vdq Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Witam! Podsyłam małą propozycję jak spędzać jesienno zimowe już bezmotocyklowe :) wieczory... SBK08jeszcze nie miałem przyjemności testować.... ale zawsze to lepsze niż śledzenie kropel deszczu w listopadzie... Pozdrawiam VDQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMann Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Walduś Cycu jeden - jeździć a nie gierkami się zajmować Jakby ktoś z twoich znajomych się zaraził dźwiękiem desmo to pamiętaj o moim Monsterze jest dalej do sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adramelech Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Witaj :) Sochaczew ? Rzut beretem (z mokrym piachem) jesteś od mnie :cool: Pozdrawiam i do zobaczenia na najbliższym "spotkaniu" Maniaków....z tego co słyszałem to będzie takie w Jedwabnym (lipiec 2008) No Sochaczew dokladnie 56 km od palacu kultury na zachod:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 (edytowane) Witam wszystkich szanownych użytkowników i fanów DUCATI.Wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem DUCATI 600 SS.Pozdrawiam. Edytowane 19 Czerwca 2008 przez xxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Witam wszystkich szanownych użytkowników i fanów DUCATI.Wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem DUCATI 600 SS.Pozdrawiam. Hallo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi-r Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Witam wszystkich szanownych użytkowników i fanów DUCATI.Wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem DUCATI 600 SS.Pozdrawiam.Witamy, witamy nasze zacne grono rośnie.Sezon na włoskie grzechotniki chyba mamy. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Jakby ktoś z twoich znajomych się zaraził dźwiękiem desmo to pamiętaj o moim Monsterze jest dalej do sprzedania Dlaczego teraz piszesz :) :banghead: :( Myślę o czymś podobnym, ale to dopiero w przyszłym sezonie... Swoją drogą, jaka cena :) :cool: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vdq Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Walduś Cycu jeden - jeździć a nie gierkami się zajmować Jakby ktoś z twoich znajomych się zaraził dźwiękiem desmo to pamiętaj o moim Monsterze jest dalej do sprzedania Witam Spoko spoko sie jeździ sie! ale zimą trza coś ducatopodobnego chociaz robić! :buttrock::):buttrock: Pozdro VDQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Witamy, witamy nasze zacne grono rośnie.Sezon na włoskie grzechotniki chyba mamy. :evil: a tak juz dobrze było. ... Dwa Ducaty na krzyż w całej Polsce (w tym jeden zepsuty :buttrock:)Ducata albo Junaka się odpalało i "King of the Road" się było. A dziś już wszyscy ujeżdżają Ducati :biggrin: I tylko patrzeć jak jakiegoś "wyjca" będę musiał nabyć aby się z tłumu wyróżnić :buttrock: Witaj XXX w naszym gronie. Zaraz "lecę" Twoją maszynę obejrzeć, bo chyba wiem gdzie stoi :smile: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 a tak juz dobrze było. ... Dwa Ducaty na krzyż w całej Polsce (w tym jeden zepsuty ;))Ducata albo Junaka się odpalało i "King of the Road" się było. A dziś już wszyscy ujeżdżają Ducati :biggrin: I tylko patrzeć jak jakiegoś "wyjca" będę musiał nabyć aby się z tłumu wyróżnić :crossy: Witaj XXX w naszym gronie. Zaraz "lecę" Twoją maszynę obejrzeć, bo chyba wiem gdzie stoi :smile: Pozdrawiam Pozdrawiam i zapraszam.A kosztował mnie 8500 zł rocznik 99. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Pozdrawiam i zapraszam.A kosztował mnie 8500 zł rocznik 99. Gratulacje. Moze jakies spotkanko dzis??? ;) Balzac- na Kabatach masz tego Janka?? Kiedyś tu spotkałem gościa i pogadałem, moto czarne, full oryginał. Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Gratulacje. Moze jakies spotkanko dzis??? :crossy: A w powitalni byl i sie przywital, aa ???? :biggrin: czy nigdzie nie pasisz ??? ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 A w powitalni byl i sie przywital, aa ???? :crossy: czy nigdzie nie pasisz ??? ;) Przywitałem się :biggrin:Chętnie się spotkam ale nie dziś mam już plany :smile:Może jakoś w weekend ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 (edytowane) A w powitalni byl i sie przywital, aa ???? :buttrock: czy nigdzie nie pasisz ??? ;) Brat. Idz do swojego klubu błyszczących kanap :notworthy: Nie witał się, bo niekurturarny jest bo na motocykielu grzmiącym jeździ i to zły człowiek :crossy: :biggrin: :smile: Front forks mi przywieziesz z UK-krainy?? :buttrock: xxx- to do mnie sie czepiał ten na czoperzeeeee. Edytowane 19 Czerwca 2008 przez franekfilm Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Witamy, witamy nasze zacne grono rośnie.Sezon na włoskie grzechotniki chyba mamy. ;) He he, 'wloskie grzechotniki'- doobre,dobre :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi