duke75 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Tym S2R jeździł były księgowy z MotoFun. Nic więcej o nim nie wiem. "Osad z wilgoci" to rzecz normalna, przynajmniej w Dukach, a pocenie pod pokrywką zaworową to tak jak Edzio napisał wymaga dokręcenia . Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacacyl Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Nie wiem jak wy , ale ja wczoraj zaliczyłem 100 kaemów , dziś też coś koło tego :smile: Gdyby nie dośc silny wiatr byłoby naprawdę super. Na tym chyba zakończę sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bika Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Pytanie za 100 punktów: który kierowca Ducati Desmosedici był lepszy? Stoner czy Capirossi? Jestem laikiem, a widzę, że są dwa modele i nie wiem którą replikę kupić. A może ktoś już nabył ową i powie mi jak są wykonane? Będę bardzo wdzięczna za pomoc;) Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Pytanie za 100 punktów: który kierowca Ducati Desmosedici był lepszy? Stoner czy Capirossi? Jestem laikiem, a widzę, że są dwa modele i nie wiem którą replikę kupić. A może ktoś już nabył ową i powie mi jak są wykonane? Będę bardzo wdzięczna za pomoc;) Pozdrawiam serdecznie [/quo :eek: :icon_eek: :clap: fajna Desmomaniaczka :notworthy: pewnie ktoś ci odpowie ja osobiście nie mam gdzie oglondać wyścigów ale Janek nie omieszka odpowiedzieć Podaje linka do śląskiego forum klubu Desmomaniaków jakby ktoś nie wiedział że istnieje o którym dotychczas nie bardzo było słychać http://desmosilesia.pl/forum/index.php Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bika Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 dziękuję ślicznie za link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 [...] Ducati Desmosedici [...] Jestem laikiem [...] są dwa modele i nie wiem którą replikę kupić. :icon_eek: Ty tak serio? pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Upss...nie zatrybilem- sadzilem, ze raczej modele 'biurkowe' :bigrazz: Edzio- myslalem, ze odeslesz kolezanke na nasze forum :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bika Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 (edytowane) :icon_eek: Ty tak serio? pozdr poważnie mówię - to ma być prezent, a widziałam, że są dwa numery na przodzie i chciałabym bardziej aktualny model ;) z moich źródeł wynika że nowszy jest stoner, ale wolę się upewnić;) Chodzi o taki mały model, skala 1:9 Edytowane 15 Grudnia 2008 przez bika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Ufff, dopiero zlapalem powietrze, he he. Najaktualniejszy jest Stonerek i dla niewtajemniczonych zbytnio- najbardziej znany. Pzdr :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bika Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Bardzo Ci Jacku dziękuję;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Alez z dzika przyjemnoscia sluze Basiu :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Chodzi o taki mały model, skala 1:9 Aaaaa.... :) W sumie... szkoda :icon_mrgreen: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bika Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Aaaaa.... :) W sumie... szkoda :icon_mrgreen: pozdr Pewnie, że szkoda;) Ale narazie na Desmosedici mnie nie stać;) Dajcie mi jeszcze z 5 lat to odłożę;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Stoner- numer 27 lub numer 1( bo byl mistrzem swiata 2007) Capirossi - nr 65- tutaj jednak nie mozna zapomniec na wkladzie Capirexa w rozwoj jednostki Desmoseidici od 2003roku- i mimo ze po przejsciu do suzuki, sam na nim psy wieszalem- to jednak duzo dobrego zrobil dla Ducati... Dalej jednak nie wolno zapomniec o dawnych mistrzach Carl Fogarty-m- nr 4 lub nr 1 , czy ostatnim Wielkim Suprebikowcu- Baylisie- nr 21, lub 1... Moze na poczatek nie Desmoseidici, a Monsterek lub SS800- z 2007 roku za dobre piniadze? Nie od razu trza sie rujnowac zeby byc posiadaczem Ducata...tylko trzeba zadac sobie podstawowe pytanie czy aby napewno Ducat(?) Pozdr. Janek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Upss...nie zatrybilem- sadzilem, ze raczej modele 'biurkowe' :bigrazz: Edzio- myslalem, ze odeslesz kolezanke na nasze forum :biggrin: Ja nie tak że koleżance to forum proponowałem tylko tak ogółnie dla forumowiczów że pojawiło się śląskie forum Demo Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi