Skocz do zawartości

Ducati... ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

No żeby nie było za słodko z nową Multi- ma kurde mokre sprzęgło :banghead: ... i cały urok w tej chwili dla mnie zgasł...

Kurde sorry Franek, że rozwaliłem Ci pocztę... :icon_mrgreen: , za bardzo widocznie wczułem się w rolę agenta :icon_razz:

Sebek a zajeżdżaj, zajeżdżaj...mam akurat tydzień wolny... tylko przy mojej babie cicho- o niczym jeszcze nie wie :D :eek: ...Trzymajcie się :notworthy: J-999

Zwróciliście uwagę na koła z tarczą pośrodku? To koła przygotowane do Moto2 wersja ze szprychami oraz alu. Ta alu ma dwa zaciski 4 tłoczkowe na jednej tarczy!!! Sposób doprowadzenia płynu przez ośkę też nie łatwy. A mechanik za wymianę klocków pewnie weźmie równowartość koła :bigrazz:

Ładne też są koła w białym Hipciu EVO SP przód szprychy tył szprychy ze wstawką wyglądają kozacko.

PS

Duke75 najlepsze, że ludzie mocno polubili asymetrię BMW i podobno sprzedaż mają większą niż zaplanowali.

PS2

Chciałbym wam jeszcze zwrócić uwagę na nakładkę na siedzenie pasażera w Monsterze. Carbonowa pięknie lakierowana po bokach i z otworami ta że nie wygląda już jak nakładka.

Zdjęcia......naprawde Rafi - bravo!!!

Nowa Multi i tak mi sie podobała ale jakoś twoje zdjęcia robią wrażenie na + bardzo na +.

Ciekawe, ale Multi może sporo zwojować na rynku.....choć to Ducati a zauważyłem, że wielu ludzi sie boi Duca. To inna opowieść.

Rafi- podeslij mi prosze te fotki z Picasy mailem lub gdzies z serwera sobie sciagne. Nie wiem jak wszystko na raz zaimportowac z Pic... Wielkosc pliku nie ma znaczenia- mam duzego sychrona. Zapraszam na nasza www: tutaj np. nawalamy sie ws. tlumikow ;-]: http://www.docpoland.com/node/2942#comment-2164

Pzdr,J

Janku dziś wysłałem wam te kominy Black Inox do 1098s :notworthy: ,założyłem przeloty 2 X 56mm :icon_eek: , napisz jak chodzą czy jakoś inaczej niż te w czerwonych dziesiątkach :crossy: .

EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737

A widzieliście te nowe Termisy do 848/1198 ? Są krótsze i mają inny przekrój niż dotychczasowe. Mi bardziej podobają się nowe,a Musieli stwierdził, że jemu bardziej pasują stare.

Ciekawe jaka rożnica dźwięku przez skrócenie puszki?

M moja Multinka rozebrana również :), i wiecie, że muszę przyznać iż ślicznie wygląda bez całej góry z samym reflektorem, a fakt iż mam kierownicę podniesiona renthala dodaje iż wygląda jak street.

Edytowane przez RuBBeN

M moja Multinka rozebrana również :), i wiecie, że muszę przyznać iż ślicznie wygląda bez całej góry

To tak zostaw będzie naked :biggrin: Lżejszy i na gumę będzie lepiej szedł :crossy: :buttrock:

Nie pamiętam czy pokazywałem Ci zdjęcie z Brna gdzie Multi miała przód z Hyperka.

No a ja z Rychem wczoraj( tzn do 4.30 dziś rano...) siedzielim przy moim 999, i robilim poprawkę Edhaustowych Edhaustów- , no i zrobilim wstępną rozgrzewkę coby usłyszeć efekt końcowy, no i zdziwiłem się- motocykl głośny, ale nada lprzeglądy będzie przechodzić i byle stójkowy się nie przyczepi, na dodatek, mój Klekot999 jakoś szybciej wchodzi na obroty no i obroty max. ma większe niż ten wcześniejszy Ryśków - kuźwa co jest...

Mieliśmy wstawić do kuchni, ale padało jak cholera i nie dalim rady- dopiero chyba w piątek się wybiorę i wtedy wstawimy...

A Rych myśli o poprawce w swoim 2-osobowym 999( w R-ce nie musi siedzi Termi)...Pozdr. Janek.

M moja Multinka rozebrana również :), i wiecie, że muszę przyznać iż ślicznie wygląda bez całej góry z samym reflektorem, a fakt iż mam kierownicę podniesiona renthala dodaje iż wygląda jak street.

Zostaw tak, przynajmniej jedna multistrada w miarę ładna będzie :biggrin:

http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATI
http://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie