jurjuszi Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 krzywy czop wału korbowego i walnienty alternator aaa... czyli po prostu uszkodzenie. Myślałem, że walczyliście ze zdławieniem. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_akros Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Panowie ile trzeba wydać na zadbany egzemplarz monstera S4R w roczniku 03-05? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andryś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 tak tylko pytalem bo od art-moto biore najczescie uzywane oponki dla klientow jak potrzebuja a jak jest to ktos znajomy to qwiadomo mozna zawsze liczyc na dogadanie sie:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 (edytowane) W zależności od stanu- od 0- do 35000 zł w zależności czy jest na niego klient i w jakim stanie się znajduje...a skoro mowa o używanym- to trzeba przyjać wszystko najgorsze- chyba że motocykl jest z wiadomych rąk... Juriuszy- my bierzem motocykle z rynku( USA)- gdzie za kastracje motocykla można mieć 100 lawjerów na karku, więc tam sie nikt w to nie bawi- jedynie są pewne spadki mocy(do 3 KM) w stanach gdzie wymagane są wapory- odpowietrzacze ukladu zasilania i zbiornika paliwa... Pozdr. Janek 748 S. Edytowane 10 Stycznia 2009 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuBBeN Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Witam. Tak z innej beczki, sobie tak czytam iczytam isię zastanawiam czy można zdjąć w jakiś łatwy sposób odcięcie zapłonu z MTS1000, jeżeli tak to czy w jakiś znaczny sposób to nie zaszkodzi - prosił bym o wypowiedzi sprawdzone a nie domyślne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 (edytowane) Nie wiem tylko po co masz zdejmować? Na tor? U mnie jest wymieniony i komputer( na zmodyfikowany) i eprom, w efekcie na postoju- jak motocykl nie jedzie- jest odciecie zaplonu- a jak jade to nie ma i kreci do ponad 12500(probowalem tylko pare razy)-a powinien odcinac zaplon przy 11000 obr- tak jak na postoju, ale tak przerobione juz było w stanach i ja tak jeżdżę... Jednak przestrzegam przed "przekrecaniem" silnika- bo naprawa potem jest dosc kosztowna i czasami konieczna jest wymiana silnika... W dużej Multi to nie za bardzo wiem po co rezygnować z tzw "bezpiecznika" tym bardziej ze luzy na zamknieciu są spasowane ciaśniej niż u mnie, a pasek rozrzadu Dualspark jest dosc dlugi i bardziej sie załamuje na wałku niż w Desmoquatrro na 2 wałkach..., no i wieksza pulsacja oddawania mocy- stąd duże naprężenia, ktorym to paski są poddawane... Pozdr. Janek 748 S. Edytowane 11 Stycznia 2009 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andryś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 no wczoraj zaliczylem slub kumpla .troszeczke pochalasowalismy i przypalilismy laczka:) moje wydeszki przerabiane poradzily sobie wysmienicie z vfr na remusie:))) i kilka osob z motocyklistow poklepywalo mnie po ramieniu i mowielo ze ducati zajebi.... daje rade:)) a jeden to nawet mokry sie zrobil i mnie mezy ze chce kupic ducata:))) zobaczymy jaki bedzie mial dlugi zapal .jak rzeczywiscie bedzie chcial to bedzie trzeba chlopa uszczesliwic:) bedzie kolejny w zakreconej desmo rodzince:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 no wczoraj zaliczylem slub kumpla .troszeczke pochalasowalismy i przypalilismy laczka:) moje wydeszki przerabiane poradzily sobie wysmienicie z vfr na remusie:))) i kilka osob z motocyklistow poklepywalo mnie po ramieniu i mowielo ze ducati zajebi.... daje rade:)) a jeden to nawet mokry sie zrobil i mnie mezy ze chce kupic ducata:))) zobaczymy jaki bedzie mial dlugi zapal .jak rzeczywiscie bedzie chcial to bedzie trzeba chlopa uszczesliwic:) bedzie kolejny w zakreconej desmo rodzince:))) Wyślij go do Jedwabnego chłopaki napewno go przeciągną na naszą stronę tak jak mnie z moją Basią przeciągneli.U nich ma możliwość pomacać ,usiąść na wiele różnych modeli z rodziny Desmo. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Kuźwa, Edek jeszcze z Jedwabnego zrobisz Ducatową Stolycę :icon_mrgreen: , albo Mekkię, będzie wiara się zlatywała wagonamy i Rysiek nie będzie miał czasu na zrobienie 1098... a tak w ogóle Ducati to nie tylko motocykle, ale i ludzie tworzacy legende a pewnie nie wiecie że naczelny Guru- Ducati Corsa- Davide Tardozzi wykreował 5 mistrzów świata na Ducati: Corsera, Fogartego, Hodgsona, Toselanda i Baylisa..., a sam Tardozzi był zwyciezcą 1 oficjalnego wyscigu Superbike na motocyklu Bimota, a potem jezdzil z pewnymi sukcesami na Ducati( do 1992roku), pózniej wzial sie za doradztwo i kierowanie najpierw prywatnym zespolem Ducati, a potem fabrycznym zespołem...Pozdr. Janek 748 S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andryś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 dopiero wkraczam w rodzinke ducati i wiele musze sie nauczyc i miedzy innymi licze na spotkana z wami w tym sezonie no i moze uda mi sie do moto dtadoly dojechac:))) na dzień dzisiejszy planuje do częstochowy jechac na rozpoczecie sezonu i mam nadzieje ze kilkoro z was poznam osobiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacacyl Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 (edytowane) Dobra chłopaki, my tu gadu,gadu a Wy mi powiedzcie gdzie ja kupie jak najtaniej i oczywiście nowe Pirelli Diablo 120/70 na przód i 180/55 na tył? Fajnie jakby było można fakture tez dostać. Nie macie sprawdzonego źródla? No i dostałem przed chwilą przesyłkę z opomania.pl. Muszę powiedziec że działanie firmy na medal, tydzień po zamówieniu opona jest u mnie i to ze sprowadzeniem z za granicy bo nie mieli na stanie, a na dodatek wyższy indeks niż zamawiałem :lalag: W ciągu tygodnia dostawałem wiadomości co się dzieje z zamówieniem. Klasa, polecam. Edytowane 13 Stycznia 2009 przez Bacacyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuBBeN Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 (...) na 2 wałkach..., no i wieksza pulsacja oddawania mocy- stąd duże naprężenia, ktorym to paski są poddawane... Pozdr. Janek 748 S. Oki, wielkie dzięki za radę więc nie będę próbował - ale zawsze warto pytać, bo kto pyta ten ma potem DUCATi :icon_biggrin: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Dzisiaj przyjechała do mnie... Prosto z Niemiec. Jest taka śliczna i skórę ma taką delikatną.. Na pewno będzie jeździła ze mną motocyklem, na pewno będę o nią dbał, jest po prostu cudowna... KURTKA MOTOCYKLOWA DUCATI !!!!!!!!!!!!!! :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andryś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 to zapodaj jakas fotke w niej i z ducacikiem:)) a ja dzis umylem sobie silniczek i reszte dolow po sobotniej przejazce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slabypromil749 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 A ja chciałem sobie silniczka posłuchać i przepalić maszynkę a tu niestety padł akumulator. Teraz pewnie tak jak w zeszłym roku będę musiał wykręcić i przeczyścić świece. Nic to na razie muszę zakupić prostownik. Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi