jannikiel Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 No gdzie tam, juz dawno doszedlem do wniosku ze nie ma co sie "rozpraszac" na wiele roznych spraw, mi tam wystarczy do szczescia moje hobby i dlubanie w mechanizmach. Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 no a ja dziś sobie zrobiłem parę setek metrów (po śniegu) na moim ST'ku i od razu fajniej się zrobiło :icon_mrgreen: choc szkoda, że już koniec jazdy na ten rok :clap: Aby do wiosny :clap: Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Krzysiu Rysiek przed chwila powiedzial zebys sobie plozy do kompletu z ST dokupil :icon_mrgreen: ...a z tylu gasiennice od skutera sniezneg- podobniez sa kompletne chinskie zestawy- ale jak to pogodzic z exkluzywnascia jedynie slusznej Marki???Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Krzysiu Rysiek przed chwila powiedzial zebys sobie plozy do kompletu z ST dokupil :icon_evil: ...a z tylu gasiennice od skutera sniezneg- podobniez sa kompletne chinskie zestawy- ale jak to pogodzic z exkluzywnascia jedynie slusznej Marki???Pozdr. Janek Klekotek 748 S. to całkiem dobry pomysł - nie widziałem jeszcze skutera śnieżnego made by Ducati :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 a ja tak sobie siedzę pod Wrocławiem i patrzę, i patrzę, i patrzę ....., i kurczę nic nie widzę bo nikt nic nie pisze :smile: - czyżby wszyscy juz zimowo zasnęli w Ducatowym śnie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 a ja tak sobie siedzę pod Wrocławiem i patrzę, i patrzę, i patrzę ....., i kurczę nic nie widzę bo nikt nic nie pisze :icon_exclaim: - czyżby wszyscy juz zimowo zasnęli w Ducatowym śnie :icon_exclaim: Musisz podgrzac monitor- od wczoraj piszemy drukiem sympatycznym. Wiesz, ze jak mnie w koncu nie dodasz do znajomych na 'klasie' to...normalnie z 'nerwow' wyjde i stane obok :icon_biggrin: ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Seb nie zapadł w sen ale ma już 2-gi miesiąc święto branżowe... jak się zaczęło w listopadzie to do końca grudnia potrwa... a łeb już mnie boli że... :icon_mrgreen: Jaca, a ty czasem nie chodziłeś z Jankiem Niklem do klasy??? hihihi...Pozdr Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Seb nie zapadł w sen ale ma już 2-gi miesiąc święto branżowe... jak się zaczęło w listopadzie to do końca grudnia potrwa... a łeb już mnie boli że... :icon_razz: Jaca, a ty czasem nie chodziłeś z Jankiem Niklem do klasy??? hihihi...Pozdr Nie panimaju Was Tawariszcz Monstjerskij :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 (edytowane) Eee tam, skoro z Muminkiem byłeś w 'klasie' to i z Jankiem, tyle że Janek kiblował 2 lata...hihihiFerajna proponuję zgłosić Jaca do następnej edycji Tańca z Gwiazdami, :P chyba że bedzie taniec z Elfami... :) :) Pozdr Edytowane 18 Grudnia 2007 przez scitro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zglaszam zapotrzebowanie na manul srvice do supersporta. W dlugie zimowe wieczory mial bym lekture do poduszki. Jezel ktos takowa posiada dajcie znac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 U was śniegi a u mnie jeszcze dobre warunki do jazdy tylko że nie mam czym...Perspektyw na szybkie złożenie dukata brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Musisz podgrzac monitor- od wczoraj piszemy drukiem sympatycznym. Wiesz, ze jak mnie w koncu nie dodasz do znajomych na 'klasie' to...normalnie z 'nerwow' wyjde i stane obok :D ! normalnie nie moge od jakiegoś czasu wejść na portal i nie bardzo wiem co się tam dizeje :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 To Panie i Panowie Życzę wszystkim Wesołych Świąt i udaję się na zasłużoną przerwę.PozdrawiamSebo Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Tak, to juz czas zyczen :lalag: ZYCZE WAM DUKATOWCY ORAZ WSZYSCY MOTOCYKLISCI- W IMIENIU KLUBU 'DESMO MANIAX' WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W TE ZBLIZAJACE SIE SWIETA ORAZ W CALYM PRZYSZLYM ROKU. ABY SPRZETY NAS NIE ZAWODZILY I ZEBY WIODLO SIE NAM JAK NAJLEPIEJ!JACEK/FRENCCI Od mojej rodzinki takze wszystkiego co najlepsze i spokoju!To specjalny 'dens' dla Was. Ho ho ho :notworthy: http://www.elfyourself.com/?id=1353780701 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 małe ogłoszenie w Boldorze mają carbonowe wydechy do Monsterów 600-1000 i tytanowe do SS900 w bardzo dobrych cenach (wyprzedają magazyn). Jęsli jesteście zainteresowani to bardzo proszę o kontakt z Łukaszem z sewrisu pozdrkris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi