KingRider Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Pozdrowienia dla Szymona oczywiście przekazane :) Ogólnie nie jest źle, trza czekać aż zagoi się wszystko i bedzie cacy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Ale kurde Wam zazdroszcze, a ja w poniedzialek musze wystapic w galowym mundurze, bo Swieto Niepodleglosci i mamy chodzic na galowo...ale takie zycie...Ciekawe czy Edek bedzie swietowal i na galowo bedzie latal :icon_biggrin: Pozdr. Janek 748 S. Ja nie biegałem na galowo tylko w poniedziałek na lubelszczyźnie tyrałem a za to dziś w pracy siedzę. Mam nie miłą wiadomość, wczoraj mieliśmy się spotkać z Szyją, posłuchać jak brzmią jego przerobione wydechy, niestety nasz kolega forumowy miał wypadek swoim monsterem, złapał shimmy przy 200km :-( Miał chlop szczęście, bo żyje! ma złamaną stope, jest cały poobijany i jest w szpitalu, wczoraj miał operacje. Życzymy powrotu do zdrowia! :icon_mrgreen: kurde to wszystko przezemnie -może jakbym mu tych kominów nie poprawił :crossy: Szkoda chłopaka i rodzina przejęta. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Kolego Szyja, wracaj do zdrowia szybkoKości się zrosną i zanim się obejrzysz znów "śmiglany" będziesz :buttrock: Pozdrawiam PS;Yuasa została dobrze u"-formowana" :buttrock: podczas 1K po PolsceKilka migawek z wojaży tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troublemaker Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Mam nie miłą wiadomość, wczoraj mieliśmy się spotkać z Szyją, posłuchać jak brzmią jego przerobione wydechy, niestety nasz kolega forumowy miał wypadek swoim monsterem, złapał shimmy przy 200km :-( Miał chlop szczęście, bo żyje! ma złamaną stope, jest cały poobijany i jest w szpitalu, wczoraj miał operacje. Życzymy powrotu do zdrowia! :wink:Szlag.....Nie fart zagościł i to pod koniec sezonu.Trzymaj sie kolego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desmo77 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Mam nie miłą wiadomość, wczoraj mieliśmy się spotkać z Szyją, posłuchać jak brzmią jego przerobione wydechy, niestety nasz kolega forumowy miał wypadek swoim monsterem, złapał shimmy przy 200km :-( Miał chlop szczęście, bo żyje! ma złamaną stope, jest cały poobijany i jest w szpitalu, wczoraj miał operacje. Życzymy powrotu do zdrowia! :D Trzymaj się kolego Szyja.Szybkiego powrotu do zdrowia i do zobaczenia na drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuBBeN Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Mam nie miłą wiadomość, wczoraj mieliśmy się spotkać z Szyją, posłuchać jak brzmią jego przerobione wydechy, niestety nasz kolega forumowy miał wypadek swoim monsterem, złapał shimmy przy 200km :-( Miał chlop szczęście, bo żyje! ma złamaną stope, jest cały poobijany i jest w szpitalu, wczoraj miał operacje. Życzymy powrotu do zdrowia! :icon_twisted: Życzę koledze szybkiego powrotu do zdrowia. Jednak to co wyprawia Christian Pfeiffer na monsterku to jest kosmos. Niesamowity gość jak i sam Monsterek jest super. To chyba S2R 1000, nieprawdaż?A jak tam Rubben Multi? Wszystko OK? Jak oceniasz zakup z perspektywy czasu? Jak mówiłeś troszkę trzeba było zrobić i zrobiłem, wymieniłem wszystkie płyny, filtry, zmienione paski, regulacja zaworów, komputer, dokupiłem parę elementów które brakowało i latam choć w piątek już prowadzę do domu moto na podlasie i nie będe go miał już w wawie. ogólnie zajebisty moment obrotowy, na razie mi się podoba tylko ten czujnik rezerwy troszkę denerwuje - Balzak pewnie wi o czym mówię chyba, że to ja tak tylko mam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 .......ogólnie zajebisty moment obrotowy, na razie mi się podoba tylko ten czujnik rezerwy troszkę denerwuje - Balzak pewnie wi o czym mówię chyba, że to ja tak tylko mam. Pozdrawiam Czujnik rezerwy ??? :icon_mrgreen: Już dawno przestałem na niego zwracać uwagę. Aczkolwiek wczoraj jak wracałem z Gniezna wypaliło się calutkie paliwo i motocykl po prostu zgasł. Na szczęście 200 m wcześniej widziałem stacje paliw. Gdy zbierałem siły na mały spacerek , resztki paliwa musiały spłynąć na dno zbiornika. Motocykl bez wahania odpalił i wróciliśmy na stacje TANKOWAĆ :icon_razz: W baku brakowało ponad 19 litrów, a na licznik wskazywał tylko 217 km Multistradą można zejść do 5l/100km, ale nie jak się podkręca palnik….. często :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Pewnie dostane zjebke od Modsow, ale tutaj umieszczam me jakze prozaiczna prosbe:- Kupimy kompletny, lub niekompletny motocykl firmy Ducati lub Cagiva z silnikiem Ducati od 1965 do 1985 roku, moze byc po wybuchu, zatarty - cena oczywiscie do uzgodnienia - motocykl z przeznaczeniem do kolekcji.Znam i orientuje sie w cenach Ducatow za granica i oferta typu 450 Sclambler za 5000 zl mmnie nie interesuje, poniewaz sa nieco tansze zamagranica a nie jest problemem dla nas sprowadzic... Pytanie drugie, kiedys na allegro byl motocykl Pantah 350 mocno zdezelowany, moze ktos wie cos o nim? Pozdr. Janek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Balzac, a nie masz czasem jakiegos krokodyla na sprzedaz do pokazow? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Balzac, a nie masz czasem jakiegos krokodyla na sprzedaz do pokazow? :banghead: MAM MAM MAM :banghead: Popatrzcie jak 'down-under' to robią :lalag: http://pl.youtube.com/watch?v=wlWhsNb1xL0 PS:tylko można pozazdrościć dróg, pogody i sprzętów :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Oj, pikne toto, piikne! :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slabypromil749 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Zdrowia życzę szanownemu Koledze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuBBeN Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) Czujnik rezerwy ??? :) Już dawno przestałem na niego zwracać uwagę. Aczkolwiek wczoraj jak wracałem z Gniezna wypaliło się calutkie paliwo i motocykl po prostu zgasł. Na szczęście 200 m wcześniej widziałem stacje paliw. Gdy zbierałem siły na mały spacerek , resztki paliwa musiały spłynąć na dno zbiornika. Motocykl bez wahania odpalił i wróciliśmy na stacje TANKOWAĆ :notworthy: W baku brakowało ponad 19 litrów, a na licznik wskazywał tylko 217 km Multistradą można zejść do 5l/100km, ale nie jak się podkręca palnik….. często :flesje: chyba nigdy mi się to nie uda :crossy: bo nie da się nie odkręcać. :buttrock: :) ps. Balzak ile zapłaciłeś za bateryjkę bo mi też pada Edytowane 14 Listopada 2008 przez RuBBeN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) Multistradą mozna spokojnie zejsć do 5.5. Ja mam ten sam silnik w SS 1000 i moja średnia to 5.3-5.5 przy normalnej jeździe czyli nie za szybko i nie za wolno (bez oszczędzania) a przy ostrzejszej jeździe na autostradzie to bierze ok. 5.8. Mój rekord to autostrada A4, odcinek Wrocław-Katowice, nonstop-200-240- równe 7l/100km ale to się zapomniał i popił bo normalnie nigdy nie przekraczam 6 choć czasem się staram. MAM MAM MAM Popatrzcie jak 'down-under' to robią http://pl.youtube.com/watch?v=wlWhsNb1xL0 PS:tylko można pozazdrościć dróg, pogody i sprzętów Spoko Balzac, zrobimy zlocik w Małopolsce to oni nam pozazdroszczą. Może być problem z pogodą i sprzęty trochę biedniejsze ale husaria z nas taka że nie ma się co wstydzić :) Edytowane 14 Listopada 2008 przez duke75 Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo70 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Ponownie witam wszystkich Aura z początkiem listopada zrobiła się nieco łaskawsza, więc dziękując opatrzności naradziłem się z "lepszą połową" i szybka decyzja - Słowacja. Wreszcie mój niedawny nabytek (rozkoszna ST4s) odetchnęła pełną piersią airboxa świeżym powietrzem Słowackiego Raju, dając nam możliwość napawania się urokiem tej krainy. A mnie dostarczyła szeregu spostrzeżeń dotyczących Ducati Sport Turismo, - którymi to niebawem podzielę się z wami. Pzdr Pablo http://mpablo70.fotosik.pl/albumy/540457.html Cytuj DESMOBSESSION www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi