paweel Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 te, koles.....zejdz z melvina bo mi sie robi duszno motorek wyglada ok, ale ta oslone sprzegla to bys sobie mogl zmienic podczas zimy; jak myslisz melvin już schodze,ruzumiem że chciałbys zostać moim kolesiem i dzienki za świetny pomysł z osłoną szprzęgła nigdy bym sie nie domyslił :buttrock: Paweł ładna bestyjka , więcej pewności siebie Melvin siedzi już na emeryturze i ma dużo czasu na przeglądanie katalogów akcesoryjnych, a poza tym to artysta więc nie dziw się, że jeździ dziełem sztuki Trzymaj się mocno... kierownicy. dzięki za ciepłe słowa...pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 To jeszcze slaby crash, byl, mam gdzies film w ktorym gosc rozbil odrestaurowane Moto Guzzi V8 .Klekotka juz odebralem bratu i od razu lepiej sie czuje. Tak wogole to w Lomzy w sobote o 11-tej gosc robi zakonczenie sezonu , start na stacji benzynowej kurpiewskiego, Rychu jedzie i ja tez (chociaz w wiekszosci beda "szyici"-malolaty bez szyii), a moj brat bedzie chyba sie leczyl bo kleczal w poniedzialek i wtorek w dziurze wygrzebanej w ziemi i robil zbrojenie u siebie pod cholerne unijne szamboi dostal zapalenia kolana.Pozdr.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Klekotka juz odebralem bratu i od razu lepiej sie czuje. Tak wogole to w Lomzy w sobote o 11-tej gosc robi zakonczenie sezonu , start na stacji benzynowej kurpiewskiego, Rychu jedzie i ja tez (chociaz w wiekszosci beda "szyici"-malolaty bez szyii), a moj brat bedzie chyba sie leczyl bo kleczal w poniedzialek i wtorek w dziurze wygrzebanej w ziemi i robil zbrojenie u siebie pod cholerne unijne szamboi dostal zapalenia kolana.Pozdr.Janek. Janekpodaj mi dokładniejsze koordynaty (szczególnie co do tego miejsca) i Twój telefon proszę, bo właśnie mi zorganizowałeś sobotę :bigrazz: Przyjadę z chęcią i poznam Ciebie i rodzinkę klekotów :buttrock: pozdrawim,Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 paweelTy Kolego nie pozdrawiaj tu wszystkich tylko pisz o swoich planach co do sprzętu :buttrock: Jakieś decyzje co zmieniasz, kiedy zmieniasz i modyfikujesz, jakieś kolejne zdjęcia podrzucisz do obejżenia - nie op****** się Kolego :bigrazz: krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Jadac od strony Warszawy przez Ostrow Maz. wjezdzasz do lomzy i na 2 swiatlach w lewo, potem przez tory kol. i po lewej stronie jest stacja kurpiewskiego- tam najczesciej spotykaja sie lomzynscy palacze gum. Na temat zakonczenia juz slyszalem dawno, ale teraz coraz wiecej kolesi o tym mowi.Zakonczenie pewnie bedzie wygladac jak rozpoczecie:- jazda po ulicach, kilka rundek dookola lomzy-przejazd do baru u zdziska- troche tam zarcia i napoju na poczatku gratis(nie wiem ile)-potem picie i swawolka do ranaJa najczesciej rezygnuje z tego ostatniego- bo bardziej interesuje mnie jazda niz picie. Moje plany uzaleznione sa od tego czy znajde opieke dla mej corki(zona zapowiedziala ze mam sam sobie radzic)-i raczej cos tam zalatwie.Moj telefon jest taki sam od lat: 0694700104 tylko rzadko z niego robie uzytek i jak jezdze do pracy i w pracy nie korzystam z telef. .Nawet jak kiszka wyjdzie z tego zakonczenia- to jeszcze pozostaje inna atrakcja- odwiedziny Rycha i jego kolekcjii:-))) i wspolna kawa z ciastkami "binladenkami". Jak cos wypatruje wiadomosci. Aha moj adres moge podac na maila albo priva. [email protected] Pozdr.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 to ja się postaram być na 11 w Łomży. Jak dojadę to będę dzwonił. Jak nie będzie zakończenia, a będziesz chciał się spotkać ze mną to z chęcią kawkę łyknę no i zobaczyć kolekcję Rycha z przyjemnością :buttrock: Czy ta stacja jest na trasie wyjazdowej już naMazury - np na Pisz - jakośmi się tak kojaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 ....dzienki za świetny pomysł z osłoną szprzęgła nigdy bym sie nie domyslił.... ty tu nie trac czasu na sarkazmy tylko sie do roboty zabieraj i fotki pokazujmasz tu zrob to sam sugestie; wyglada super i nic nie kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) sciagnijcie sobie, panowie, na iPod i podlaczcie do solidnych glosnikow te 3 sound clips :flesje:jak tam bedziecie w mniejszosci i japonce beda wam za skore wlazic, to ich powinno do porzadku przywrocic; tylko glosnosc na maxa :flesje: TERMIGNONI WARM UP PIT LANE MAIN STRAIGHT Edytowane 13 Października 2006 przez melvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmc Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 no nareszcie cos o multistradzie 1000 :flesje: i przyznam ja rowniez, ze mnie sie to moto zajebiscie podoba i spelnia praktycznie wszystkie wymogi. Wysokosc mnie troche martwi, bo mam cale 173cm, ale od czego buty na koturnach :D Joy a jak z masa? ciezko sie manewruje, czy idzie wytrzymac? i pisz pisz dalej swoje spostrzezenia, bo przeciez juz mam dosc czytania wylacznie wypocin monsterowcow :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 ...i pisz pisz dalej swoje spostrzezenia, bo przeciez juz mam dosc czytania wylacznie wypocin monsterowcow :P te, ty sobie tu ulicy nami nie wycieraj bo gdyby nie my to nie bylo by co na tym forum czytac :D to pierwsze primo, a drugie primo to zawsze mozesz isc na forum gazeli albo junaka :flesje: mialem tez czecie primo ale mi sie wypslo :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 termi jest najlepsze - choć jak sobie rozkręciłem suba to i inne niczego sobie brzmiały. Jedynie Main Straight brzmiało jak japoniec :flesje: pozdrawiam,Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmc Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 te, ty sobie tu ulicy nami nie wycieraj bo gdyby nie my to nie bylo by co na tym forum czytac :P to pierwsze primo, a drugie primo to zawsze mozesz isc na forum gazeli albo junaka :flesje: mialem tez czecie primo ale mi sie wypslo :D NONO junaka to sie prosze odczepic :flesje: pierwsze moje moto powazne i pierwszy powazny szlif, ktory skonczyl sie dluga rozlaka z 2 kolkami :flesje: Dostalem wtedy rodzinny zakaz wsiadania na cokolwiek z 2 kolami i silnikiem, dopiero w tym roku im przeszlo, po 12 latach.... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 ty tu nie trac czasu na sarkazmy tylko sie do roboty zabieraj i fotki pokazujmasz tu zrob to sam sugestie; wyglada super i nic nie kosztuje fajny pomysły w takiej formie - dobre wiertła i pilniki i prakrycznie gotowe.Ja bym tylko docisk pomalował na jakowyś kolor - tak dla kontrastu :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Ta stacja benzynowa jest z glownej ulicy od W-wy slabo widoczna- wiec to nie chodzi o ta na wylotowce na Mazury-ta na wylotowce jest w Piatnicy za mostem na Narwi(za Lomza).Jak wjezdzasz to na drugich swiatlach w lewo i zaraz za torami po lewej jest ta stacja orlenu zwana przez nas kurpiewskiego.Ostatnia wiadomosc- podobno beda wieksze atrakcje niz na otwarciu, jakie nie wiem.Czekam na telefon-Mumin bedziesz sam czy banda?Pozdr.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 witam żeczywiscie fajnie to wygląda , weznę pod uwagę dzienki :flesje: ale w moim miescie jest firma która robi ciecie wodą robiłem już u nich cos niecos zawiozę im to foto http://www.bikepics.com/members/bernard595/ to mozę cos na wzór tego się uda i zapodałem kilka fotek .... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi