BEDNAROS Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Siema.Czy ktos sie moze oriętuje gdzie mozna zapisac sie na kurs, na ktorym ucza techniki i cwiczeń pozwalajacych doskonalic technike jazdy i unikac wypadkow: ostre hamowanie, uniki, prawidlowe pokonywanie zakretów, itp. Nie chodzi mi o kurs na prawko -bo tam to sie prawie niczego nie uczy :D Czy ktos zna takie szkoly, ktore prowadza takie kursy w woj.Pomorskim? :| POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Chyba trzeba będzie zrobić Kulikowisko w Trójmieście. Tylko żeby miejsce ktoś załatwił. Resztę się zorganizuje. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 już z Tomkiem rozmawiałem na ten temat-teraz szukam takiego miejsca. Jedno juz znalazłem- ale musialbym zapłacic za wynajem- a nie chce robic zadnego wpisowego,zeby jak najwiecej ludzi skozystało. Kto może- niech szuka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 a jakie to ma byc miejsce...moze przylacze sie do poszukiwan :D choc narazie nie mam na czym jezdzic...ale juz na dniach bedzie... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Tomasz czy organizowaliście kiedyś kulikowisko w poznaniu??? moze dało by sie to załatwić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panz Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Jest szkoła motocrossu i to bardzo profesjonalna http://www.motox.com.pl/index.php?option=c...id=58&Itemid=59 a co do miejscówki to dużo niezagospodarowanego utwardzonego terenu jest obok stacji PKP Oliwa lub Sopot Wyścigi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 A moze pas w Borsku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 A moze pas w Borsku?? chcialem to samo zaproponowac :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panz Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 pytanie ile osób tak naprawdę byłoby chętnych na taką imprezę? ile odwiedza warszawską? Borsk jest jednak kawałek drogi od 3miasta już bliżej jest pas zapasowy za Kazimierzem k.Rumi, ruch pojazdów jest tam niewielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 A w Borsku mogliby sie spotkac motocyklisci zarowno z 3 miasta, jak i np Bydgoszczy czy Torunia. Kazdy mialby ,mniej wiecej,tak samo daleko. No i byloby duuuzo miejsca :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 W Warszawie na dwóch pierwszych imprezach było po około 30 maszyn ćwiczących i tabun kibiców (znajomych i niemotocyklistów). Ostatnia impreza się nie liczy, bo śnieg nas przewalczył. Jeżeli mówicie że jest miejsce gdzie można powalczyć z techniką jazdy - jestem za. Ustalimy termin, program zajęć, załatwicie grilla - przyjeżdżam. Metę mam na Wrzeszczu, chętnie odwiedzę znów Trójmiasto. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motoradzio Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 pytanie ile osób tak naprawdę byłoby chętnych na taką imprezę? ile odwiedza warszawską? Borsk jest jednak kawałek drogi od 3miasta już bliżej jest pas zapasowy za Kazimierzem k.Rumi, ruch pojazdów jest tam niewielki.Od razu mówie, ze ta opcja odpada. Mieszkam kilometr od tego miejsca i ruch pojazdów nie jest niewielki, a po zimie beda tam dodatkowo takie dziury, że szkoda sprzętów. Ja też bardzo chetnie poćwicze. W Borsku chyba najrozsądniej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Siema.Czy ktos sie moze oriętuje gdzie mozna zapisac sie na kurs, na ktorym ucza techniki i cwiczeń pozwalajacych doskonalic technike jazdy i unikac wypadkow: ostre hamowanie, uniki, prawidlowe pokonywanie zakretów, itp. mowisz i masz: http://www.superbikeschool.com wystarczy ze wyszkolili takich mistrzow jak Kocinski czy Toseland w sierpniu opisze wrazenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 borsk i jeszcze raz borsk jest duzo mijesca niema wogle samochoduw bedzie mialo blisko duzo osub nie koniecznie z 3 miasta i wogle rewelacyjny pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Ustalimy termin, program zajęć, załatwicie grilla - przyjeżdżam.Metę mam na Wrzeszczu, chętnie odwiedzę znów Trójmiasto. W Borsku mozna polaczyc przyjemne z pozytecznym! Przyjechac na weekend, wynajac domki-a po trudach lekcji sie integrowac :twisted: Blisko jeziorka, ladne tereny-zyc nie umierac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi