jannikiel Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Slowem kazdy ma racje i o to chodzi :icon_mrgreen: , no bo jak wszysktim sie podobal 848/1098 to kto uwielbialby 749/999.Ja to opisalem swoje odczucia, na 1098 gorzej mi sie siedzi niz na starenkim Psao 750 gdzie mial naprawde opasly zbiornik, a juz 748 jest o wiele lepiej, a najlepiej sie czuje 749/999.Kolejna generacja nie tylko podyktowana jest nawiazaniem do poprzedniej serii, ale i samymi technicznymi problemami- no bo zeby zwiekszyc moc w 1099 pojemnosciowym silniku trza bylo zaopatrzec w pokazny airbox- dletego wyszedl zbiornik opasly jak prosiaczek- ale mozna by tego uniknac przesuwajac czesc plastikowego zbiornika pod siedzisko kierowcy- te pare litrow mozna by tam wepchnac, a zbiornik nie bylby i za dlugi i za szeroki, ale tutaj tak mysle troche motocykl robiono i pod koszty i pod "publiczke"i troche za szybko- niestety takie sa realia zeby mala firma mogla nadarzyc za gigantami cos szybko zrobi i ewentualnie potem poprawia...Jakbym mial "troche" kasy napewno kupilbym 1098R i to dopiero bylby motocykl "surowka" do wydumki.Pozdr. Janek Klekot 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=m6X0KWwcO0E&feature=relatedchciałem zadać Wam pytanie.....czy dajecie się komuś przejechać na swoich Ducat-ach ?Cisza.............tak więc chyba nie dajecie :buttrock: PS:Dziś odebrałem MTS-kę z Boldoru, po małej naprawie (zaworek się wykrzywił). Myślę że jakieś KM-emy przeskoczyły z yamaszki która stała obok bo ruszają ze świateł mało co nie spadłem z konia. Podczas krótkiej przejażdżki po mieście, na trasie Armi Krajowej trafiłem na taaaaaką koleinę że prawie musiałem się zatrzymać żeby pas zmienić :icon_mrgreen: (tuż przed zjazdem na Wisłostradę). Ale ogólnie radość była wielka - znów w siodle siedzieć. Pozdrawiam Wasbalzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Aha, widział ktoś ostatni numer "Świata Motocykli"? Jest tam artykuł o Pierre Terblanche`u i właśnie opowiada o swoich projektach i m.in. o 999. Polecam Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 (edytowane) My tu o projektach i terblanszach, a chlopaki w Katarze ognia daja...Przejzad pierwszy- pierwszy BalisticPrzejazd drugi - Balistic 4-ty , za to od drugiego do 6-tego same Ducaty.Ciekawie sie sezon zapowiada tym bardziej ze na Stilegarda Ducati sam "Cesarz"- Biaggi pogina. Narazie w klasyfikacji prowadzi Baliscic. Nasi gora!!! :buttrock: :icon_mrgreen: Pozdr. Janek Klekotek 748 S. A motora nie pozyczam... Edytowane 23 Lutego 2008 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasec Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Yasec, wysle Ci te graty!!! dzieki szefie :biggrin: :buttrock: dzis duca przewietrzona zostala :) jutro ciag dalszy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Uch Panowie i Panie 'w tygodniu' postaram sie podjechac i oblukac- mamy w Klubie 1098 z 185KM! Dzizusie jasnisty ale pieklo pod tylkiem!! Dam znac co i jak, czas,czas,czas...tego zawsze malo ;-[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vdq Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Uch Panowie i Panie 'w tygodniu' postaram sie podjechac i oblukac- mamy w Klubie 1098 z 185KM! Dzizusie jasnisty ale pieklo pod tylkiem!! Dam znac co i jak, czas,czas,czas...tego zawsze malo ;-[ Ehhh "KILKA" osób z tego forum by chciało być na Twoim miejscu `w tygodniu` :) już zazdroszczę...PoZdrOVDQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Dziś odebrałem MTS-kę z Boldoru, po małej naprawie (zaworek się wykrzywił). Myślę że jakieś KM-emy przeskoczyły z yamaszki która stała obok bo ruszają ze świateł mało co nie spadłem z konia. Podczas krótkiej przejażdżki po mieście, na trasie Armi Krajowej trafiłem na taaaaaką koleinę że prawie musiałem się zatrzymać żeby pas zmienić :D (tuż przed zjazdem na Wisłostradę). Ale ogólnie radość była wielka - znów w siodle siedzieć. Pozdrawiam Wasbalzac no to wielkie gratulacje - miłej jazdy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Ponawiam pytaniePanowie poprawcie mnie jezeli bladze, chodzi o sprawy serwisowe desmodue : 1. Paski wymiana co 20 tys2. Kontrola i regulacja desmo 10 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Tak przynajmniej podaje fabryka...A ja jutro siedze przed tv od 8 do 10 tej na eurosporcie powtorka dzisiejszego wyscigu...Pozdro. Janek Klekot 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Tak przynajmniej podaje fabryka...A ja jutro siedze przed tv od 8 do 10 tej na eurosporcie powtorka dzisiejszego wyscigu...Pozdro. Janek Klekot 748 S.Z podziekowaniem dobry czlowieq :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) Spox- Ju lelkom:-)))No kurde za pare minut wyscig- sie obaczy jak nowe Ducaty jezdza- a propo maja zwezki, a czterocylindrowce ponoc nie....Pozdro. Janek 748 S. Edytowane 24 Lutego 2008 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) Spox- Ju lelkom:-)))No kurde za pare minut wyscig- sie obaczy jak nowe Ducaty jezdza- a propo maja zwezki, a czterocylindrowce ponoc nie....Pozdro. Janek 748 S. Łomatko ale Bayliss zapierdziela! Oby dojechal!!!! Ogladam,ogladam!!!!! Drugi wyscig juz gorzej ale i tak jestesmy na wierzchu. Ale ta Suzuki jest szybka na prostej! Edytowane 24 Lutego 2008 przez jacek998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Ciekawe czy w MotoGP Stonerowi pójdzie tak dobrze jak w ubiegłym sezonie, patrząc na SBK Ducati zaczeło tak średnio :icon_biggrin:Jednak wydaje mi się żę w MotoGP Rossi i spółka nie oddadzą Stonerowi zwycięst tak łatwo.No chyba, że Ducati Desmosedici GP 7 będzie tak szybkie i niezawodne jak w tamtym sezonie :wink:Zapowiada się ciekawie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 oj dziąło się w Qatarze :wink: A Bailis po pierwszej rundzie 1 :icon_biggrin: Chyba Ducati w tym roku w SBK da popalić ryżopedom :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi