scitro Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Elektronika szukam... napisałem! Z czujnika wychodzi sygnał, który jest przetwarzany przez moduł zapłonowy na impulsy sterujące cewką. W Hondzie było tak, że z cewki był brany sygnał do obrotomierza...i tutaj też to działa, lecz jest dwa razy więcej impulsów, więc Seb wymyślił, że wystarczy podzielić to przez 2 i bedzie O.K.Nie mam za bardzo czasu, ale jak nikt mi nie pomoże, to bedę go musiał znaleźć i pogrzebać na Elektrodzie.pl za takim układem...Pozdro Seba Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 witam może kup takie coś lub zrób sam http://cgi.ebay.de/Ducati-monster-Tachoein...1QQcmdZViewItem całkiem fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Ciekawe Co się dzieje z Melvinem, nic sie dzisiaj nie odzywa, pewnie wczoraj zrobił tę "kantówkę".... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 No właśnie o czymś takim Seb myslał, tylko te kontrolki trzeba ładnie zamienić na okrągłe żaróweczki (diody) zamiast tego prostokątnego, badziewnego... etc. zestawu lampek, który dodatkowo w świetle dziennym ledwie widać :buttrock: Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Ciekawe Co się dzieje z Melvinem, nic sie dzisiaj nie odzywa, pewnie wczoraj zrobił tę "kantówkę".... nie pisął coś w innych wątkach - tak więc chyba żyje :buttrock: mam nadzieję :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 bardzo fajny zestawik :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 melvin sie szlajal po chalpach ale juz jest w domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Elektronika szukam... napisałem!....dlatego siedze cicho i tylko czytammoże kup takie coś lub zrób sam http://cgi.ebay.de/Ducati-monster-Tachoein...1QQcmdZViewItem całkiem fajnie wyglądafajne - biale tlo zawsze super wyglada. zeby sie jeszcze swiecilo na pomaranczowo...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 A tak poważnie - S4R jest fajnym sprzętem, niestety cenowo, jak na polskie warunki troche odjechanym - zresztą jak i inne 1000 w tym japońce. Nie jest chyba normalnym aby płacić za sprzęt 45 - 50 tyś pln.well, tu tez go za darmo nie daja ale lepiej to niz $25.000 za S4Rs..........hmm, S4Rs, czarny >melvin sie skrobie w glowe i siega do skarpety< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 well, tu tez go za darmo nie daja ale lepiej to niz $25.000 za S4Rs..........hmm, S4Rs, czarny >melvin sie skrobie w glowe i siega do skarpety< tylko nie bierz tej dziurawej :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 no to może Seba zobacz na taka obudowę http://cgi.ebay.de/Roadracing-Cockpit-Duca...1QQcmdZViewItem i dość ciekawy patent na tylną lampę do monsterków http://cgi.ebay.de/LED-Ruecklicht-DUCATI-M...1QQcmdZViewItem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 O to dobrze Melvin, że dajesz oznaki życia, bo mam tu temacik między innymi dla Ciebie :buttrock: Jako, że kończą mi się klocki hamulcowe, to co polecie założyć, bo jest tego trochę na rynku (EBC, Nissin...itd.) :biggrin: Pozdro Seba Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Ciekawe, ciekawe, tylko ta cena 58 euro to chyba lekka przesada...Zrobię coś takiego własnoręcznie, choć bardziej mi się podoba układ w linku od pawła, zamiast carbonu, bedzie anodowane Al tylko nie wiem jeszcze jaki kolor??? Może coś doradzicie... :buttrock: Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 A najgorsze jest to że Melvin biedak, nie może już sprzedać drugiej nerki... :buttrock: hihihihi Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 zarowno EBC jak i Nissin ciesza sie swietna reputacja. inna firma ktora mozesz wziac pod uwage to Galfer; dwoch moich kumpli je uzywa i sa zadowoleniosobiscie to jestem zdania, ze jesli kupisz najlepsze co jest mozliwe i pasuje do twojego modelu to ktorej firmy to bedzie jest bez znaczenia; przy obecnej technologii wszystkie sa dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi