Skocz do zawartości

Ducati... ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

chociażem nie ze Szczecina, a na głowie jeszcze szczecina, to we łbie mi się zacina jak obok mnie przejedzie pikna Dukacina a na niej pikna dziewczyna :icon_mrgreen: :lalag: :crossy: :buttrock:

Pozdr. J- 748

buhahaha DOBRE!

Madriana, to Ty w avatarze? :bigrazz:

tak, to ja na tym avatarze.

Oczywiscie, ze przeniose nawet :flesje:

Czy aby na pewno wiesz, na co się piszesz? :)

Troszkę mnie też martwi to wchodzenie tam "na sępa", nie chciałabym spotkać się z sytuacją, kiedy ktoś mnie wyprosi, bo nie jestem uczestnikiem imprezy...

Czy aby na pewno wiesz, na co się piszesz? :)

Troszkę mnie też martwi to wchodzenie tam "na sępa", nie chciałabym spotkać się z sytuacją, kiedy ktoś mnie wyprosi, bo nie jestem uczestnikiem imprezy...

A kto Cię ma wyprosić i z jakiego powodu?

Te 150 zł to koszt hotelu, a nie samego desmoweekendu.

I kto by miał odwagę niosącego Cię Frenciego zaczepić :biggrin:

A kto Cię ma wyprosić i z jakiego powodu?

Te 150 zł to koszt hotelu, a nie samego desmoweekendu.

I kto by miał odwagę niosącego Cię Frenciego zaczepić :biggrin:

z powodu nie opłacenia uczestnictwa... w kosztach są przecież jeszce wyżywienie i inne atrakcje. Objadać nikogo nie będę, nie po to chciałabym się tam znaleźć, ale organizatorzy różnie mogą do tego podejść...

A co do duetu: Franek i ja na jego rękach - pewnie wszystkich taki widok wbiłby w ziemię na dłuższą chwilę :)

z powodu nie opłacenia uczestnictwa... w kosztach są przecież jeszce wyżywienie i inne atrakcje. Objadać nikogo nie będę, nie po to chciałabym się tam znaleźć, ale organizatorzy różnie mogą do tego podejść...

A co do duetu: Franek i ja na jego rękach - pewnie wszystkich taki widok wbiłby w ziemię na dłuższą chwilę :)

Zapewne :biggrin:

Przyjeżdżaj :crossy:

jasna cholera. widzę że wszyscy szykują się na desmoweekend. a ja nadal czekam ( od początku sierpnia) na regulator napięcia. coś mi się zdaję że długo nie będę dobrze wspominał dnia, w którym wysłałem go do elservice. istna masakra. krew człowieka zalewa gdy coś takiego widzi

trzeba było do Rycha dryndnąc ja tak zrobiłem i regulatorek zamontowany w Monsterku :) a z tego co sie orientuje to można nowy kupić w hurtowni

Madrianna, jest koło Krakowa w komisie 696, czarny kupiony w salonie przez jakiegoś architekta:

http://tim-auto.gratka.pl/ogl/10842685.html

widziałem go i jest stan salonowy. Komis należy do mojego znajomego i mówił mi,że koleś kupił, przejechał się i stwierdził,ze to nie dla niego. Potem odstawił do komisu, potem się jeszcze raz przejechał i utwierdził się w przekonaniu że to nie dla niego :biggrin: :clap:

Myślę,że można ponegocjowac co do ceny. Jest koniec sezonu.

W tym samym komisie stoi monster 620- w super stanie, na karbonowych wydechach, dużo dodatków, ma tylko 8 tys. km i jest ładny. Jeździł nim dziewczyna znajomego ale zrobiła może 1 tys km. Cena 15 tys ale do zbicia. Geni był zainteresowany ale kupił Multi od Ryśka. Jak ktoś chce to przeslę fotki bo zrobiłem dla Geniego.

DESMOBSESSION DOC POLSKA

www.ducati-klub.pl

Madriana, taky sobie ze mnie werszokleta, co najczęściej bazgrze po sztachetach :icon_mrgreen: :icon_razz: ...

Pamiętaj, grunt to oglądać w kilka osób, zawsze ktoś zwróci uwagę na "drobne" niedoskonałości, których rozgorączkowane oko nie potrafi w sposób obiektywny wychwycić...

No kurczę obawiam się tylko, że po roku czasu będziesz chciała zmienić 696 na nieco mocniejszy motocykl, a wtedy zaczną się dylematy czy sprzedam czy nie, ponieważ zdążyłaś zauważyć, że Ducati nie są w Polsce zbyt popularnym motocyklem, i jak to w takich wypadkach bywa, łatwo Duca kupić, ale już ciężko sprzedać.... zastanów się, może lepiej poczekać, dołożyć za 4 m-ce parę złotówek i kupić M 1100 ?

Życzę mądrego wyboru...Pozdr. Janek- 748 S( Supermaszyna :icon_mrgreen: :icon_razz: :lalag: :notworthy: )

Edytowane przez jannikiel

Ostatnio w Milionerach było pytanie:" które z miast jest rodzaju żeńskiego? " i w odpowiedzi była właśnie Supraśl. To taki offtopic bo zerknałem skąd Ropuch pochodzi :icon_biggrin:

Edytowane przez duke75

DESMOBSESSION DOC POLSKA

www.ducati-klub.pl