franekfilm Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Moze na poczatek nie Desmoseidici, a Monsterek lub SS800- z 2007 roku za dobre piniadze? Janek, ale koleżanka chce małego, coby się pod choinką zmieścił. :cool: Dajcie mi jeszcze z 5 lat to odłożę;) Więc życzę cierpliwości, Klekotek :icon_mrgreen: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freel4ncer Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Wlasnei z Polski przywiezli mi slicznotke do Dublina. Ciecie ulamali mi dzwignie sprzegla i dotego nie mam powietrza w tylnym kole :eek: no poporstu wk.rw na maxa :banghead: a tutaj fotka na dzien przed opuszczenie Polszy Foto - jak by sie ktos pytal to praktycznie codziennie zasowalem od polowy listopada do polowy grudnia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek21 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 (edytowane) Witam wszystkich Desmomaniaków! :notworthy: Jestem nowy na forum, nie mam (jeszcze) Ducati ale po przeczytaniu wszystkich 318 stron pomyślałem, że warto byłoby się przedstawić :biggrin: Mam na imię Tomek a 21 to chyba wiadomo co znaczy. Nikt z Was mnie nie zna ale po miesiącu ślęczenia w tym wątku czuję się jakbym Was znał od dawna tyle że wirtualnie :biggrin: No dobra wystarczy tej wazeliny. Mam dwa pytania: -czy ktoś wie co się dzieje z Melvinem? Na początku wątku dużo się udzielał aż go wcięło :icon_question: sprzedał sprzęta i boi się przyznać, hehe... -drugie pytanie jest raczej dla jannikiela. Szkoda że jest zima bo jestem ciekawy Twoich opinii o 1098. Wiem już co sądzisz o wyglądzie (ja tu będę bronił 1098, te światła są nawiązaniem do 916 a że kitajce zrobili podobne bo sami lepszych nie wymyślą to trudno :icon_mrgreen: ) Nie wiem jak postęp prac przy wydechach do niego i kiedy zrobisz jazdę próbną ale będę na to czekał bo Twoje opinie są więcej warte niż jakichś pismaków :icon_biggrin: Żeby nie było wątpliwości nie mam zamiaru kupować 1098. Trochę się rozpisałem :icon_biggrin: Edytowane 17 Grudnia 2008 przez tomek21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Witaj Tomek21. Nooo...po tym '21' to juz Cie lubie :lalag: Melvin- jakos zamilkl, skrzynka mailowa jest nieczynna. O ile sie nie myle to Melv ma dorastajacego syna i moze przejal sprzeta? Faktycznie- moze ktos wie cos konkretniejszego na Jego temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Witam wszystkich Desmomaniaków! :notworthy: Jestem nowy na forum, nie mam (jeszcze) Ducati ale po przeczytaniu wszystkich 318 stron pomyślałem, że warto byłoby się przedstawić :biggrin: Mam na imię Tomek a 21 to chyba wiadomo co znaczy. Nikt z Was mnie nie zna ale po miesiącu ślęczenia w tym wątku czuję się jakbym Was znał od dawna tyle że wirtualnie :biggrin: No dobra wystarczy tej wazeliny. Mam dwa pytania: -czy ktoś wie co się dzieje z Melvinem? Na początku wątku dużo się udzielał aż go wcięło :icon_question: sprzedał sprzęta i boi się przyznać, hehe... -drugie pytanie jest raczej dla jannikiela. Szkoda że jest zima bo jestem ciekawy Twoich opinii o 1098. Wiem już co sądzisz o wyglądzie (ja tu będę bronił 1098, te światła są nawiązaniem do 916 a że kitajce zrobili podobne bo sami lepszych nie wymyślą to trudno :icon_mrgreen: ) Nie wiem jak postęp prac przy wydechach do niego i kiedy zrobisz jazdę próbną ale będę na to czekał bo Twoje opinie są więcej warte niż jakichś pismaków :icon_biggrin: Żeby nie było wątpliwości nie mam zamiaru kupować 1098. Trochę się rozpisałem :icon_biggrin: Kominy do 1098 są na fajnym etapie -dawno skończone i czekają na założenie ale to dopiero po świętach podjedziemy do MC :notworthy: Ryśka może wtedy odrazu założymy i posłuchamy. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Noo Witaj Chopie:-)) , nie wiem czy Rysiek mi da przetestowac 1098- jak widzial jak bokiem szedlem po zakretach 999 -po tym pokazie moze byc trudne :icon_mrgreen: , ale jak bede mial okazje to zdam relacje... Juz teraz moge powiedziec ze sama pozycja na motocyklu niezbyt mi pasuje- zbiornik za szeroki i me rece za krotkie, a mozliwosci poprawienia pozycji niewielkie..., no ale sie zobaczy... Co do samego wygladu- to nie to ze mi sie nie podoba przod- po prostu nie rzuca na kolana jak w 748/916, lub 749/999, i tyle na szczescie z boku i z tylu wyglada tak :clap: ze nie sposob pomylic z ryzopedem :buttrock: ...a kominy wlasnie Mistrz KominYoda zrobil i czekaja na lepsze czasy... Co do wspomnianego wczesniej Melvina- podobniez ma nowa babe i tu sie slad urywa...( mam nadzieje ze baba - nie modliszka), moze znow sie odezwie jak mu rozum powroci :icon_mrgreen: Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Panowie oddałem Multi do serwisu na małe "naprawy/poprawy" Smutno się zrobiło bo w garażu sama "polszczyzna" została.... Junak tu, Junak tam.... Ale od razu nastrój mi się poprawił jak to przeczytałem: 7-biegowa skrzynia biegów, z dwoma sprzęgłami :biggrin: System antyblokowania :clap: Hamulce z węgla ceramicznego :lalag: F1-Track :notworthy: Launch Control :eek: wszystko za "tylko 925.000 ZŁ BRUTTO!!!" http://gsinvest.pl/noflash/samochody_show.php?id=58&ref=all Panowie trzeba brać puki a są....(będą wkrótce) PS: nie ma co się wahać. Przy zakupie dostajemy FAKTURĘ VAT plus GWARANCJE NA TERENIE CAŁEJ UE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 O, juz myslalem, ze piszesz o jakiejs Duce...eeee- takiego to mam, granatowego, kombi i w Dieslu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 A ja mam 2 i to zagazowane :icon_razz: , a guarancje daje z podworka do kiosku na rogu hahahaha... Balzac Ty cos wiedziales o Melvinie ? Ale tak czasami z "rudzielcami" jest ze niecoraz znaku zycia niedaja...mi "zaginal" gdzies Wojtek 748 R- tez znaku nie daje- ale wysle mu kartkie do Mniemcowa... Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 O Melvinie nie wiem nic. Natomiast wczoraj byłem na pogrzebie Kamrata WojtkaZ3 z Grupy Motocyklowej Dziki Junak. Kolega odszedł od nas nagle w wieku 54 lat. Prawdopodobnie serce. Jeszcze 3 tygodnie temu jechał w eskorcie ślubnej innego Kamrata. Wtedy padał śnieg i warunki ekstremalne i nikomu przez myśl nie przeszło że to ostania nasza wyprawa z Wojtkiem będzie. WojtekZ3 był osobą bardzo pogodną, był zawsze uśmiechnięty i zawsze chętny do pomocy drugiemu motocykliście. Krzysztof54 napisał o WojtkuZ3: "..... posypał się iskrownik, motorek został na parkingu, Jacek zabrał Balzacka na plecaczek, dojechali do Radziejowic,Wojtuś od razu zapiął przyczepę, wsiadł w samochód, wrócili po motorek, przywieźli go do Warszawy, Wojtuś nad ranem wrócił domu ..... ....gdzieś daleko Kamrat z potłuczoną nogą. Chciałem jechać sam, ale Wojtuś nie pozwolił, chciał pomóc, musiał jechać , wsiedliśmy w samochód, tam i z powrotem jednym cięgiem 2500 km ..... .... Dzicze spotkanie, rozdzielanie zadań, Wojtuś chce w razie przypadku być jako pomoc -bus, przyczepa, mówiłem, że podzielimy się transportami, żeby też wspólnie śmignął Junackiem, odpowiedział... jeszcze pojeździmy .... .... już nie pojeździmy, Kamracie, już nie na tym świecie ..... .... mimo swoich kłopotów i zmartwień ... zawsze byłeś uśmiechnięty, zawsze do pomocy, bezinteresowny .... .... a Wilno, a objazd Polski, tyle dróg było przed Tobą ...... .... strasznie mi smutno ..... " Będzie nam go brakowało :( Tutaj kilka zdjęć: http://picasaweb.google.com/balzac100/WojtekZ3# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troublemaker Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Szczere Kondolencje.Sam też już paru przyjaciół pożegnałem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Tak, nigdy nie wiadomo kogo nastepnego dopadnie [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 bardzo przykre ;-( [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek21 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Mogę tylko złożyć wyrazy współczucia balzac [*] Noo Witaj Chopie:-)) , nie wiem czy Rysiek mi da przetestowac 1098- jak widzial jak bokiem szedlem po zakretach 999 -po tym pokazie moze byc trudne :icon_mrgreen: , ale jak bede mial okazje to zdam relacje... Juz teraz moge powiedziec ze sama pozycja na motocyklu niezbyt mi pasuje- zbiornik za szeroki... Po takich popisach to nie zdziwię się jeśli nie da :icon_mrgreen: No widzisz a któryś dziennikarz po przesiadce z ryżopedowej beczki narzekał na zbyt wąski zbiornik ale co on tam wie :biggrin: Miał już ktoś może w ręku nowy numer Motocykla? Jest test/opis 1098R i Desmosedici RR. Miałem okazję widzieć parę sztuk Desmosedici RR na Ducati Island w Indianapolis. Sam wygląd robi wrażenie :icon_eek: Swoją drogą to Duc było tam na moje oko krótkowidza ze 200 (albo więcej). Niektórzy przyjechali aż z Bostonu, Nowego Jorku (czyli 750-800 mil) na Monsterach czy superbikach a pogoda był fatalna. I niech mi ktoś powie że się nie nadają do turystyki :icon_mrgreen: Ciekawe czy coś z tego wyjdzie?? http://motogp.pl/index.php?news=show&num=3055 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 http://motogp.pl/index.php?news=show&num=3055 Ciekawe...Twinkie Winkie i Baylissa chce wyrumotac? Ma przeciez takich fajnych chlopakow z recznikami, napojami i szmatkami do szybki :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi