edzio Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 (edytowane) Uwaga Desmomaniacy z Mazowsza i nie tylko jeśli ktoś z was chciałby żeby wasza Bolońska piękność w zimie stała w fajnej atmosferze na czerwonych dywanach i sąsiedztwie innych i nowych Włoskich piękności np.Monster s4r,1098,696 itp i chcecie aby wasz cukiereczek stał w ogrzewanym "garażu" w Warszawie lub niedalekich okolicach to w Łomiankach na Kolejowej 122 jest możliwość zrealizować tą wspaniałą wizję, miesięczny koszt nie jest wysoki i jest zawsze możliwość w czasie pracy salonu podjechać ,podłubać czy też sprawdzić jak nasz sprzęt radzi sobie z zimowym syndromem odstawieniowym. Wszelkie dane teleadresowe są na www.caferacer.pl -prosić Konrada. Ponadto przy okazji można w razie potrzeby na miejscu zamówić jakieś części lub akcesoria motocyklowe bo jest to jeden z nie wielu w Warszawie salonów i serwisów Ducati .Miejsca jest tam sporo ,chłopaki są też pozytywnie Desmozakręceni sam się zastanawiam czy swojego ST4S do nich nie wstawić ze względu przeróbki kominów przy których kurz, iskry i opiłki nie są dla niego łaskawe.Poza tym na miejscu można się też dowiedzieć szczegułów odnośnie -że ktoś ma do sprzedania Ducati 696Plus z 2008r za :buttrock: :clap: mniej niż 30tysi pln Dziś skończyłem jeden komin od :notworthy: Ryśka :notworthy: 1098 :notworthy: a drugi zakończyłem na półmetku, jutro go skończę i muszę przyznać że z wszystkich kominów jakie ostatnio robiłem te od 1098 wychodzi najładniej ale żeby to przerobić z sensem same materiały do obu to koszt przynajmniej 150pln.Wywaliłem katalizatory i kupe żelastwa, założyłem przeloty 2 X 50mm i oczywiście wełna stalowa z nierdzewki i kocyk z włukna szklanego -ciekawe jak to będzie dudnić :icon_mrgreen: :crossy: :eek: ? Edytowane 10 Grudnia 2008 przez edzio Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Edek załóż na ESTEKA kocyk azbestowy i proekologicznie będzie( bo nie zakopałeś azbestu w lesie) i moto od piecyka się nie przypali :icon_mrgreen: Wiedziałem że łatwiej będzie 1098 przerobić, co nie oznacza że łatwo... Cholera brat nie może odzyskać amorka Ohlinsa z dawnej Aprilki( którą sprzedał przez komis bez Ohlinsa), no nic może się znajdzie..., bo już kluczyk do Aprilki się zbliża- pewnie w tej chwili mija Azory, albo inny trójkąt bermudzki...Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Janek a co ty piszesz? Rysiek mówił że juz wszystko do Aprilki jest tylko nie ma czasy sie do tego przyłożyć zamontować i urychomić -grzmota Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Kurde czy ja nie wiem czegos co powinienem wiedziec... Aprilka ma prawie wszystko- prawie robi dużą roznicę...a amorek skrętu może ten komis sprzedał z innym motocyklem, dokładnie nie wiadomo- bo akurat ten co wziął w komis Aprilke od Michała już nie żyje, a drugi nie może znależć tego amorka- a Ohlins tani nie jest - tera kosztuje ok. 1000 zlote...ale poczekamy...Edek szykujesz się na Litwę - bo my mamy zamiar... Sprawa wygląda tak: Wkładamy na Transita + przyczepke 999, 1098( jak bedzie gotowy), RSV, 748 S i jadziem... Pozdr. Janek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Na Litwe? nic nie wiem- poco? Za mało danych bo musiałbym żandarma jeszcze ugłaskać i uzyskać akceptacje. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Na Litwe? nic nie wiem- poco? Za mało danych bo musiałbym żandarma jeszcze ugłaskać i uzyskać akceptacje. Na Litwe busem mozna tylko w jednym celu ... Kowno = duzo zabawy. Trafilem panie Janku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Panowie na Litwę jadą ? No to ja zapraszam do Miláno na Výstava :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Jadziem odwiedzic polskie miejsca kultu...no i zobaczyc gdzie jest ta ...dzięcielina pała...,, czy usłyszeć wołania ...na Niemien, na Niemień... Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 No to ja się bardzo cieszę, że koledzy na Litwę się wybierają..... :biggrin: Jak będziecie wracać zapytam się: "Skąd Litwini wracają?" Pozdrawiam balzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Jak będziecie wracać zapytam się: "Skąd Litwini wracają?" i zadeklamujesz: "Litwo, mordo ty moja.." ??? no i zobaczyc gdzie jest ta ...dzięcielina pała... W Polsce za to ściga prokurator, nie wiem jak na Litwie :icon_twisted: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 No to ja się bardzo cieszę, że koledzy na Litwę się wybierają..... :biggrin: Jak będziecie wracać zapytam się: "Skąd Litwini wracają?" Pozdrawiam balzac Z nocnej wracają wycieczki. Wygrałem cos? A kiedy ta Litwa? pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Franek- nie wiedział ja o tym...a Litwa w 2009 będzie, oczywiście jak mą babę uda się zbajerować, że jadę na szkolenie... Balzac na 100% będziemy wracać z "Kątowni" hahahaha...Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 No ludziśka -dziś niedawno wróciłem z traski i kupiłem zapas blachy perforowanej z kwasówki 2 arkusze 1mm X 125cm X 250cm na przeloty więc moż na rok mi wystarczy -koszt nie mały,ale ciekawsza sprawa kupiłem też 8metrów kwadratowych super materiału do tłumienia układów wydechowych z drobnego wókna szklanego identyczne maty które dał mi Rysiek które ściągnoł sobie na zamówienie ze stanów -jest to kocyk z drobnego włókna szklanego o grubości 1cm do owijania rur perforowanych mięciutkie milutkie :clap: :notworthy: :buttrock: produkowane specjalnie pod układy wydechowe,identyczna jest stosowana w kominach które ostatnio robiłem :w Aprili i 1098.Normalnie nie do kupienia w Polsce.W razie jakby ktoś potrzebował mogę odstąpić dowolną ilość :icon_mrgreen: . Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Z nocnej wracają wycieczki. Wygrałem cos? A kiedy ta Litwa? pozdr Wygrałeś......skarpetki z gumką !!! :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Od chińców tak? Gumkę się przecina gustownie i po kłopocie ;) pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi