balzac Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Witaj Prezesie,nie ma sprawy :biggrin: W końcu coś trzeba od czasu do czasu w motocyklu wymienić :biggrin: moja fizycznie musi być taka:original battery is Yuasa 12v 10Ahleft is positive, right is negativeDimensions are 13cm h x 15cm w x 6.7cm deep Już sobie szukam np. na e-bay-u.... PS:franek coś Ty mi za link zapodał ?Srubek żadnych nie pogubiłem :biggrin: PS2:Stormy z allegro kończą się, albo już się skończyły (jak u mnie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 franek coś Ty mi za link zapodał ?Srubek żadnych nie pogubiłem :buttrock:Chciałeś linki to masz- do wyboru, do koloru :biggrin: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 A co o czymś takim myślicie?YT12B-4 CT12B-4 GEL BATTERY FIT DUCATI KAWASAKI YAMAHA tutaj Drogo, ale znalazłem akumulator który był założony oryginalnie w MTS. Jeszcze go mam... działa ale nie trzyma długo. tutaj :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 No, niestety Yuasy chyba sa bardzo dobre choc piekielnie drogie...a moze wlecisz Balzac w poniedzialek? Autkiem oczywiZda lub komunikacja publiczna to Cie odbiore? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 a nie lepiej kupić raz, a dobrze..? w dziale co/ jak kupić jest kilka dyskusji o akumulatorach: wnioski są podobne do tych, co zwykle: na parę lat warto zazwyczaj zainwestować w porządną bateryjkęjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 u nas w Toruniu, jest dobra i sprawdzona firma z aku, dzis podjade i zobacze co mają ciekawego :-)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Nie polecamy Storm'ow zelowych z Allegro!To z żelowych też cieknie elektrolit? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Polecalem Balzacowi zelowy, taki sam, ktory kiedys kupilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Ja, drogi Balzacu też kupowałbym w sklepie. Jest wiele renomowanych i mniej renomowanych firm robiących akumulatory ale te sprzedawane przez sklepy motocyklowe są zawsze pewniejsze niż kupowane na Allegro. Ostatnio kupowałem aku jakiejś firmy z USA (nie pamiętam nazwy) do maxiskutera w salonie Yamahy. Powiedzieli mi,że sprzedali tego mase i nigdy nie było problemów. Jak kupujesz face to face, to jak coś się stanie to zawsze wiadomo komu powiedzieć "ty ch....!!!" a na Allegro jak sam piszesz szkoda nerwów aczkolwiek możesz im napisac maila,że jest awaria i jak jeszcze gwarancja to powinni uznać. Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Właśnie dzwonie do "Larsson Polska Sklep Firmowy" w sprawie tel.0-22/ 877 45 15Facet odebrał tel. raz , i coś się rozłączyło....teraz już nie podnosi słuchawki bo .....po co :-((((Ten nasz kochany KRAJ musi upaść, tylko kwestia czasu :clap: Dzięki za wskazówki , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Z Larssonem to akurat mam nieciekawe doświadczenia. Raz zamówiłem "zakuwkę" do łańcucha. Czekałem najpierw tydzień potem zadzwoniłem bo oczywiście choć obiecali to nie oddzwonili i kazali mi czekać jeszcze tydzień i oczywiście dalej nie było więc czekałem dalej i obiecali że będzie najdalej "pojutrze" i że zadzwonią. To było 3 lata temu - do dziś nie oddzwonili. Jedź do pierwszego lepszego salonu Hondy czy Yamahy i na 100% mają katalog i dobiora Ci aku do Multi. Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 (edytowane) niestety sklep z aku był zamkniety :cool: Dziś wkońcu wystawiłam Duci. Na ssaniu nie chciała odpalić, ale bez zagadała odrazu. Nie jeździłam już od prawie miesiąca, wiec przyjemnie było posłuchać dukatowego klekotania, mordka cieszyła mi się pod kaskiem :smile: Zrobiliśmy po okolicach około 100 km... było spokojnie nastrojowo...szosy zdradliwe, wiec łuki ostrożnie :D Tu kilka fotek z jesiennego małego wypadu link Edytowane 8 Listopada 2008 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 (edytowane) MAM (nowe) PRĄDY !!!!Do Larssona wybrałem się osobiście i zdążyłem przed zamknięciem :D Tutaj YUASA w całej swojej okazałości :cool: PS:jutro trzeba będzie go "dobrze" uformować :DPS2:KingRider ładne zdjęcia, ale.....brakuje na nich najważniejszego elementu, Ciebie :DTo z żelowych też cieknie elektrolit?coś cieknie...... :D (albo ciekło bo już prawie "stary" aku, jedną nogą na tamtym świecie jest :smile: Autkiem oczywiZda lub komunikacja publiczna to Cie odbiore? :DWitaj Jacku,już mogę motorkiem śmignąć do Was. Czy jakiś Spot się szykuje ?Z tego co pamiętam to były takie plany.... :D Pozdrawiamjutro odpalam i jadę, jadę, jadę... Edytowane 8 Listopada 2008 przez balzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 KingRider ładne zdjęcia, ale.....brakuje na nich najważniejszego elementu, Ciebie :icon_razz:Właśnie :buttrock: jutro odpalam i jadę, jadę, jadę... :banghead: :biggrin: :biggrin: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 MAM (nowe) PRĄDY !!!!Do Larssona wybrałem się osobiście i zdążyłem przed zamknięciem :biggrin: Tutaj YUASA w całej swojej okazałości :banghead: PS:jutro trzeba będzie go "dobrze" uformować :icon_razz:PS2:KingRider ładne zdjęcia, ale.....brakuje na nich najważniejszego elementu, Ciebie :lalag: coś cieknie...... :lalag: (albo ciekło bo już prawie "stary" aku, jedną nogą na tamtym świecie jest :buttrock: Witaj Jacku,już mogę motorkiem śmignąć do Was. Czy jakiś Spot się szykuje ?Z tego co pamiętam to były takie plany.... :biggrin: Pozdrawiamjutro odpalam i jadę, jadę, jadę... Slalem maile ws. spotkania poniedzialkowego...nie dostales? Zatelefonuj jesli tak faktycznie wyszlo. A cena Yuasy? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi