Boa Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Madriana, to Ty w avatarze? :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Wpadnę na chwilę w niedzielę, więc możemy Ewa razem pojechać z Ursynowa :crossy: Prezes, przerzucisz nas przez płot??? :buttrock: Oczywiscie, ze przeniose nawet :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 chociażem nie ze Szczecina, a na głowie jeszcze szczecina, to we łbie mi się zacina jak obok mnie przejedzie pikna Dukacina a na niej pikna dziewczyna :icon_mrgreen: :lalag: :crossy: :buttrock: Pozdr. J- 748 buhahaha DOBRE! Madriana, to Ty w avatarze? :bigrazz: tak, to ja na tym avatarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa_75 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Oczywiscie, ze przeniose nawet :flesje: Czy aby na pewno wiesz, na co się piszesz? :) Troszkę mnie też martwi to wchodzenie tam "na sępa", nie chciałabym spotkać się z sytuacją, kiedy ktoś mnie wyprosi, bo nie jestem uczestnikiem imprezy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Czy aby na pewno wiesz, na co się piszesz? :) Troszkę mnie też martwi to wchodzenie tam "na sępa", nie chciałabym spotkać się z sytuacją, kiedy ktoś mnie wyprosi, bo nie jestem uczestnikiem imprezy... A kto Cię ma wyprosić i z jakiego powodu? Te 150 zł to koszt hotelu, a nie samego desmoweekendu. I kto by miał odwagę niosącego Cię Frenciego zaczepić :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa_75 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 A kto Cię ma wyprosić i z jakiego powodu? Te 150 zł to koszt hotelu, a nie samego desmoweekendu. I kto by miał odwagę niosącego Cię Frenciego zaczepić :biggrin: z powodu nie opłacenia uczestnictwa... w kosztach są przecież jeszce wyżywienie i inne atrakcje. Objadać nikogo nie będę, nie po to chciałabym się tam znaleźć, ale organizatorzy różnie mogą do tego podejść... A co do duetu: Franek i ja na jego rękach - pewnie wszystkich taki widok wbiłby w ziemię na dłuższą chwilę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 z powodu nie opłacenia uczestnictwa... w kosztach są przecież jeszce wyżywienie i inne atrakcje. Objadać nikogo nie będę, nie po to chciałabym się tam znaleźć, ale organizatorzy różnie mogą do tego podejść... A co do duetu: Franek i ja na jego rękach - pewnie wszystkich taki widok wbiłby w ziemię na dłuższą chwilę :) Zapewne :biggrin: Przyjeżdżaj :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa_75 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Zapewne :biggrin: Przyjeżdżaj :crossy: Nie obiecuję, ale... mam wielką ochotę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 (edytowane) Ewka nie ma się nad czym zastanawiać, takich spotkań w roku jest bardzo mało. Kobitek też jest deficyt, więc będzie miło poznać kolejną desmo zarażoną :crossy: Edytowane 7 Września 2009 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ropuch15 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 jasna cholera. widzę że wszyscy szykują się na desmoweekend. a ja nadal czekam ( od początku sierpnia) na regulator napięcia. coś mi się zdaję że długo nie będę dobrze wspominał dnia, w którym wysłałem go do elservice. istna masakra. krew człowieka zalewa gdy coś takiego widzi trzeba było do Rycha dryndnąc ja tak zrobiłem i regulatorek zamontowany w Monsterku :) a z tego co sie orientuje to można nowy kupić w hurtowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 A ja ch... zostaję w domu :( :banghead: i znów nudyyyyyy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Madrianna, jest koło Krakowa w komisie 696, czarny kupiony w salonie przez jakiegoś architekta: http://tim-auto.gratka.pl/ogl/10842685.html widziałem go i jest stan salonowy. Komis należy do mojego znajomego i mówił mi,że koleś kupił, przejechał się i stwierdził,ze to nie dla niego. Potem odstawił do komisu, potem się jeszcze raz przejechał i utwierdził się w przekonaniu że to nie dla niego :biggrin: :clap: Myślę,że można ponegocjowac co do ceny. Jest koniec sezonu. W tym samym komisie stoi monster 620- w super stanie, na karbonowych wydechach, dużo dodatków, ma tylko 8 tys. km i jest ładny. Jeździł nim dziewczyna znajomego ale zrobiła może 1 tys km. Cena 15 tys ale do zbicia. Geni był zainteresowany ale kupił Multi od Ryśka. Jak ktoś chce to przeslę fotki bo zrobiłem dla Geniego. Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 (edytowane) Madriana, taky sobie ze mnie werszokleta, co najczęściej bazgrze po sztachetach :icon_mrgreen: :icon_razz: ... Pamiętaj, grunt to oglądać w kilka osób, zawsze ktoś zwróci uwagę na "drobne" niedoskonałości, których rozgorączkowane oko nie potrafi w sposób obiektywny wychwycić... No kurczę obawiam się tylko, że po roku czasu będziesz chciała zmienić 696 na nieco mocniejszy motocykl, a wtedy zaczną się dylematy czy sprzedam czy nie, ponieważ zdążyłaś zauważyć, że Ducati nie są w Polsce zbyt popularnym motocyklem, i jak to w takich wypadkach bywa, łatwo Duca kupić, ale już ciężko sprzedać.... zastanów się, może lepiej poczekać, dołożyć za 4 m-ce parę złotówek i kupić M 1100 ? Życzę mądrego wyboru...Pozdr. Janek- 748 S( Supermaszyna :icon_mrgreen: :icon_razz: :lalag: :notworthy: ) Edytowane 7 Września 2009 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ropuch15 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Jaśku jak nudzisz sie to dawaj do mnie ja też w domu zostaje przyjedź w sobote to zabawimy się w smakoszy trunków z Maciejowej gorzelni he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 (edytowane) Ostatnio w Milionerach było pytanie:" które z miast jest rodzaju żeńskiego? " i w odpowiedzi była właśnie Supraśl. To taki offtopic bo zerknałem skąd Ropuch pochodzi :icon_biggrin: Edytowane 7 Września 2009 przez duke75 Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi