jannikiel Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Tomek21 dobrze powiedziales ryzopednej beczki :icon_mrgreen: , a numer grudniowy juz mam i nawet czolową stronę oberwałem- bo raziła mnie gó....ą zielenią... ale lobby kawałsraki w Polsce ( czy w niemcach) mocne jest i dlategoj tam się brzydactwo znalazło... co do pojedynku "21" kontra twinkiwinki to nie wiem czy cóś da - pewno i ciekawy może i byłby, ale w Katarze? toż tam tylko piachy- zauważyliście może ile tam było fanów- tylko ci co samolotami przylecieli i nikogo więcej... Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuBBeN Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 szkoda kolegi że już go nie ma choć w ogóle nie poznałem ale jak ktoś :) kiedyś śpiewał "Jeśli go nie znałeś to nie żałuj, bo przyjaciela straciłbyś Jak Ja (...)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ale tak sobie pomyslałem, że taki jednorazowy pojedynek "21" kontra twkłki, to ni ma sensu, ponieważ niczego nie dowodzi- wystarczy że jeden będzie miał słabszy dzień i już cała dywagacja bierze w łeb... może więc pomyśleć należy nad całym cyklem, niech się ścigają cały sezon , i wtedy może coś się rozjaśni... Co do odchodzenia przyjaciól, trudno- wszystkich kiedyś zabraknie na to ni ma lekarstwa i z tym trzeba się pogodzić...i tyle, a pustkę zachowujemy i tak dla siebie... Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek21 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 To jest racja że jeden wyścig nic nie wyjaśni do tego jeszcze na jakimś arabskim zadupiu gdzie nikt tego nie zobaczy. Cały cykl pojedynków coś by rozjaśnił ale to jest niemożliwe a i nie wiem czy miało by to większy sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 (edytowane) Natomiast wczoraj byłem na pogrzebie Kamrata WojtkaZ3 z Grupy Motocyklowej Dziki Junak. Kolega odszedł od nas nagle w wieku 54 lat. [...] Będzie nam go brakowało :( Tutaj kilka zdjęć: http://picasaweb.google.com/balzac100/WojtekZ3# Bardzo żałuję, że nie miałem okazji poznać człowieka. Obejrzałem galerię i jest strasznie przygnębiająca. W sumie 54 lata to żaden wiek. Szczere kondolencje. pozdr Edytowane 19 Grudnia 2008 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Dokladnie Tomek 21... teraz mamy nowego faworyta w Superbikach... zwie sie Nori...dla przypomnienia Nori juz jezdzil na Ducati - na trzech dziewiątkach o mało co nie został mistrzem , a teraz się zobaczy ponieważ wyrosła już nowa konkurencja i każdy będzie chciał dla siebie coś wywalczyć... Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Prezent dla pewnej damy : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Parts-Acces...%3A1|240%3A1318 Będzie zadowolona??? Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuBBeN Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 No Panowie i Panie wszystkim życzę wesołych świąt i szampańskiego sylwestra, bo pewnie to już moje ostatnie podrygi na forum przed nowym rokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Ja rowniez chcialbym życzyć Wam wszystkim, wszystkiego co najlepsze i spełnienia marzeń tych Ducatowych i nie tylko....Dosiego Roku! Pozdr. Janek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek21 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Widzę że na forum jak zwykle przed Świętami pustki więc dołączę się do życzeń RuBBena i Jannikiela. Wszystkiego Ducatowego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 ZDROWYCH I POGODNYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA, DUZO USMIECHU I RADOSCI, MOC PREZENTOW POD CHOINKA ORAZ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU 2009 ZYCZA CZLONKOWIE KLUBU DESMO MANIAX DOC POLAND A TO ZYCZONKA OD MOJEJ RODZINKI http://elfyourself.jibjab.com/view/u4WFicsl18Lbfxzgt7ZX pYDR,j :crossy: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Ja również Życze Wam Wszystkiego dobrego, spokojnych i obfitych Świąt, moc prezentów!! Udanego Sylwestra i spełnienia wszelkich marzeń DesmoManiakalnych i nie tylko, suchych asfaltów, taniego paliwa i wszystkiego NAJ NAJ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacacyl Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 (edytowane) Dołączam do życzeń , wszystkiego najlepszego ( ...termignioni, arrows, leoVince itp....i czego tam jeszcze sobie życzycie :smile: ) Edytowane 24 Grudnia 2008 przez Bacacyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desmo77 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Wesołych, spokojnych Świąt a w nowym roku spełnienia marzeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 a w nowym roku spełnienia marzeń! to ja chce Duca 848 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi