DrDredd Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 sam tez szukalem takiego wlasnie kursu takze gdzie by to nie bylo pisze sie.. zeby tylko pogoda byla a na pewno przyjade..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 http://www.superbikeschool.com w sierpniu opisze wrazenia :P No nie mów, że jedziesz? Ja właśnie czytam 1-szą część książki Keith Code'a, wkrótce biorę się za drugą - lepszą :D BTW, u nas też ma coś na kształt tej szkoły powstać, jest taki projekt Grandysów i Dyno Tech - ale zobaczymy co z tego będzie... Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 http://www.superbikeschool.com w sierpniu opisze wrazenia :P No nie mów, że jedziesz? Ja właśnie czytam 1-szą część książki Keith Code'a, wkrótce biorę się za drugą - lepszą :D ...wiocha obok to co za problem podjechac?? a cena tylko 2x wiecej niz track day :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 W Borsku mozna polaczyc przyjemne z pozytecznym! Przyjechac na weekend, wynajac domki-a po trudach lekcji sie integrowac Twisted EvilBlisko jeziorka, ladne tereny-zyc nie umierac. Dokładnie, niedaleko jest ośrodek wypoczynkowy. Moze zebrałaby sie silna ekipa z w-wa (około 300km.) na gościnne występy do Borska. Pas startowy kusi :mrgreen: Poza programem obowiazkowym każdego kulikowiska, mozna wykorzystac w bezpiecznych warunkach cały potencjał moto 8) Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Dokładnie, niedaleko jest ośrodek wypoczynkowy A bo to jeden osrodek? W najblizszej odleglosci sa trzy,a pozostalych kilka w promieniu nie wiekszym niz 10 km :D Moze zebrałaby sie silna ekipa z w-wa (około 300km.) na gościnne występy do Borska. Pas startowy kusi Mr. Green Poza programem obowiazkowym każdego kulikowiska, mozna wykorzystac w bezpiecznych warunkach cały potencjał moto Cool Pzdr.Sadze ze mogloby byc calkiem niezle!Wiec chlopaki, przemyslec sprawe i dac znac!Jak cos sie wyklaruje, to moge podjechac do osrodkow i zobaczyc co jak i za ile. Ode mnie to rzut beretem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Sadze ze mogloby byc calkiem niezle!Wiec chlopaki, przemyslec sprawe i dac znac!Jak cos sie wyklaruje, to moge podjechac do osrodkow i zobaczyc co jak i za ile. Ode mnie to rzut beretem Wink Spoko, mozna połączyć miłe z pożytecznym - szkolenie pod okiem Tomka i mini-forumowe rozpoczęcie sezonu :D . Dobrym rozwiązaniem byłoby założenie nowego tematu np. Kulikowisko-Borsk :idea: Oby do wiosny :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Moze zebrałaby sie silna ekipa z w-wa (około 300km.) na gościnne występy do BorskaJestem chętna! :mrgreen: Wiec chlopakiI znowu nietolerancja..... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Wiec chlopaki I znowu nietolerancja..... Sad Boszszzzzzzzz, jaka wtopa :oops: Wiec teraz oficjalna wersja beta 1.1:wiec dziewczeta i chlopaki przemyslec sprawe i dac znac!i dalej bla bla bla ... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 wiec dziewczeta i chlopaki przemyslec sprawe i dac znac!Dzięki Zajc! Jesteś wielki! :D Ja jak już wyżej napisałam-bardzo chętnie się wybiorę. Także czekam tylko na jakiś znak-sygnał i lecę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Jesteś wielki! :oops: nie przesadzaj, tylko 188 wzrostu mam :mrgreen: Ja jak już wyżej napisałam-bardzo chętnie się wybiorę. Także czekam tylko na jakiś znak-sygnał i lecęNo ja mam nadzieje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 nie przesadzaj, tylko 188 wzrostu mam To jak dla mnie.......olbrzymi przy moich 164cm :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 nie przesadzaj, tylko 188 wzrostu mam To jak dla mnie.......olbrzymi przy moich 164cm :mrgreen:ale pamietaj male jest piekne.a na wypad hetnie pojade i znajomych zabiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panz Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 chyba trochę odbiegacie od tematu :D a co do doskonalenia techniki jazdy w 3mieście, dla fanów enduro i cross -NAUKA JAZDY SPORTOWEJMX TRAININGMirosław KOWALSKIGdańsk-Przymorzeul. Gen. Bora Komorowskiego 21tel. ( 58 ) 553 05 68, GSM 501 858 740 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 no to co ? zajmiemy sie tym czy zostanie to kolejnym tylko wirtualnym pomyslem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 ja tez chetnie sie wybiore :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi