troublemaker Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Jeśli o Monsterach, to co sądzicie o tym : http://www.motoallegro.pl/item572049645_du...nster_900i.html Zastanawiam się nad nim... :icon_rolleyes: A może ktoś z Rodziny ma coś fajnego ??? Wiosna idzie. :icon_mrgreen: Jakis taki festyniarski lekko... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 A ja wiem gdzie jest SS 800 z 2007 rok 4000 mil, na chipie+ K@N+ Termignioni za 5000 dolarów, aha, potrzebna szybka decyzja, bo wiosna idzie:-)))... Pozdr Wsiech! Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fidu Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Jeśli o Monsterach, to co sądzicie o tym : http://www.motoallegro.pl/item572049645_du...nster_900i.html Zastanawiam się nad nim... :icon_rolleyes: A może ktoś z Rodziny ma coś fajnego ??? Wiosna idzie. :icon_mrgreen: Franek, ile bys chciał wydać, bo mojego S2R-a moge sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Franek, ile bys chciał wydać, bo mojego S2R-a moge sprzedać Jeśli w takiej opcji : http://img18.imageshack.us/my.php?image=f2...ry19ed9884a.jpg to dużo :icon_razz: Rzuć fotki i cenę na [email protected], na razie tylko głośno myślę :icon_rolleyes: A ja wiem gdzie jest SS 800 z 2007 rok 4000 mil, na chipie+ K@N+ Termignioni za 5000 dolarów, aha, potrzebna szybka decyzja, bo wiosna idzie:-)))... Pozdr Wsiech! Janek. Przy tym kursie usd to niestety nie moja bajka, a czy to przypadkiem nie ten, na którym siedziałem? :wink: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Nooo, ale już lujsterka ma i wydeszki ładniutkie i obrączki na wydeszkach jak ta lala, wczoraj zakładałem i odpalałem... aż miło posłuchać po dłuższej przerwie dudnienia Dukatka...Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fidu Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Jeśli w takiej opcji : http://img18.imageshack.us/my.php?image=f2...ry19ed9884a.jpg to dużo :icon_razz: Dokładnie ta opcja :biggrin: ,tylko w tym przypadku DUCA masz gratis :icon_biggrin: ,pozostaje Ci tylko utrzymanie czekoladki :icon_mrgreen: OK wyśle na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuC Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Jakis taki festyniarski lekko... :icon_mrgreen: lekko... ale za to agresywnie wyglada, mozna na tych festynach ludzi miazdzyc, rozjezdzac i wogole bandycic :) Luc P.S. wciaz slysze tylko klekot w oddali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 lekko... ale za to agresywnie wyglada, mozna na tych festynach ludzi miazdzyc, rozjezdzac i wogole bandycic :) Luc P.S. wciaz slysze tylko klekot w oddali.... Kurczę, byłem w weekend w Zielonej Górze... tam już ludziska wylegli na motocyklach... ale klekotu nie słyszałem... A u nas dalej śnieg leży i sól wszędobylska może zniszczyć piękne odlewy mojego "szczura"... więc stoi nadal biedaczysko w garażu :banghead: Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwierZ Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 hej ;) mam pytanie wsprawie Cagivy Gran Canion - szczegóły tu (w jej wątku) : http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...0entry1402820 ma ona serducho Ducati, poza tym na jednym z rynków jako Ducati występowała więc zapytuje też tutaj czy zna ktoś te sprzęty z linka ? bo włszka kusi, nawet bardzo ale - to krok bardzo nierozsądny jak już wielu mi powiedziało (wiadomo - japonia) ale chciałbym wiedzieć co po niej się spodziewać - zwłaszcza po sercu Ducati w takim enduro (spalanie, żywotność) ?? ;) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Znajdź kolegę o nicku Hose on i jego brat jeżdzą na takich sprzętach, mogą co nieco podpowiedzieć, ja tam miałem styczność z Elefantem 650 i co nieco n/t wiem, ale to mniejszy silnik- tam rozwiazania sa nieco inne( gaznikowiec), ale wlasnie ze wszystkich Ducatow Endurowych ten chyba mozna wyslac w teren bo najlzejszy, jednak 180 kg w terenie to nie wkij dmuchal nie dosc ze trzeba miec krzepe i mocne nogi, to jeszcze zmienic styl jazdy( jak sie wczesniej jezdzilo na mniejszych endurakach)...po asfalcie za to tez niezle pogania ( licznikowe 180), spalanie zalezy od stanu gaznikow, polaczen gumowych i sposobu exploatacji, mozna zejsc i do 4,5-5 /100 km, ale trza miec gazniki bezproblemowe, co wcale nie jest rzecza prosta i latwa...to chyba tyle. Pozdr. Janek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwierZ Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 (edytowane) dzięki Jestem już w kontakcie z osobą posiadającą GC - dzieki forum właśnie ale jeszcze tu dałem, żeby ktoś mnie odciągnął od tego pomysłu :> - zdań typu "nie dla Ciebie", "za mały jesteś", "za cienki jesteś jeszcze na to", "to włoszczyzna to zdala od niej" itp :-D no ale urzeka mnie ta włoszka i mam ból głowy :/ mam świadomość, że to będzie wymagało pilnowania serwisu, dbania , żeby jeździło jestem świadom, że to o numer większe enduro niż powinienem się teraz łapać i że sporo spędzę na parkingach, mało używanch drogach, żeby w to się w jeździć ale to byłby związek na parę/kilka lat i dlatego mnie kusi :> :/ no i ... czy brać czy nie brać jej. Czy tez staliście kiedyś na takim dylematem, że chcieliście kupić "nie rozsądną" włoszczyznę ? zwłaszcza po długiej przerwie z jednośladami gdzie większość mówiła wokół "tylko japońskie, najlepiej 600 cm3, żadnej włoszczyzny " ?? ps. A właśnie paski do silnika 900 Ducati to gdzie dostanę w miarę szybko ? (w Poznaniu?) . Edytowane 11 Marca 2009 przez ZwierZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 ... Czy tez staliście kiedyś na takim dylematem, że chcieliście kupić "nie rozsądną" włoszczyznę ? zwłaszcza po długiej przerwie z jednośladami gdzie większość mówiła wokół "tylko japońskie, najlepiej 600 cm3, żadnej włoszczyzny " ?? ps. A właśnie paski do silnika 900 Ducati to gdzie dostanę w miarę szybko ? (w Poznaniu?) . Cześć, ja nie miałem dylematu, zawsze chciałem Duca, a z braku kasy jeździłem japońcem. Teraz mam Duca i powiem szczerze, że poza większą kasą na zakup to nie włożyłem w niego nawet połowy tego co przez ten sam okres eksploatacji 13-15 letniej hondy cb (niby super bezawaryjna). Pozdrawiam. Seb PS. Stare motocykle kupuje się z rozsądkiem. Chyba że cagiva w miarę młoda, to możesz z zakochania.... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwierZ Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 no właśnie młoda to nie jest - 10 lat - choć wg prawa to pedofilia :P więc czeka ją powazniejsze przygotowanie do sezonu (+paski itd). Ale ma serce Ducati i ... to mnie podkręca na nią :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 pierwsza jazda zaliczona w tym roku :crossy: zapomniałem że to tak zapie..... :buttrock: i jeszcze edkowe wydechy :icon_evil: Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 (edytowane) Kurde, ale Wam to dobrze..., a ja wczoraj mało co się nie zawiesiłem podwoziem starej blaszany, na "autostradzie" do Ryśkowego ranczo, mimo że ogrzewanie mi nie działa, to gorąco się zrobiło że hej..., ale od razu mi przyjemniej się zrobiło jak zobaczyłem w kuchni u Rycha swego Klekota :-))), Aby do wiosny...Pozdr. Janek. Edytowane 13 Marca 2009 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi