jannikiel Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Wszystkiego Dobrego z okazji Swiat Wielkanocnych!!!Pozdr. Janek 748 S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fidu Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Witam i przyłączam się do życzeń wielkanocnych-Wszystkiego Najlepszego dla wszystkich z sercem desmoklekoczącym :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Wszystkim Desmomaniakom Życze Wesołych Świąt i pięknej pogody :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Tak, tak Panowie i Panie- wesolych jajek :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vdq Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Wszystkim Desmomaniakom Życze Wesołych Świąt i pięknej pogody :) ooo pogody! bo co to za śfinconka w korzuchu... a skoro by już była pogoda to z koszyczkien na moto i do kościółka... no dobra troche sie zagalopowałem...Pozdrawiam świątecznie wszystkich L Desmo fanów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koralik Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Ja także dołączam się do życzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desmojaro Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Ja także dołączam się do życzeń. No to i ja się powtórzę... Wesołych... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Marca 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Janek, ta historia z cohibą, to rozumiem, ale ten stwór leśny??? Może Rysiek wymamrał siakąś trawę i Ci zapodał, a nie cygaro :icon_question: Kiedy jest okazja do spotkania w gronie nas wszystkich??pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desmo- korek Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Witam i dolaczam sie do zyczen Swiatecznych !!!A ja dzis jade na motocyklowe swiecenie jajec - jest to juz 4 swiecenie wiec powoli robi sie to taka mala tradycja. Jak na razie pogoda znosna mam nadzieje ze tak bedzie przez caly dzien bo mam ponad 50 km w jedna strone.Pozdrowienia dla Wszystkich Forumowiczow !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Nie Rysiek nie bawi sie w takie rzeczy- a ja musialbym potem zameldowac...Stwor byl prawdziwy, bo go wczoraj znow widzialem- ale juz wiem czyj jest- dam znac Ryskowi zeby do nich zadzwonil - by pilnowali zwierzaka...Spotkanie szykuje sie w Bialokoszu- przyjadziem- bo juz oplacone :) :D , aha przyjedzie tez z nami kolega zaprzyjazniony Polak z Niemiec na 748- Maciek- Akirra wie ktory... A powiem numer- akurat 16/18- maja jest zlot motocyklowy sluzb mundurowych- i juz mnie oficjalnie kadrowiec pytal czy jade- bo ma dac meldunek- zeby to bylo w innem terminie moze i bym pojechal(babie bym powiedzial ze rozkaz :) ) , a tak to niemozliwe- Bialokosz dla mnie Najwazniejszy...Pozdr. Janek Klekot 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 (edytowane) Panowie jak z wymianami oliwy w waszych klekotach, wymieniacie zgodnie z zaleceniami serwisowymi co 10 tys? Po przesiadce z japonca gdzie mialem co 6 wymiane, niewiem jak to traktowac i chyba bede wymienial wczesniej. Jak sie na to zapatrujecie. Pozdrawiam Edytowane 22 Marca 2008 przez Prezes_Nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ja tam zawsze wymieniam z filtrem co rok, mimo ze nie osiagam w roku podanych przebiegow- w 2007 zrobilem chyba 3500 km i tera znow sie wymieni...napewno nie zaszkodzi.Pozdr. Janek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fapik Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Jaj przepięknie malowanych,Świąt wesołych, roześmianych.W poniedziałek kubeł wody.Szczęścia, zdrowia oraz zgody.WESOŁEGO ALLELUJAdla wszystkich miłosników włoszczyzny a szczególnie dla Janka Nikla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 22 Marca 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Panowie jak z wymianami oliwy w waszych klekotach, wymieniacie zgodnie z zaleceniami serwisowymi co 10 tys? Po przesiadce z japonca gdzie mialem co 6 wymiane, niewiem jak to traktowac i chyba bede wymienial wczesniej. Jak sie na to zapatrujecie. Pozdrawiam Panie Prezesie, zacieśnij wymiany do 6 tys. Koszt w sumie niewielki, a zyski dla motonga olbrzymie. Wesołego alleluja!!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Dzieki Slawek za Zyczenia- Tobie tez Wsiego Najlepszego, Mokrego Dyngusa nie tylko w dzien, ale i w nocy :banghead: :banghead: Pozdro. Janek Klekot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi