JacekD Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Sorry Jacek za brak logosika pod avatarem...jakos ucieklo ;-]Nie ma sprawy. Myślę, że :biggrin: załatwi sprawę :lapad: Franek: co do śmigania to spróbuje dawać znaki na forum, ale sądzę, że zaraz jakiś nadgorliwy mod się przyczepi i będzie próbował nas wywalić do działu spotkania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Nie ma sprawy. Myślę, że :biggrin: załatwi sprawę :lapad: Franek: co do śmigania to spróbuje dawać znaki na forum, ale sądzę, że zaraz jakiś nadgorliwy mod się przyczepi i będzie próbował nas wywalić do działu spotkania.... :biggrin: jest gitarra ;-] To moze piszcie na klubowej? A tu przy okazji rozmow o silniku zalinkuj sprawe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekD Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 To moze piszcie na klubowej? A tu przy okazji rozmow o silniku zalinkuj sprawe? ...tak trzeba będzie robić :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 (edytowane) Franek a ogladales na allegro- widzial ja kilka amorkow skretu: LSL , Tobi, i Daytona- ceny nie straszne- ok 420-490 zlote...wbij w szukajkie: amortyzator skrętu i Ci wynajdzie...chyba ten Dayton najlepszy bo ma zloty kolor- a obejme na goleń se zrobisz z puszki po piwie hahahahaha- zartuje...Pozdr. Janek.P.S. Odnosie mego wygladu/zdjecia obok- ma swoja historie...Chlopaki moze pamietata jak za mna jechalista do Jedwabnego to w malej wsi byl prawy zakret pod gore, to wlasnie ten dekielek sprzeglowy to moja mina jak omijalem zepsuty traktor przed tym zakretem i w ostatniej chwili zauwazylem tlusta plame na zakrecie - dobrze ze DR-em wtedy jechalem, lapnalem poslizga, tyl mi uciekl gdzies do boku to ja asekuracyjnie- nożka, przerzucilo mnie- to nastepna nozka, na szczescie wynioslo mnie na pobocze- to ja redukcja 2 razy w dol i maneta do oporu...- i uratowany!! Edytowane 28 Października 2008 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basix Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Jak nie jak tak :evil: Potem dobił do nas jeszcze jeden monsterek (czerwony) i zrobiliśmy szybką przelotówkę :biggrin: Kurde, piękny sprzęt a jak gada... :icon_mrgreen: Najpierw go usłyszałem, a dopiero pożniej zza zakrętu się wyłonił :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuBBeN Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 już mam blachy jeszcze tylko czekam na serwis-tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basix Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Ależ tych Monsterów kręci się po Warszawie, dzisiaj godzina 20.23 ulica Klimczaka na wysokości Świątyni, przyznać się kto :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Ależ tych Monsterów kręci się po Warszawie, dzisiaj godzina 20.23 ulica Klimczaka na wysokości Świątyni, przyznać się kto ;) Ja dziś przez Kraków :biggrin: Odebrałam Potworzątko z serwisu. Ech, ta pogoda, słoneczko... :flesje: Szkoda, ze do pracy nie mogę nim jeździć, bo po takiej jednej pętelce (dłuższą drogą do domu) to mi mało. ;) Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Witajcie, muszę, muszę, muszę się pochwalić......moja Multistrada znów była fotografowana przez profesjonalistę.Zapraszam do galerii:A teraz ja....jadę :-) :icon_biggrin: cd.Nowe idzie.... :crossy: http://www.motoblog.it/post/16103/2009-duc...ghter-sara-cosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basix Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Nice, nice :rolleyes: A powiedz, jakim sprzętem pstrykano te zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Witajcie, muszę, muszę, muszę się pochwalić......moja Multistrada znów była fotografowana przez profesjonalistę.Zapraszam do galerii:A teraz ja....jadę :-) :DA gdzie opisy pod zdjęciami??? :rolleyes: Nie no, pełna profesja- długa lufa, głębia, kontrast :D Szacun. Spytaj się, czy jest tam pro-mist black, czy mi się wydaje? Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 odpowiedź na pyt. 1: canon 5d i 5d mark 2 (prototyp)odpowiedź na pyt. 2: nie wiem czy był filtr zakładany, ale Photoshop Lightroom wiele może, tak jak motocykle Ducati :icon_mrgreen: cd.a podpis jest pod każdym zdjęciem (fot. Sławomir Kamiński) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Jakie plany na weekend?Ktoś chętny na traskę, spotkanie, klekotanie??? Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 W sobotę mam wolne i jak by pogoda pozwoliła można by sie spotkać i podudnić ale już w niedziele idę do pracy :) Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Witajcie,Jak nie będzie padało to bardzo chętnie się spotkam lub gdzieś z Wami "poklekoce". Dziś zimnisko strasze chociaż słońce świeci...Panowie, umówimy się konkretnie wieczorem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi