastanawiam, czy jak by co to jakies liny do holowania zielonej motorówki macie :smile: ??? przecież to wyzwanie tam dojechać :banghead: A widze, że Aker twardy i jakos już nie reaguje, że oddaje swoje lokum na imprezki... Pozdrawiam Was serdecznie i ide poćwiczyć co by za Wami dogonić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) kto chce kupić miotłę ? ta ... miotła odpala kiedy chce, czyli pełna loteria :banghead: po przekręceniu kluczyka pełna feeria świateł a potem naciskasz rozrusznik i odpala bez problemu. albo cisza :D jak ja, kurteczka, mam jechać tak daleko od serwisu suzi :smile: jak ona może w każdej chwili mi wykręcić taki numer ? ;) czyli jak ? chce ktoś miotłę ? Mogę wstępnie zarezerwować serwis u Inglota&Krawczyka :-) Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez Gregor vel Greg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallutkii Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Pozdrawiam Was serdecznie i ide poćwiczyć co by za Wami dogonić... Aga, mi powtarzano: praktyka czyni mistrza.Jestem pewien że dasz rade! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi