jannikiel Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Dobierz wielkością śruby od bylejakiego japończyka z owiewki, czy mocowania chłodnicy- takie blaszki to nie jest jakiś specjal...tylko pamiętaj żeby było na śrubę( chyba 5-kę), a nie na blachowkręt... Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek21 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 (edytowane) Dobierz wielkością śruby od bylejakiego japończyka z owiewki, czy mocowania chłodnicy No tak, tylko żeby Duc się nie obraził przez to bo moga być problemy :icon_mrgreen: Edytowane 22 Stycznia 2009 przez tomek21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troublemaker Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Witam! Mam drobne pytanie o jeszcze drobniejsza czesc. Chodzi mi o blaszki, ktore wpina sie do wydechow Termi (konkretnie chodzi o model 749/999), a w ktore pozniej wkreca sie sruby mocujace wydech do ramy (w dwoch miejscach pod siedzeniem). Krolestwo za dwie takie oryginalne blaszki!!! Maciej A podrutować artystycznie jak zwykle to nie łaska? :icon_razz: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świeżak Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Dobierz wielkością śruby od bylejakiego japończyka z owiewki, czy mocowania chłodnicy- takie blaszki to nie jest jakiś specjal...tylko pamiętaj żeby było na śrubę( chyba 5-kę), a nie na blachowkręt... Pozdr. Janek. Śruba jest M6. A zadne czesci od bylejakiego japonczyka nie podchodza. Nawet podkladki ;) Musi byc oryginalna Ducati albo Termi :lalag: A podrutować artystycznie jak zwykle to nie łaska? :icon_razz: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: A znasz jakichs fachowych druciarzy? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Podeslij mi mailem ( moze byc klubowy )fotki czesci lub zrzut elementu z manuala o ktora sie rozchodzi. Popytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świeżak Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Podeslij mi mailem ( moze byc klubowy )fotki czesci lub zrzut elementu z manuala o ktora sie rozchodzi. Popytam. Dzieki Jacek998. Rozmawialem dzis z Ducati Store. Jest duza szansa ze maja takie w serwisie. Jutro sle im zdjecia i wymiary i jest szansa ze na dniach otrzymam blaszki. Jak by byl jakis klopot - na pewno sie odezwe. Pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 (edytowane) Jesli to jest taka blaszka spreżynująca ktora z jednej sprony ma zagrzany/wspawany gwint m6 to nie jest jakis specjal- obojetnie u jakiego mechanika motocyklowego co ma w ciul drobnicy znajdziesz- najwyzej bedziesz mial problem z wymiarem tej czesci- nie pamietam czy ma wymiar kwadratu czy prostokata..., a jak nie to na szrotach samochodowych tez moze znajdziesz , lub wlasnie zamowic w Ducatistore - mysle ze kosztuja ok. 10 dol. jedna...Pozdr. Janek. Edytowane 22 Stycznia 2009 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zlot w Wadowicach nieaktualny. W tym terminie meeting robią Amicos Maniacos w Gołubiu-Dobrzyniu. My przenosimy Wadowice na wrzesień. Mam tylko nadzieje,ze pogoda tym razem dopisze i w maju i we wrześniu. Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgadza sie- niesamowity pech nas spotkal, ze zbiegly sie w jedym terminie dwa pomysly na impreze. Szczegoly wkrotce ale termin juz jest dopiety- 22-24.05.2009- zamek w Golubiu-Dobrzyniu k. Torunia ( http://www.zamekgolub.pl/ ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andryś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 o to super bo i w wadowicach i golubiu mm zamiar byc a w kwietniu wiadomo moze byc jeszcze chlodno to do golubia mam blizej:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Oooo...trza motór szykować, zakładać sisybary, podesty, sakwy, gmole, Kuryakany, krawaty, no i oczywiście biczyki, no i zapuścić brode i "mięsień piwny" :icon_mrgreen: :P ..., fajnie że będzie trochę bliżej, to się człek mniej umęczy...Rysiek już powiadomiony. Pozdr. Janek 748. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacacyl Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Jako że motóry trza szykować, to ja z innej beczki czy którys z kolegów z Krakowa lub okolic może pozyczyć "maszynkę" do rozkuwania/zakuwania łańcucha ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 (edytowane) Oczywiście DesModlin też raczj na 2 czetwone klekoty będzie.Czyli ja z żoną i może dołączą do nas chłopaki z Warszawy jeden na SS600 ,drugi na Spotcie 800 co im ostatnio kominy przerabiałem i może Konrad z Brudna na ST4 ten co i w tamtym roku był. Edytowane 23 Stycznia 2009 przez edzio Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Pewnie, zapraszamy przeciez jak zwykle wszystkich fajnych ludzi na Dukatach. Wielu z nas poznalo sie w ten sposob. Co do Konrada/Radka- toz to stary przyjaciel Klubu! ;-] ostatnio- w Bialokoszy przeciez awaryjnie wlamywalismy sie do samochodu zony, kto byl to pamieta :flesje: Niedlugo rozesle konkretniejsze info wraz z kontaktem i zasadami. Musze jednak przypomniec, iz nasze spotkania nie sa calkowicie otwartymi zlotami na wzor wielu organizowanych w kraju. Aby wszystko opanowac wymagane jest wczesniejsze zgloszenie sie i dokonanie ewentualnej wplaty. Osoby przyjezdzajace 'na dziko' moga nie miec zapewnionego noclegu. Zawsze tak bylo i pewnie dlatego tez do tej pory bylo bezpiecznie i sympatycznie. Stop Wariatom! :wink: Pzdr,J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andryś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 taki zlot zamkniety to jest fajna sprawa bo wszyscy sa w stanie sie poznac jak jest mniejsza grupa. bylem na zlocie triumpha i bylo super. ciekawi mnie tylko czy bedzie mnie stac na taki zlot na zamku?? a zreszta najwyzekj przenocuje w fosie:))))))) ze swoja smoczyca:))) sluchajcie czy mozecie mi polecic jakies sprawdzone rozwiazanie na rozmieszczenie bagazu na monsterku? mysle o tank bagu i 2 sakwach malych. macie jakies propozycje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi