Skocz do zawartości

Ducati... ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Tym S2R jeździł były księgowy z MotoFun. Nic więcej o nim nie wiem. "Osad z wilgoci" to rzecz normalna, przynajmniej w Dukach, a pocenie pod pokrywką zaworową to tak jak Edzio napisał wymaga dokręcenia .

DESMOBSESSION DOC POLSKA

www.ducati-klub.pl

Pytanie za 100 punktów: który kierowca Ducati Desmosedici był lepszy? Stoner czy Capirossi? Jestem laikiem, a widzę, że są dwa modele i nie wiem którą replikę kupić. A może ktoś już nabył ową i powie mi jak są wykonane? Będę bardzo wdzięczna za pomoc;) Pozdrawiam serdecznie

Pytanie za 100 punktów: który kierowca Ducati Desmosedici był lepszy? Stoner czy Capirossi? Jestem laikiem, a widzę, że są dwa modele i nie wiem którą replikę kupić. A może ktoś już nabył ową i powie mi jak są wykonane? Będę bardzo wdzięczna za pomoc;) Pozdrawiam serdecznie

[/quo

:eek: :icon_eek: :clap: fajna Desmomaniaczka :notworthy: pewnie ktoś ci odpowie ja osobiście nie mam gdzie oglondać wyścigów ale Janek nie omieszka odpowiedzieć

Podaje linka do śląskiego forum klubu Desmomaniaków jakby ktoś nie wiedział że istnieje o którym dotychczas nie bardzo było słychać

http://desmosilesia.pl/forum/index.php

EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737

[...] Ducati Desmosedici [...] Jestem laikiem [...] są dwa modele i nie wiem którą replikę kupić.

:icon_eek: Ty tak serio?

pozdr

"Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)

"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010)

:icon_eek: Ty tak serio?

pozdr

poważnie mówię - to ma być prezent, a widziałam, że są dwa numery na przodzie i chciałabym bardziej aktualny model ;) z moich źródeł wynika że nowszy jest stoner, ale wolę się upewnić;) Chodzi o taki mały model, skala 1:9

Edytowane przez bika

Chodzi o taki mały model, skala 1:9

Aaaaa.... :) W sumie... szkoda :icon_mrgreen:

pozdr

"Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)

"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010)

Stoner- numer 27 lub numer 1( bo byl mistrzem swiata 2007)

Capirossi - nr 65- tutaj jednak nie mozna zapomniec na wkladzie Capirexa w rozwoj jednostki Desmoseidici od 2003roku- i mimo ze po przejsciu do suzuki, sam na nim psy wieszalem- to jednak duzo dobrego zrobil dla Ducati...

Dalej jednak nie wolno zapomniec o dawnych mistrzach Carl Fogarty-m- nr 4 lub nr 1 , czy ostatnim Wielkim Suprebikowcu- Baylisie- nr 21, lub 1...

Moze na poczatek nie Desmoseidici, a Monsterek lub SS800- z 2007 roku za dobre piniadze? Nie od razu trza sie rujnowac zeby byc posiadaczem Ducata...tylko trzeba zadac sobie podstawowe pytanie czy aby napewno Ducat(?) Pozdr. Janek 748 S.

Upss...nie zatrybilem- sadzilem, ze raczej modele 'biurkowe' :bigrazz:

Edzio- myslalem, ze odeslesz kolezanke na nasze forum :biggrin:

Ja nie tak że koleżance to forum proponowałem tylko tak ogółnie dla forumowiczów że pojawiło się śląskie forum Demo

EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737