Skocz do zawartości

Ducati... ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

A kto powiedzial ze tam siedzi silnik 1098? z wygladu to albo jest z Hypermotarda, albo ST3... ale sie zobaczy, dokladnie nie widac. Pozdr. Janek.

Przyjzałem sie silnikowi- jednak podobny jest do 1098, ale jaja- jak na tym sprzecie jezdzic- zdmuchnie bambetle po ostrzejszym dodaniu gazu- aby kurde Balzac go nie kupil- bo swą kobitke jeszcze zgubi hahahaha...

Edytowane przez jannikiel

........... Ale mnie poniosło.... sorki!

Właśnie. Nie popadajmy w paranoję, lekko nie jest ale ważne, że Duki stoją w garażu. Nowego prędko nie kupię, z upgradem Wdowy też się muszę na razie wstrzymać :banghead: ale co tam, jesteśmy desmomaniakami i tego się trzymajmy :buttrock:

Taki nic nie wnoszący w dyskusję pościk, ale nie mogłem się powstrzymać :icon_mrgreen:

Edytowane przez franekfilm

Do tego stopnia makarony mają nas w czterech literach ,że na zamówione przez oficjalnego dystrybutora części trzeba czekać 3 miesiące ( właśnie dostałem telefon z Thorna że skompletowali moje zamówienie z 01.11.2008 i 11.11.2008, gość grzecznie przepraszał i tłumaczył ,że nie mają żadnego wpływu na szybkość realizacji zamówienie przez Włochów) :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :lapad:

Dokładnie, złożyłem zamówienie w połowie listopada i do dziś niema wszystkiego.

Jakiś czas narzekań czy ,,cóś" :biggrin: póki co i tak mrozi za oknem, więc można poczekać, tak to już jest z tymi włochami. I to nie tylko w branży motoryzacyjnej :icon_biggrin: Jak zamawiam wina do restauracji (gdzie pracuje) z niektórych kantyn czekam miesiącami...wtedy firma tłumaczy się, ,,Włosi znowu się nie wyrobili, nie mamy na to wpływu " i trzeba czekać :icon_mrgreen:

P.S

Yaca Zdjęcie Golub Desmomeeting -pierwsza klasa :flesje: aż powiewa zgrozą :lalag:

Podobno 22-24 mają zjechać się potwory i straszyć w mieście :icon_mrgreen: hiehiehie :icon_twisted: :icon_twisted:

Jeszcze tylko niecałe 4 m-ce...

pozdr!!

Tak trochę z innej beczki, może by się koledzu Ducatisti wypowiedzieli w tym temacie

http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...dpost&p=1377750

:)

pozdr

"Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)

"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010)

Tak trochę z innej beczki, może by się koledzu Ducatisti wypowiedzieli w tym temacie

http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...dpost&p=1377750

:)

pozdr

Muza ok, aż sobie później Kata zarzuciłem :buttrock:

Dobra robota jurjuszi :clap: No panie i panowie nadszedł ten wyjątkowy dzień, już dzisiaj mogę kupić nowego Monstera. Prosiłbym tylko (zwłaszcza jannikiela) o radę czy warto :icon_question: :icon_mrgreen:

http://allegro.pl/item546803273_super_cena...icco_71561.html

Edytowane przez tomek21

Cholerka jakoś ten Monster do mnie nie przemawia, cholerka bioderka nie bedą dobrze pracować...konsultacja z ortopedą potrzebna, w lusterkach tradycyjnie nic nie widac, no a gdzie hamownia? Aha i podnozki- eee, pewnie powypadku byl...i brakuje mu pare czesci, no i rama do prostowania, no nie powiecie mi ze te przednie widelki tak maja byc :-)...

Pozdr. Janek 748 S.

Cholerka jakoś ten Monster do mnie nie przemawia, cholerka bioderka nie bedą dobrze pracować...konsultacja z ortopedą potrzebna, w lusterkach tradycyjnie nic nie widac, no a gdzie hamownia? Aha i podnozki- eee, pewnie powypadku byl...i brakuje mu pare czesci, no i rama do prostowania, no nie powiecie mi ze te przednie widelki tak maja byc :-)...

Pozdr. Janek 748 S.

Nie przesadzaj. Dobry materiał wyjściowy do przeróbki. Mam akurat parę części do niego :

http://shop.ebay.pl/merchant/franekfilm

http://www.motoallegro.pl/show_user_auctions.php?uid=389882

:buttrock: :buttrock: :buttrock:

Poza tym- tomek21 - radość, że kupiłeś nówkę Ducati- bezcenna :icon_mrgreen:

Z innej beczki może ktoś chciałby zobaczyć orginalny kombinezon Melandriego na sezon 2009 (nie żadna replika)? Będzie to możliwe na targach w Warszawie 13-15 luty. Zapraszamy. Już go dostałem. Fajny ale jakiś taki czerwony :)

A tak na powaznie Tomek 21- niemozliwe ze nie stac Cie na Ducata... kuzwa mozna juz wyrwac za 5000 zlote motocykl z rozrzadem Desmodromicznym...

ja kiedys juz mialem taka mysl by kupic se Pasiaka( gdzies z okolic Lublina), lecz dzieki Ryskowi ( kazal mi sie wstrzymac z zakupem) okazalo sie ze stac mnie na Desmoquatrraciaka, troche zaplacilem, reszte wzialem "na spłat" i mam tera swojego Klekota...tak więc bądz dobrej mysli. Pozdr. Janek.

Ja jestem dobrej myśli :icon_biggrin: Teraz szukam pracy na wakacje i jeśli dobrze pójdzie to pod koniec tego roku myślę że uda mi się coś wyrwać. Jeśli nie to jeszcze troche się wstrzymam bo albo Ducat albo nic. Mam nadzieję że ten przesławny kryzys nie pogmatwa moich planów :evil: Szkoda że Klekotek ma taką zaporową cenę no chyba że wcale nie masz zamiaru go sprzedawać i ta oferta sprzedaży to tylko taki pic :icon_mrgreen:

Edytowane przez tomek21