wilust4s Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 (edytowane) Witam O tak teraz tłumiki brzmią cudownie, przy niższych obrotach piekny basik, na wysokich ryczą jak bestia, tylko się delektować :) :crossy: Edzio zrobił kawał dobrej roboty :clap: :eek: :buttrock: Co do temperatury to nie było tak źle, po powrocie żeby nie doznać szoku termicznego, zimny browar w garażu :flesje: :bigrazz: Edytowane 13 Września 2008 przez wilust4s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Wielką frajdę sprawia takie Ducatowanie jężeli można komuś pomóc i wiedzieć że jest chociaż odrobinę :rolleyes: :bigrazz: zadowolony Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Ziiiimno dziś było, ale zrobiłam kolejne 300 km na moim Potworzątku. Na tym etapie każdy kilometr się liczy ;) Jeszcze trochę i może przestanę jeździć jak baba ;] Choć jeszua twierdził, że już teraz nie było aż tak źle... Ej, a ja też chcem takie czerwono-czarne kółeczko pod avatarkiem.... Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 (edytowane) Mam pytanie, czy pasują wydechy Termignoni od Monstera 620 do takiego SS 750 jak mój? Pytam głównie z ciekawości, chociaż nie zaprzecze, że chciałabym usłyszeć SS'a na Terminkach :buttrock: ciekawe jakby brzmiał...mmm i sie rozmarzyłam :icon_rolleyes: Jeśli ktoś nie widział, to podaje link http://www.allegro.pl/item436486065_tlumik...oni_ducati.htmlPewnie facet zjedzie z ceny, skoro wystawił aukcje. Co o nich sądzicie?? Pozdrawiam Edytowane 15 Września 2008 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Mam pytanie, czy pasują wydechy Termignoni od Monstera 620 do takiego SS 750 jak mój? Pytam głównie z ciekawości, chociaż nie zaprzecze, że chciałabym usłyszeć SS'a na Terminkach :buttrock: ciekawe jakby brzmiał...mmm i sie rozmarzyłam :icon_rolleyes: Jeśli ktoś nie widział, to podaje link http://www.allegro.pl/item436486065_tlumik...oni_ducati.htmlPewnie facet zjedzie z ceny, skoro wystawił aukcje. Co o nich sądzicie?? Pozdrawiam\ Fajne sa, skontaktuj sie i niech poda ich symbol to sie zobaczy.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 No kurcze Kong Rider niechaj Ci Edek kominy przejerdoli i bedziesz miala gang jak trzeba-i troche kasy w kieszeni a ma chlopak doswiadczenie. Jeszcze odwrotnie z Duzego motura na maly to mozna sobie zmieniac ,ale w odwrotna strone to obawiam sie czy objetosc tych termikow bedzie wlasciwa na wiekszy motor i nie zakloci zjawiska falowych ...To tak z mojej strony. Pozdr. Janek 748 Alien. P.S. Przejerdolic( kurp.) - w wolnym tlumaczeniu tyle co przerobic, zrobic cos po swojemu zeby nie bylo ze o czem innem nikiel mysli :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 (edytowane) Ale ja już mam przerobione, przedmuchane itd itp jak zwał tak zwał ;) :P i pięknie brzmią ( i tu podziękowania Jackowi za przepis na nie) mają głośny basowy dzwięk, a nie drażnią ucha... tylko sens w tym, że ciekawość mnie zrzera czy byłaby duża różnica miedzy moimi a ,,terminami: :D Edytowane 15 Września 2008 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Aha tak to inna para gumiakow:-)))...a zajrzyj na strone www.tuckerrocky.com i tam poszukaj w streetbikes pod haslem exhaust moze cos ciekawego bedzie... Pozdr. Janek 748 S- A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 NIe pasują!!!Szkoda niszczyc te Termi!!! Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Ej, a ja też chcem takie czerwono-czarne kółeczko pod avatarkiem....Jacek takie rozdaje. :wink: Jak się ładnie uśmiechniesz to wpisze Cię na listę oczekujących :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desmo77 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Witam Desmozakręconych!Niestety przyszedł czas aby się rozstać z moim motocyklem, który rozpoczął wielką miłość do maszyn Ducati. Ponieważ jestem niepoprawnym Ducatistą sentymentalnie związanym z obecnym Monsterem 620 (rok 2003) chcę aby trafił w "dobre ręce" osoby, która podziela identyczną pasję. Stąd też przed wrzuceniem ogłoszenia na Allegro zwracam się do Was, może ktoś będzie zaintersowany lub jego znajomy i Monster zostanie w rodzinie . Osoby zainteresowane proszę o informację na priva. P.S.Przygoda z Ducati oczywiście się nie kończy. Po prostu uznałem, że przydałoby się w przyszłym sezonie już więcej mocy (docelowo myślę o S4 albo którymś z superbików).PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Jacek takie rozdaje. :) Jak się ładnie uśmiechniesz to wpisze Cię na listę oczekujących :buttrock: He he, no normalnie to Rafaly sa fajnymi chlopakami! :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Jacek takie rozdaje. :icon_twisted: Jak się ładnie uśmiechniesz to wpisze Cię na listę oczekujących :icon_rolleyes: Wiem, wiem... Uśmiecham się już od dłuższj chwili :icon_twisted: Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 He he, no normalnie to Rafaly sa fajnymi chlopakami! flesje.gif wink.gifA jakże, podobnież jak Jacki :banghead: :wink: ;) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi600 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 poniewaz nie ma niestety na forum z tego co się orientowałam osobnego forum dla posiadaczy mv-ek to wrzucę tutaj moją lalunię :crossy: w doborowym towarzystwie zresztą :banghead: a ponieważ to temat o ducati więc w sumie pasuje, mam nadzieję że nikt nie będzie miał mi za złe, po prostu podobała mi się fotka :) A desmo znajomego, zresztą niezły potwór z niego (z moto oczywiście :) włoszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi