SCAND Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Fajna monsterki melvin ;) Mam nową tapete na pulpit :icon_mrgreen: hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Mam nową tapete na pulpit :icon_mrgreen: hehezajefajny ten twój monster naprawde super!!! dziekujepojechalismy w 4 monstery ale nam sie gdzies czarny S4Rs "zapodzial" po drodze melvin .......... fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCAND Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) A który twój ?? Jak masz jeszcze jakieś fotki to zarzuć: [email protected] :icon_mrgreen: pozdr Już wiem - środkowy najładniej się prezentuje ale reszta też niczego sobie ;) Edytowane 8 Września 2006 przez SCAND Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) ale reszta też niczego sobie :icon_mrgreen: milo mita "reszta" to S2R 1000 - ten dzwiek suchego sprzegla brzmi nieziemskoa i ozdobic go mozna niezle .......... suche sprzeglo1 .......... suche sprzeglo2 .......... suche sprzeglo2 (detal) Edytowane 8 Września 2006 przez melvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 ....niepowtarzalny dźwięk suchego sprzęgła.... ze nie wspomne o jego indywidualnym zewnetrznym wygladzie; kazdy je sobie ubiera jak chce .......... takie sie podoba? .......... czy moze takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Dla zwolennikow nakedow polecam Ducati Monster--->ten dzwiek ehhhhhh :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Września 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Najlepiej od 900 ccm w górę - wówczas do charakterystycznych dźwięków desmodromicznego rozrządu dochodzi dzwonienie (klekot na biegu jałowym) suchego sprzęgła. Oczywiście nieodzowne są otwarte wydechy, a najlepiej ich brak. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Jak duca to tylko seria 9 no ewentualnie 7 biposto oczywiscie. Tu kilka fotek dla zapoznania sie z modelem http://www.mojemotocykle.za.pl/brno06/p1020276.htmlhttp://www.mojemotocykle.za.pl/brno06/p1020281.htmlhttp://www.mojemotocykle.za.pl/brno06/p1020286.html Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 i koniecznie z przyczepka :icon_mrgreen: ;) http://img470.imageshack.us/img470/618/10089241tp8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 i koniecznie z przyczepka :icon_mrgreen: ;) http://img470.imageshack.us/img470/618/10089241tp8.jpg si si :D :) Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 9 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2006 (edytowane) Jak duca to tylko seria 9 no ewentualnie 7 biposto oczywiscie. pozwole sobie na wyrazenie innej opiniseria 9 i jej "mlodszy brat" seria 7 sa motorami wspanialymi.........ale jako drugi motor uzywany w w'end, na krotkie szalenstwa a przede wszystkim torich potoczna nazwa "marzenie chiropraktora" (odnoszaca sie do ich wlascicieli) mowi sama za siebiejak sa to fenomenalne motory tak sa one nie praktyczne w codziennym uzyciu; nadgarstki cierpna po krotkiej chwili i modlisz sie by cie czerwone swiatlo zlapalo. potem zaczynaja bolec plecyna drodze jest lepiej bo wiatr pomaga ale bol pozostajemoge tak wyliczac dalej ale mniej wiecej widzisz obraz. jezdzilem obydwoma, koledzy ja maja i wszyscy sie zgadzamy ze maja one kazda zalete procz praktycznosci...........ale to jest ducati i zdrowy rozsadek nie odgrywa tu zadnej roli :icon_mrgreen: ....biposto oczywiscie.... juz wogole w gre nie wchodzi bo zabranie pasazera na tego typu motor to kara za grzechy; kto bardziej pokutuje nie jest pewne ale faktem jest ze obydwoje cierpia ;)jest to poza tym dosc kosztowna opcja jako ze seria 7 i 9 przychodzi do sklepu w wersji monoposto - jak na zalaczonych przez ciebie fotkach moje 2cmelvin pschcesz super wygode i ducati w jednym motorze? multistrada jest pod tym wzgledem nie do pobiciaa jak chcesz miec wzgledna wygode ale wieczna frajde - kup MONSTER :D Edytowane 9 Września 2006 przez melvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 A tak na poważnie to brałbym ST-2 albo multistrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 tez powoli myslę o Multistradzie , tego Dukata to moja żona napewno by pokochała!!!ja też pewnie zresztą heh... jak wpadnie mi w łapki jakis egzemplarz to kto wie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 multistrada jak sie skreca kierownica to skreca ta szybka z tego co pamietam i wyglada to koszmarnie tyl ma bardzo ladny, monowachacz, dwie strzelby pod siodlem ale przod to kwestia gustu zapewne ducati st3 podobne do vfr hondy ale calkiem ladne moto100 ds supersport wedlug mnie piekny klasyczny wygladnatomiast naked monster coz dobry do miasta i na krotkie wypady, w daleka turystyke sie nie nada jak to naked, ale jest to naprawde uniwersalny sprzet pozycja wygodna, zrywny szybki, fajny to jezeli chcesz koniecznie ductiibo szczerze mowiac osobiscie znalazl bym o wiele fajniejsze moto jak dla mnie oczywiscie w tych pieniadzach z innej stajni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 tyl ma bardzo ladny, monowachacz, dwie strzelby pod siodlem ale przod to kwestia gustu zapewne faktem jest ze wizualnie nie jest najpiekniejszy motor; z jakiego konta by na niego nie spojrzecale jest wygodny, funkcjonalny, w wersji 620cc gabarytowo mniejszy niz 1000cc i niebywale zwrotnygdy wyposazony w opcjonalne kufry po bokach i z tylu - jest idealnym ducati na podrozowanie (nawet we dwoje) 100 ds supersport wedlug mnie piekny klasyczny wygladwizualnie - bardzo atrakcyjny - bardziej wg mnie atrakcyjny niz wersja paul smartale potwornie niewygodny. jestes na nim tak wyciagniety do przodu ze jakakolwiek dluzsza podroz nie wchodzi w gre; uwierz mi, probowalem. no i nie mozesz wziac pasazero chocbys chcial; tylko produkowany w wersji monoposto natomiast naked monster coz dobry do miasta i na krotkie wypady, w daleka turystyke sie nie nada jak to naked, ale jest to naprawde uniwersalny sprzet pozycja wygodna, zrywny szybki, fajnyi tu trafiles w sedno sprawy - podpisuje sie pod tym oswiadczeniem dwoma rekamimoj s2r jest moim drugim monsterem i ze zmienionym ukladem kierowniczym i podnozkami, moge w miare komfortowo wybrac sie na w'endowa wycieczke; pod warunkiem ze zapakuje sie do plecakaa i na torze tez nie jest najgorszy; im bardziej krety tor tym lepiej to jezeli chcesz koniecznie ductiibo szczerze mowiac osobiscie znalazl bym o wiele fajniejsze moto jak dla mnie oczywiscie w tych pieniadzach z innej stajni ...poprzyj ten poglad konkretnymi przykladami i bedziemy mieli dyskusje.......... melvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi