Skocz do zawartości

Ducati... ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Tomek21 dobrze powiedziales ryzopednej beczki :icon_mrgreen: , a numer grudniowy juz mam i nawet czolową stronę oberwałem- bo raziła mnie gó....ą zielenią... ale lobby kawałsraki w Polsce ( czy w niemcach) mocne jest i dlategoj tam się brzydactwo znalazło...

co do pojedynku "21" kontra twinkiwinki to nie wiem czy cóś da - pewno i ciekawy może i byłby, ale w Katarze? toż tam tylko piachy- zauważyliście może ile tam było fanów- tylko ci co samolotami przylecieli i nikogo więcej...

Pozdr. Janek.

Ale tak sobie pomyslałem, że taki jednorazowy pojedynek "21" kontra twkłki, to ni ma sensu, ponieważ niczego nie dowodzi- wystarczy że jeden będzie miał słabszy dzień i już cała dywagacja bierze w łeb... może więc pomyśleć należy nad całym cyklem, niech się ścigają cały sezon , i wtedy może coś się rozjaśni...

Co do odchodzenia przyjaciól, trudno- wszystkich kiedyś zabraknie na to ni ma lekarstwa i z tym trzeba się pogodzić...i tyle, a pustkę zachowujemy i tak dla siebie...

Pozdr. Janek.

To jest racja że jeden wyścig nic nie wyjaśni do tego jeszcze na jakimś arabskim zadupiu gdzie nikt tego nie zobaczy. Cały cykl pojedynków coś by rozjaśnił ale to jest niemożliwe a i nie wiem czy miało by to większy sens.

Natomiast wczoraj byłem na pogrzebie Kamrata WojtkaZ3 z Grupy Motocyklowej Dziki Junak.

Kolega odszedł od nas nagle w wieku 54 lat. [...]

Będzie nam go brakowało :(

Tutaj kilka zdjęć:

http://picasaweb.google.com/balzac100/WojtekZ3#

Bardzo żałuję, że nie miałem okazji poznać człowieka. Obejrzałem galerię i jest strasznie przygnębiająca. W sumie 54 lata to żaden wiek.

Szczere kondolencje.

pozdr

Edytowane przez jurjuszi

"Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)

"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010)

Dokladnie Tomek 21... teraz mamy nowego faworyta w Superbikach... zwie sie Nori...dla przypomnienia Nori juz jezdzil na Ducati - na trzech dziewiątkach o mało co nie został mistrzem , a teraz się zobaczy ponieważ wyrosła już nowa konkurencja i każdy będzie chciał dla siebie coś wywalczyć...

Pozdr. Janek.

ZDROWYCH I POGODNYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA, DUZO USMIECHU I RADOSCI, MOC PREZENTOW POD CHOINKA ORAZ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU 2009 ZYCZA CZLONKOWIE KLUBU DESMO MANIAX DOC POLAND

A TO ZYCZONKA OD MOJEJ RODZINKI

http://elfyourself.jibjab.com/view/u4WFicsl18Lbfxzgt7ZX

pYDR,j :crossy: :biggrin: