jannikiel Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Nie bedzie to takie latwe na tych zwezkach...cala nadzieja w zakreconych torach gdzie "mistrzowie prostej" :icon_biggrin: maja mniej szans...Co to za sztuka dodac gazu po wyjsciu z zakretu w ok 40 KM mocniejszym biku i potem sie szybko oddalic ? Zreszta zeby Duce jechaly na Bridgestonach , a nie Pirelli dopiero moglyby pokazac branie zakretow- a widac bylo ze opony sprawiaja - szczegolnie w fabrycznych Xerox straszne problemy- bo to nie wina ramy ze Balistica tak rzucalo...To pierwszy wyscig i pierwsze doswiadczenia- mam nadzieje ze Tardozzi cos zrobi w kierunku lepszych opon... Pozdr. Janek 748. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Nie bedzie to takie latwe na tych zwezkach...cala nadzieja w zakreconych torach gdzie "mistrzowie prostej" :icon_razz: maja mniej szans...Co to za sztuka dodac gazu po wyjsciu z zakretu w ok 40 KM mocniejszym biku i potem sie szybko oddalic ? Zreszta zeby Duce jechaly na Bridgestonach , a nie Pirelli dopiero moglyby pokazac branie zakretow- a widac bylo ze opony sprawiaja - szczegolnie w fabrycznych Xerox straszne problemy- bo to nie wina ramy ze Balistica tak rzucalo...To pierwszy wyscig i pierwsze doswiadczenia- mam nadzieje ze Tardozzi cos zrobi w kierunku lepszych opon... Pozdr. Janek 748. zgadza się - Balistik potwierdził w wywiadzie, że były problemy z oponami w II wyścigu (zobaczcie http://motogp.pl/index.php?news=show&num=2046)pozdrKris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Uch! Wlasnie wrocilem, przedmuchalem kominy i wywialem pajeczyny ;-] Piekna pogoda u mnie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasec Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Uch! Wlasnie wrocilem, przedmuchalem kominy i wywialem pajeczyny ;-] Piekna pogoda u mnie. Pzdr ja tez wrocilem :biggrin: duca na leosiach wlacza alarmy w puszkach, dudni zajebiscie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vdq Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Witam!Mam pytanie - czy można gdzieś w tv nie licząc eurosportu obejrzeć wyścigi moto gp / sbk?te barany u mnie w kablówce zastąpiły eurosport - TVP Sportem #$%^*$*&$%@# :icon_eek: :) :buttrock: a tam zdaje się doopa...PoZdrO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 www.worldsbk.com z tej stronki korzystam i mam najswiezsze wiadomosci...A Wy to mata dobrze- a ja nadal Drgawke musze popedzac, bo na lepsiejszy sprzet asfalt za mokry, za brudny i za zimny...chyba zrobie taka nalewke co ja w ramach szkolenia we wojsku robilem- tylko ze chlopaki nie mogli jej ugasic :icon_mrgreen: - to dla podgrzania asfaltu...Pozdro. Janek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) Cholera, taka fajna pogoda a ja byłem w Bielsku u szwagra- autem z teściową :banghead: . Przynajmiej flaszke żeśmy obalili :banghead: Edytowane 24 Lutego 2008 przez duke75 Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 a mnie kurdę kolana bolą :P (od układania płyt OSB na poddaszu w domu) i niedzielę po obiadku strzeliłem sobie "na myszach" i jak Bóg przykazał odpoczywałem przed TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 (edytowane) http://cgi.ebay.co.uk/2002-DUCATI-999-BIP-...1QQcmdZViewItem FAJNY I NIEDROGIhttp://cgi.ebay.co.uk/Ducati-Monster-S4-91...1QQcmdZViewItem A TO JAKA OKAZJA TO JUŻ NIE WSPOMNE Edytowane 25 Lutego 2008 przez edzio Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Widzę Muminek że sobie pięterko robisz, dla siebie czy dla potomstwa?Pozdrawiam i powodzeniaD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Witam wszystkich wielbicieli rozklekotanej wloszczyzny :biggrin: Troche tu nie zagladalem, widze ze przybylo troche Ducatisti , oby tak dalej :D . Czasu malo , nauka nagli - matura , po tym calym bajzlu zmiana moto :crossy: pzdr szerokosci i przyczeponosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 http://cgi.ebay.co.uk/2002-DUCATI-999-BIP-...1QQcmdZViewItem FAJNY I NIEDROGIhttp://cgi.ebay.co.uk/Ducati-Monster-S4-91...1QQcmdZViewItem A TO JAKA OKAZJA TO JUŻ NIE WSPOMNE Właśnie takiego Monstera mam w planach, tylko o ciut mniejszej pojemności :biggrin: :D rozmarzyło się troszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Widzę Muminek że sobie pięterko robisz, dla siebie czy dla potomstwa?Pozdrawiam i powodzeniaD. pod koniec zeszłego roku zaczęliśmy budowę domu, teraz jest etap prac przygotowawczych do rozpoczęcia wykańczania (się również). A domek jest dla rodzinki 2 + 2 (już od 4 tygodni jest drugi potencjalny Ducatista, niestety starszy syn nie ma jakiś ciągot motocyklowych, a z Antosiem w niedziele oglądaliśmy SBK :icon_eek: )pozdrKris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Tak tylko Kochani moi drodzy, jak by ktoś z nas pozytywnie Ducio walniętych nie wiedział: 28-30 Marca 2008 Dni Otwarte DUCATISTORE Podobnoż będzie można potestować sprzęta :) mrrau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekD Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 pod koniec zeszłego roku zaczęliśmy budowę domu, teraz jest etap prac przygotowawczych do rozpoczęcia wykańczania No to niezłe tempo narzuciłeś ;) PS. Moja córa (3,5l) już kocha motocykle to myśle, że syn (w drodze: jeszcze 4 miesiące) tez będzie pro moto :icon_evil: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi