Skocz do zawartości

Ducati... ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

60 jurosów za kawałek kabla i element przełaczający??? Widzę niezłe źródło dochodów.... :banghead: Kiedyś pisałem że jak ktoś chce to mogę mu taki "system" założyć po koleżeńsku.... i bedzie mógł odpalić przy otwartej podstawce a po wbiciu "asa" silnik zgaśnie.

Pozdrawiam

Seb

www.ducati-klub.pl

60 jurosów za kawałek kabla i element przełaczający??? Widzę niezłe źródło dochodów.... :banghead: Kiedyś pisałem że jak ktoś chce to mogę mu taki "system" założyć po koleżeńsku.... i bedzie mógł odpalić przy otwartej podstawce a po wbiciu "asa" silnik zgaśnie.

Pozdrawiam

Seb

To ja pompronciem Mistjer Scitroskij :icon_mrgreen:

60 jurosów za kawałek kabla i element przełaczający??? Widzę niezłe źródło dochodów.... :icon_mrgreen: Kiedyś pisałem że jak ktoś chce to mogę mu taki "system" założyć po koleżeńsku.... i bedzie mógł odpalić przy otwartej podstawce a po wbiciu "asa" silnik zgaśnie.

Pozdrawiam

Seb

Sebek

to przygotuj jakiś przenośny zestaw instalacyjny i może w Białokoszy na spotkaniu obsłużysz kilku kolegów (w tym i mnie?) :buttrock: ;) :icon_biggrin:

Edytowane przez Muminek

Jak możecie to przyślijcie zeskanowany schemat inst. elektr. bo mam tylko dokumentację do monstera 600 i s2R. Wtedy będę mógł przygotować wcześniej i wysłać pocztą, do samodzielnego montażu, bo ponoć już nie można ściągać "manuali" z ducati.com.... :icon_twisted:

Pozdr

www.ducati-klub.pl

Jak możecie to przyślijcie zeskanowany schemat inst. elektr. bo mam tylko dokumentację do monstera 600 i s2R. Wtedy będę mógł przygotować wcześniej i wysłać pocztą, do samodzielnego montażu, bo ponoć już nie można ściągać "manuali" z ducati.com.... :icon_biggrin:

Pozdr

Seba

to jeszcze musisz wycenić :biggrin: swoją usługę :banghead:

no i wreszcie zaczął działać nasz portal :icon_question:

W sobotę miałem ochotę pojeździć, ale po pracach na budowie jakoś nie miałem siły, a niedziela niestety była paskudna - deszcz i mazia na drogach

co do Białokosza - to ja planuje być w sobotę i niedzielą

Edytowane przez Muminek

Co się martwisz Krzysiu, zabierzesz swoich zuchów i odrobicie na budowie...hihihi :crossy:

Jac ile zgłoszeń już jest na majówkę?

Pozdr

He he, jak zawsze na ostatnia chwile bedzie szalenstwo- dwadziescia pare osob wplacilo kase. Pzdr

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...rksid=p3907.m29

zobaczcie mażenie wielu z nas i to w całkiem przyzwoitej cenie poniżej 45 tys pln może ktoś się skusi

EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737

Witam wszystkich po dłuższej nieobecności i radośnie wykrzykuję: forum Ducatowskie wciąż aktywne! :D

Sądząc po ilości stron, nowych twarzy i niezmiennie pozytywnego wydźwięku treści wpisów Ducatisti mają się nieźle. I tak trzymać.

Ja przy tej okazji updatuję się niniejszym - stan posiadania i jakość maszyny wciąż ta sama: Mulistrada 1000.

Przy okazji prośba do osób z Krakowa lub okolic: poszukuję kontaktu z posiadaczami Multistrad z tego rejonu. Widziałem kilka sztuk na mieście, więc na pewno są. Poki co nie zostawiałem nigdzie kontaktu w serwisach - odkąd Tomek G. wyjechał (lub zmienił telefon) urwał mi się kontakt z Ducatowskim światkiem w Krakowie.

Za jakiekolwiek info bądź namiary z góry wielkie dzięki!

:)

Darkmann jak tam sprzeglo??? Moze lepiej wez i kup ten silnik 749 z allegro i zrob sobie przerobkie- tylko z mocowaniem beda niejakie problemu- silnik sie zminiesci, ale same srubki roznica srednic- toz maly problemik. A wtryski i komputer z jakiej starej 748 wezmiesz i masz pauera :icon_exclaim: :) :wink: Pozdr. Ducatimaniak.