Frencci Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Dzięki za miłe powitanie :flesje: Zaraziłam się już dawno i tylko chodziłam i wzdychałam. Teraz nareszcie jest szansa, żeby kupić i... Najwyższy czas! :clap: No i Daj Boze Zdrowie Kuzynko :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Witam szanownych desmomaniaków :DPonieważ postanowiłam do was dołączyć w niedługim czasie, to... Szukam Monsterka. Czerwonego. Widział ktoś..? ;) A na poważnie: 600, rocznik '96 - '98 w dobrym stanie technicznym, w przyzwoitej cenie. Gdyby ktoś miał na zbyciu, słyszał o takim lub miał możliwość sprowadzenia egzemplarza w dobrym stanie - bardzo proszę o wiadomość na pw. Ewentualnie czy ktoś mógłby zerknąć na tego: klik hmm monsterka nie mam ale jak ktos chetny na 600 SS to bardzo prosze:) http://www.allegro.pl/item386952581_ducati_600_ss.html P.S. no i tez czerwony :buttrock: Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMann Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ewentualnie czy ktoś mógłby zerknąć na tego: klik Witaj Bardzo ładny sprzęt i tani. Zauważyłem tylko zmienione kierunki na akcesoryjne i brak prawego lusterka. Reszta to chyba orginał Bierz bo warto i jest 2 razy tańszy niż mój :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) Jaco, 996 od Bracholi chyba sprzedany ale spróbuje do nich zadzwonić.A propos monstera 600 to darkmann ma fajny sprzet i jest w Krakowie. Świeżo po przegladzie w Moto-Rex Poznań, nowe sprzęgło, całe przednie zawieszenie od Mionstera 620i, dwie tarcze hamulcowe na przednim kole, głośne wydechy, rocznik 1997, polecam. Aha i jest czerwony... Edytowane 26 Czerwca 2008 przez duke75 Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witam szanownych desmomaniaków :)Ponieważ postanowiłam do was dołączyć w niedługim czasie, to... Szukam Monsterka. Czerwonego. Widział ktoś..? :) A na poważnie: 600, rocznik '96 - '98 w dobrym stanie technicznym, w przyzwoitej cenie. Gdyby ktoś miał na zbyciu, słyszał o takim lub miał możliwość sprowadzenia egzemplarza w dobrym stanie - bardzo proszę o wiadomość na pw. Ewentualnie czy ktoś mógłby zerknąć na tego: klikA A przemyśl tą pojemność bo kupić 600 jest łatwo a sprzedać już gożej pozatym słysze że 600 bardzo szybko się ludziskom kończą z mocą i momentem i dość krutko mają ochotę przesiąść się na coś większego.Wcale dużo więcej nie zapłacisz za M750.a taki jest znacznie łatwiej sprzedać no i tak szybko nie znudzi ci się i ładniejszy dźwięk można uzyskać z większej pojemności.Moja żona jeździ M900 z 97r i wcale nie jest za mocny Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 A A przemyśl tą pojemność bo kupić 600 jest łatwo a sprzedać już gożej pozatym słysze że 600 bardzo szybko się ludziskom kończą z mocą i momentem i dość krutko mają ochotę przesiąść się na coś większego.Wcale dużo więcej nie zapłacisz za M750.a taki jest znacznie łatwiej sprzedać no i tak szybko nie znudzi ci się i ładniejszy dźwięk można uzyskać z większej pojemności.Moja żona jeździ M900 z 97r i wcale nie jest za mocny No, slusznie prawisz Edzio- ograniczenia pojemnosci i mocy zwiazane byc powinny jedynie z tym co masz w glowie. Racja- '600' trudniej sprzedac ale to zawsze jest kwestia ceny.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Bedzie wkrótce M900 do sprzedania. Rocznik chyba 1994 ale bardzo "dopycony" i z pewnego źródła. Obecny właściciel posiada go od przynajmniej 5 lat. Szczegóły bede znał wkrótce. Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ducatista Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Uuu niezle jeszcze musze poczekac ale widze ze bedzie w czym wybierać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 P.S. no i tez czerwony :D Aha i jest czerwony... Buhahaha :crossy: Miło, że dbacie o moje poczucie estetyki :clap:Jakoś tak mi ten kolorek do Monsterka pasuje. No i czerwone sa najszybsze :DAle tak na powaznie, to kolor ma znaczenie drugorzędne... Bardzo ładny sprzęt i tani. Zauważyłem tylko zmienione kierunki na akcesoryjne i brak prawego lusterka. Reszta to chyba orginał Bierz bo warto i jest 2 razy tańszy niż mój :notworthy: No wiem właśnie, ze tani... Jednak zanim sie zdecyduję, warto byłoby przyjrzeć mu się z bliska. Tylko biorąc pod uwagę jak teraz pracuję, jest to dla mnie praktycznie niewykonywalne. Może ktos z Was, koledzy, mieszka w okolicy? AA przemyśl tą pojemność bo kupić 600 jest łatwo a sprzedać już gożej pozatym słysze że 600 bardzo szybko się ludziskom kończą z mocą i momentem i dość krutko mają ochotę przesiąść się na coś większego.Wcale dużo więcej nie zapłacisz za M750.a taki jest znacznie łatwiej sprzedać no i tak szybko nie znudzi ci się i ładniejszy dźwięk można uzyskać z większej pojemności.Moja żona jeździ M900 z 97r i wcale nie jest za mocny Zabic mnei chcecie? Jeszcze nie zaczęłam, a o 900 mi piszecie :D Spokojnie. "Będa wyniki, bedzie lepszy sprzęt ;>" - to zdanie dotyczyło kiedys roweru, ale myślę, ze jest w sam raz i na tą okazję. Dźwięk... tak, wiem jak to brzmi <rozmarzona>, ale zaczynając od mniejszego, bede się cieszyć dwa razy. A wcale nie mniej :biggrin: A propos monstera 600 to darkmann ma fajny sprzet i jest w Krakowie. Świeżo po przegladzie w Moto-Rex Poznań, nowe sprzęgło, całe przednie zawieszenie od Mionstera 620i, dwie tarcze hamulcowe na przednim kole, głośne wydechy, rocznik 1997, polecam. Wiem. Ale póki co mnie nie stać. Ja biedna doktorantka jestem :D Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMann Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witam Tak wczoraj siedzielismy w knajpie na meczu z chłopakami od Hypermotardów i naliczyliśmy, że w krakowie dudni ze 20 maszyn ze stajni Desmo Nieźle. Duke 75 ilu jest zapisanych w klubie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desmo- korek Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Sihaja, tak sie sklada ze oststnio mam wiele inwestycji i akurat mam czerwonego Monstera 600 `96 do sprzedania. jak bedziesz zainteresowana to daj znac to sie jakos ugadamy.Pozdrawiam wszyskich Desmo............. i nie tylko !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) Jest dokładnie 20!!! :buttrock: UWAGA!!! jest nowy 848, czerwony, przebieg 400km, moto ma 3 tygodnie, 2 lata gwarancji, cena 45tys do negocjacji. Właściciel woli 1098 i chce sie szybko pozbyć. Tel na priva. Edytowane 26 Czerwca 2008 przez duke75 Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 i akurat mam czerwonego Monstera 600 `96 AAaa! I jeszcze czerwony!! :evil: Tak, wiem, mogłam od razu PW, ale... no sami wiecie, jak to jest. jeszua, nie krzycz, już będę grzeczna i nie będę więcej spamować :icon_razz: Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 (edytowane) Jeśli ktoś z koleżanek, kolegów wybiera się dzis do wawy na koncert Santany- służę garażem na Kabatach i miejscówką do spania.tel.501182308 Edytowane 27 Czerwca 2008 przez franekfilm Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Widzę, że zaczyna się robić ruch w interesie.... kupię - sprzedam - zamienię.... Koniec sezonu widzękoniec sezonu koledzy :DWitam nową koleżankę z niedaleka....Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi