scitro Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 60 jurosów za kawałek kabla i element przełaczający??? Widzę niezłe źródło dochodów.... :banghead: Kiedyś pisałem że jak ktoś chce to mogę mu taki "system" założyć po koleżeńsku.... i bedzie mógł odpalić przy otwartej podstawce a po wbiciu "asa" silnik zgaśnie. PozdrawiamSeb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 60 jurosów za kawałek kabla i element przełaczający??? Widzę niezłe źródło dochodów.... :banghead: Kiedyś pisałem że jak ktoś chce to mogę mu taki "system" założyć po koleżeńsku.... i bedzie mógł odpalić przy otwartej podstawce a po wbiciu "asa" silnik zgaśnie. PozdrawiamSeb To ja pompronciem Mistjer Scitroskij :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) 60 jurosów za kawałek kabla i element przełaczający??? Widzę niezłe źródło dochodów.... :icon_mrgreen: Kiedyś pisałem że jak ktoś chce to mogę mu taki "system" założyć po koleżeńsku.... i bedzie mógł odpalić przy otwartej podstawce a po wbiciu "asa" silnik zgaśnie. PozdrawiamSeb Sebek to przygotuj jakiś przenośny zestaw instalacyjny i może w Białokoszy na spotkaniu obsłużysz kilku kolegów (w tym i mnie?) :buttrock: ;) :icon_biggrin: Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez Muminek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Jak możecie to przyślijcie zeskanowany schemat inst. elektr. bo mam tylko dokumentację do monstera 600 i s2R. Wtedy będę mógł przygotować wcześniej i wysłać pocztą, do samodzielnego montażu, bo ponoć już nie można ściągać "manuali" z ducati.com.... :icon_twisted: Pozdr Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Jak możecie to przyślijcie zeskanowany schemat inst. elektr. bo mam tylko dokumentację do monstera 600 i s2R. Wtedy będę mógł przygotować wcześniej i wysłać pocztą, do samodzielnego montażu, bo ponoć już nie można ściągać "manuali" z ducati.com.... :icon_biggrin: Pozdr Sebato jeszcze musisz wycenić :biggrin: swoją usługę :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Co się martwisz Krzysiu, zabierzesz swoich zuchów i odrobicie na budowie...hihihi :) Jac ile zgłoszeń już jest na majówkę?Pozdr Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 (edytowane) no i wreszcie zaczął działać nasz portal :icon_question: W sobotę miałem ochotę pojeździć, ale po pracach na budowie jakoś nie miałem siły, a niedziela niestety była paskudna - deszcz i mazia na drogach co do Białokosza - to ja planuje być w sobotę i niedzielą Edytowane 7 Kwietnia 2008 przez Muminek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Co się martwisz Krzysiu, zabierzesz swoich zuchów i odrobicie na budowie...hihihi :crossy: Jac ile zgłoszeń już jest na majówkę?Pozdr He he, jak zawsze na ostatnia chwile bedzie szalenstwo- dwadziescia pare osob wplacilo kase. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...rksid=p3907.m29 zobaczcie mażenie wielu z nas i to w całkiem przyzwoitej cenie poniżej 45 tys pln może ktoś się skusi Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMann Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 WitajcieMa ktoś może sprzęgło do monstera M600 '97 na zbyciu??Bo włosi w swoich magazynach nie mogą znaleźć :icon_twisted: i pewnie przysla na koniec sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Jak masz katalog czesci to poszukaj w www.ducatiomaha.com, trzeba wejsc w oem parts i potem wg nr katalogowego... tylko ze Stanow tez trza czekac...Pozdr. Janek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Witam wszystkich rozbawil mnie filmik z netu wiec sie nim podziele -> http://www.evisor.tv/tv/motorrad-fun/ducati-2946.htm POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fidu Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Witam wszystkich rozbawil mnie filmik z netu wiec sie nim podziele -> http://www.evisor.tv/tv/motorrad-fun/ducati-2946.htm POZDRAWIAM DOOBRE :biggrin: ,choć troszke podobne do reklamy citroena ;) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joy Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Witam wszystkich po dłuższej nieobecności i radośnie wykrzykuję: forum Ducatowskie wciąż aktywne! :D Sądząc po ilości stron, nowych twarzy i niezmiennie pozytywnego wydźwięku treści wpisów Ducatisti mają się nieźle. I tak trzymać.Ja przy tej okazji updatuję się niniejszym - stan posiadania i jakość maszyny wciąż ta sama: Mulistrada 1000. Przy okazji prośba do osób z Krakowa lub okolic: poszukuję kontaktu z posiadaczami Multistrad z tego rejonu. Widziałem kilka sztuk na mieście, więc na pewno są. Poki co nie zostawiałem nigdzie kontaktu w serwisach - odkąd Tomek G. wyjechał (lub zmienił telefon) urwał mi się kontakt z Ducatowskim światkiem w Krakowie. Za jakiekolwiek info bądź namiary z góry wielkie dzięki! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Darkmann jak tam sprzeglo??? Moze lepiej wez i kup ten silnik 749 z allegro i zrob sobie przerobkie- tylko z mocowaniem beda niejakie problemu- silnik sie zminiesci, ale same srubki roznica srednic- toz maly problemik. A wtryski i komputer z jakiej starej 748 wezmiesz i masz pauera :icon_exclaim: :) :wink: Pozdr. Ducatimaniak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi