paweel Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 kilka dni temu wysłałem 2wie but Niagary do niemiec kosz to 62pln zobaczymy czy dojdzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) Kurcze, zniknęły już te kominy z allegro... kominy znowu pojawiły się na allegro http://www.allegro.pl/item136355483_ducati..._vince_sbk.htmlwidać nie byo chętnych - może opuści cenę z tego powodu :icon_mrgreen: ? Edytowane 22 Października 2006 przez Muminek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) No to ca ja mam? Wg info jakie ja dostałem w tym w instrukcji, ja mam wersję 620ie Dark z dwoma dużymi tależmi z przodu (śmieliśmy się z Jankiem, że mam tak wielkie jak w 749). Ale może 620 na któreś rynki są (były robione) z pojedyńczą (podwójną) tarczą. Poszperalem w necie i jestem juz madrzejszy: Monster 620 i.e. Dark w wersji DD ma podwojne tarcze hamulcowe i 6 biegow. W wersji SD ma pojedyncza tarcze i 5 biegow (za to w poj. tarczy jest hamulec Brembo 4- tloczkowy a w DD dwa dwutloczkowe i tarcze sa mniejsze od tej pojedynczej). W przypadku kupna nowego motocykla z salonu - do podstawowej wersji mozna zamowic podwojny hamulec za odpowiednia doplata. Edytowane 22 Października 2006 przez alterego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 no nie wiem czy mogę się z Tobą zgodzić alterego - mały Monsterek z 6 biegami jest chyba dopiero od 2004 roku dla wersji Dark (z 2 tarczami - tak jest w instrukcji obsługi). Co do trcz też zależy to na jaki rynek był robiony - np w 2003 roku wersja Dark była z 2 tarczami na Włochy, a na inne rynki europejskie był z 1 tarczą. Ja mam u siebie 2 duże tarcze 320 mm i po 4 zaciski przy każdej z nich.Prawdę mówiąc, czasami ja się po prostu gubię co do wersji z danego roku na różne rynki.Pozdrawiam,kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Czyli wcale nie jestem madrzejszy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 ....Poza tym Melvin jak u Ciebie ze zużyciem tej aluminiowej zębatki z tyłu?....specjalnie bylem popatrzec i wg mnie wyglada ok ale ma dopiero ok 3k kma poza tym to chyba ta moja zebatka to jest alu w srodku a zabki sa z tego twardego materialuale roznica w wadze jest duza; nie zeby to mialo dla mnie duze znaczenie ...może opuści cenę z tego powodu :icon_mrgreen: ?pusc mu maila i sie zapytajkosztuje go aukcja, potem jesli sprzeda musi odpalic dzialke allegro.........1.200 i niech zamknie aukcje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 oczywiście, że jesteś mądrzejszy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) dobrze Melvin mówisz :) - Seba dawaj do sprzedającego info i kupuj kominy bracie, żeby Cię w Warszawce było słychać.Ja muszę jechać odtawić sprzęt do garażu :icon_mrgreen: Edytowane 22 Października 2006 przez Muminek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 22 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 a poza tym to chyba ta moja zebatka to jest alu w srodku a zabki sa z tego twardego materialu W takiej technologii są robione zębatki Stealth. W Polsce kosztują od 190 do 250 zł. Ich środek to aluminium, a zęby ze stali. Takie coś ma duży sens. Tylko ta cena. Aha, ciekawa sprawa, zębatkę tylną Stealth można kupić z kolorowym wypełnieniem. Ostatnio kolega kupił do KTM pomarańczową :icon_mrgreen:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 witamznając włoski kraj to pewnie oni sami niebardzo wiedzą jaką wersję i w jakim roku robili na dany kraj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Muminek ma dokladnie takie same tarcze jak ja mam z takimi zaciskami, i moja 748 S-2001- ma inne tacze niz bylo widac w katalogach z 2001 przy 748S- wiec tez mysle ze Wlosi wsadzali do danego motocykla akurat to co mieli na polce:-))).W Wa-wie jest podobniez sklep z firmowymi nitami i tam mozna kupic takie jak potrzebuje- pamietata moze nazwe firmy?? Ebal -Gebal-czy cóś takiego.Jesli tlumiki sa firmy Kerker-typ F1 to bede mial w plecy od 4-6 KM, ale wygar taki ze czapki zrywa, moze jednak to sa tlumiki wloskiej firmy o nazwie F1 (robila do Ducatow)? Bylem na wsi i malo jezdzilem DRZ- wspolna przejazdzka nie wypalila- bo klient zabral zrobionego przeze mnie DR 650- bo pogoda ladna. Pozdr.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) Janekjak będziesz wiedział, gdzie jest sklep i co dokładnie potrzebujesz - to mogę podjechać i zakupić Ci potrzebne elementy :) Ja dziś spędziłem 4,5 h w siodle - zjeździłęm dużą część podlasia. Zrobiłem sobie przejażdżkę przez Stanisławów, Węgrów, Sikołów Podlaski, Drohiczyn, Soemiatycze, Bielsk Podlaski i spowrotem do W-wy. Pogoda była obłędna - koło 20C. Widoki naszej jesieni są po prostu piękne - złote, żółte i czerwone drzewa kontrastowały z jeszcze zielonymi rośliami,etc. Niestety nie zabrałem ze sobą aparatu (nie powiem po prostu nic :icon_mrgreen: ), żeby uwieznić piękne obrazki. Stanąłem sobie na popas nad Bugiem i wzdyhałem, że kończy się taka frajda. A przy okazji - doszły zdjęcia do Ciebie?Kris Edytowane 22 Października 2006 przez Muminek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Dominikdokładnie taką sprawdzałęm wczoraj w larssonie - chcieli za 43T 195 zł, jednak nie potrafili powiedzieć ile czasu trzebaby było czekać na nią - nie mają na magazynie w sklepie. Ciekaw jestem jaka jest ichżywotność? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Zdjec jeszcze ni mam , ale pewnie dojda- poleconym ida 2 tygodnie:-))).Kurde kolega co dal mi cynk o tymsklepie sam dokladnie tez nie zna adresu- bo dla niego kupowal nity nierdzewne jeszcze ktos inny- kurde zapomnialem nazwe firmy bobym znalazl przez gogla.Jak kto ma pare nierdzewnych nitow niepotrzebnych(ale 4-rek) - to poprzekladalbym na zmiane z utwardzonego aluminium.Moge zaplacic , albo w zamian podzielic sie moja skromna wiedza warsztatowa i paroma tajemnicami jak np czyscic gazniki i ogolna zasade ustawiania gaznikow itp. co stosowac na uszczelnienia gaznikow - ale podziele sie tym tylko z Ducatistami!! Pozdr.Janek. Krzysiu nazywaja sie Bralo- a sprzedaje je Metalmax na Zielnej10/133.Jak mozesz zapytaj czy maja krotkie 4-ki , cene za szt. i wyslij mi SMS- , jak masz czas oczywiscie- tel 0694700104.Pozdr.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 jak rozumiem potrzebujesz nity aluminiowe utwardzane o średnicy 4mm (czy inne :icon_mrgreen: )?Napisz jakie konkretnie mają byćKris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi