wujek Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 A co w temacie Borsk sądzi Tomek Kulik? Ogólnie jest za ale... właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Jestem za. Ustalajmy teraz datę. Nie mam na razie konkretnych planów na wiosenne łykendy, poza majówką. Proponowałbym zrobić imprezę wcześnie - marzec lub kwiecień. Co to za domki o których wspominano? Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Proponowałbym zrobić imprezę wcześnie - marzec lub kwiecień. Co to za domki o których wspominano?Tutaj moze byc problem...wiekszosc osrodkow otwartch jest od konca kwietnia. Poza tym marcowa pogoda moze platac niezle filgle :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 ja proponuje jakos po majowym weckendzie duzo ludzi czeka zreszszta z rejstracja moto do maja i niewszyscy tak sybko motory terz juz wystawiaja a w maju cieplo i domki beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Proponowałbym zrobić imprezę wcześnie - marzec lub kwiecień. O nie! Tylko nie to! Do tego czasu nie zdążę zapewne zrobić prawka' date=' jeżeli ta paskudna pogoda się przeciągnie dłużej :banghead: Dawaj Tomek, jutro po śniegu będę jeździć! :mrgreen: ja proponuje jakos po majowym weckendzieTak! Tak! Tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 No to może na Boże Ciało?Sesja szkoleniowa połączona ze zwiedzaniem Trójmiasta i okolic.Najpierw ja będę się mądrzył o technice jazdy, a potem miejscowi pomądrzą się o walorach okolicy i zabytkach Gdańska.Naszykujcie program zwiedzania starówki w Gdyni, nigdzie w necie nie mogę wyszukać... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panz Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Starówka w Gdyni?? :banghead: rozumiem że to żart Kto prowadzi wyjazdową listę społeczną? Ps.Jedzie ktoś do kogo mogę się podłączyć i dotrzymać mu kroku na teteerce obutej w teren (nie więcej niż 100km/h) :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Starówka w Gdyni?? Very Happy rozumiem że to żart hola hola.. tylko bez takich. może "starówka" to niezbyt szczęśliwe słowo dla tego miejsca, ale chodzi o zasadę w końcu.a jeśli chodzi o ścisłość, śródmieście gdyni, jako jedno z niewielu polskich miast, ma walory zabytkowe nie ustępujące gdańskowi w zaden sposób. jako miasto powstałe "od zera" charakteryzuje się uporządkowaną zabudową śródmiejską. występuje tu wiele stylów architektonicznych okresu dwudziestolecia międzywojennego z modernizmem 'okrętowym' na czele.... hehehe, na szkolenie się piszę i jak tomek skończy się 'mądrzyć' na tematy drogowe, ja mogę zacząć gawędę o gdyni :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motoradzio Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Najpierw ja będę się mądrzył o technice jazdy' date=' a potem miejscowi pomądrzą się o walorach okolicy i zabytkach Gdańska. [/quote'] W mieście nuuuuuuda lepsza będzie rundka po Kaszubach, Szwajcaria Kaszubska to są piękne tereny do śmigania :!: :D A w Gdyni zamiast starówki można lansować sie na Skwerze, proponuje rundke honorową Bulwar :arrow: Świętojańska :arrow: Skwerek :lol: Tubylcy wiedza, że jest to obowiązkowa trasa dla każdego motonity, również przyjezdnego ;)Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panz Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Z tego co widziałem to na Swiętojańską jest zakaz wjazdu motocyklem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Z tego co widziałem to na Swiętojańską jest zakaz wjazdu motocyklem.dobrze wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 hehehe' date=' na szkolenie się piszę i jak tomek skończy się 'mądrzyć' na tematy drogowe, ja mogę zacząć gawędę o gdyni[/quote']Ja chętnie posłucham :D Także proszę przygotować się porządnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motoradzio Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Z tego co widziałem to na Swiętojańską jest zakaz wjazdu motocyklem. panz napisał: Z tego co widziałem to na Swiętojańską jest zakaz wjazdu motocyklem. dobrze wiesz Jasne że jest zakaz :!: Tylko jego przestrzeganie w realu ma sie tak samo jak przestrzeganie ograniczeń prędkosci na motocyklu :D O zwiedzanie sie nie martwcie lepiej piszcie co na tym szkoleniu... mam nadzieje, że potem bede śmigał jak Rossi co najmniej ;) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 a chętnie posłucham Smile Także proszę przygotować się porządnie Razzjestem gotowy w każdej chwili :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Program zajęć będzie obejmował:- ćwiczenia ogólnorozwojowe na równowagę, stójki na prostej, na slalomie, itp.- problematykę zmiany biegów: prawidłowa redukcja z przegazówką, walka z luzem i sprawy pochodne,- przeciwskręt + slalom bez trzymanki, rozbijemy zjawisko na atomy i przećwiczymy etapami zachowanie motocykla na zakręcie,- hamowanie awaryjne, omijanie przeszkody,- pchanie motocykla motocyklem,- inne sprawy zaproponowane przez Was.Pozdrawiam.Mądrala. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi