Frencci Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Raczej z poza kraju. Tzn napisana w jezyku angielskim. Na ostatniej stronie jest Stampato (chyba z wloskiego 'wydrukowano') 03/1999r. Czyli tak jakby wydrukowano ja w 1999r ;)Kiedys bede bogaty i kupie nowke sztuke nie smigana to sie martwic nie bede ;) Najwazniejsze,ze dobrze chodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 CześćGomez, ty nie masz nic lepszego do roboty niż bawienie sie w szpiega??? Jak moto z 02' to opony powinny być z tego samego roku. A jeśli rzeczywiście Ci mały przebieg spędza sen z powiek, to pożycz na miesiąc Duke-owi to nabije Ci z 10000 km :eek: i bedzie git...hihihi Balzac spróbuj dostrzec pozytywne aspekty awarii twojego moto... np. stawy trochę zaoszczędzisz.... :icon_razz: Strzałka PS. 'Daddy' nie chlej tyle... :icon_razz: to pamięć wróci :eek: Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Np powiem Ci Balzac ze poszedłeś po bandzie. Ja nie miałbym zbyt fajnej miny. Kiedyś mój kumpel nowiutkiego 999 tak wymył kerszerem, że woda była w cylindrach (nadmuchał przez wloty powietrza). Mechanik dwa dni go rozbierał i suszył. Powiedzcie, przepalacie sprzęty wtryskowe w zimie czy czekacie do wiosny? Mi mówili że przepala się tylko gaźnikowe. Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Np powiem Ci Balzac ze poszedłeś po bandzie. Ja nie miałbym zbyt fajnej miny. Kiedyś mój kumpel nowiutkiego 999 tak wymył kerszerem, że woda była w cylindrach (nadmuchał przez wloty powietrza). Mechanik dwa dni go rozbierał i suszył. Powiedzcie, przepalacie sprzęty wtryskowe w zimie czy czekacie do wiosny? Mi mówili że przepala się tylko gaźnikowe. Odpalam raz, dwa razy w czasie zimy. Ladowarka do zelowek wlasciwie non-stop podlaczona. Nie myje bezposrednio przed odstawka do garazu- uwazam, ze moga sie tworzyc ogniska korozji jesli szybko pozostala woda nie wyschnie np. w czasie jazdy. A zreszta czeste mycie skraca zycie :eek: Offtop- czy ktos wie jak usunac POI z Automapy- chyba niepotrzebnie zdublowalem i sie tnie system. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 jest takie forum www.garniak.pl. Jestem tam zarejstrowany. Jak chcesz to napisz pytanie i wystawie post na forum. Ja Ci nie pomoge bo jestem cienki w tym temacie. Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 jest takie forum www.garniak.pl. Jestem tam zarejstrowany. Jak chcesz to napisz pytanie i wystawie post na forum. Ja Ci nie pomoge bo jestem cienki w tym temacie. Dzieki, nie klopocz sie- tak przy okazji pytam.Zdublowalem radary i drze sie podwojnie, he he ;) Pzdr :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Np powiem Ci Balzac ze poszedłeś po bandzie. Ja nie miałbym zbyt fajnej miny. Kiedyś mój kumpel nowiutkiego 999 tak wymył kerszerem, że woda była w cylindrach (nadmuchał przez wloty powietrza). Mechanik dwa dni go rozbierał i suszył. Powiedzcie, przepalacie sprzęty wtryskowe w zimie czy czekacie do wiosny? Mi mówili że przepala się tylko gaźnikowe. Ja jeżdżę do garażu i zwykle co tydzień lub co dwa tygodnie palę motorek z niewielką jazdą żeby rozruszać mechanizmy. Wynika to z lenistwa (po części) bo nie planowałem wyjmowania aku (poza tym nie mam w domu ładowarki). Może jednak wyposażę się w takową i jednak zdejmę owiewki i podłącze aku do prądu. Co do mycia - na ogół myję chemią z puszek (używam specyfiki Motula) unikając sprzętów typu Karcher (choć zdarzyło mi się mycie niskociśnieniowe z tzw. szlaufu :) Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Pod żadnym pozorem nie myjemy motocykli myjkami wysokociśnieniowymi, z takiej myjki woda włazi we wszystkie łożyska i uszczelniacze. Robią to tylko fani enduro i cross bo muszą, ale w ich przypadku wymiana łożysk np. główki ramy jest wkalkulowana w hobby. Wydaje mi się że wystarczy zwykłe ciśnienie z sieci ale i tak lepiej nie kierować strumienia w miejsca łożyskowane.Pozdrawiam desmo i enduro maniakówhose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Pod żadnym pozorem nie myjemy motocykli myjkami wysokociśnieniowymi, z takiej myjki woda włazi we wszystkie łożyska i uszczelniacze. Robią to tylko fani enduro i cross bo muszą, ale w ich przypadku wymiana łożysk np. główki ramy jest wkalkulowana w hobby. Wydaje mi się że wystarczy zwykłe ciśnienie z sieci ale i tak lepiej nie kierować strumienia w miejsca łożyskowane.Pozdrawiam desmo i enduro maniakówhose Hose, prawde rzeczesz Kumie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Moze raz bede szybszy od Muminka jezeli chodzi o fajne nowosci na allegro. Zerknijcie prezentuje sie niezle http://www.allegro.pl/item283214434_ducati...zuki_gsxr_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Moze raz bede szybszy od Muminka jezeli chodzi o fajne nowosci na allegro. Zerknijcie prezentuje sie niezle http://www.allegro.pl/item283214434_ducati...zuki_gsxr_.html Byli szybsi :) - czekam na konkretniejsze info ale zakupiona byla z silnikiem po "wybuchu" i jest teraz inny. Wiecie jak jest z 'okazjami'..... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgaza sie okazyjne moto zawsze maja haczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 No zbyt fajna okazja zeby było tak różowo ale z drugiej strony.... Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 No zbyt fajna okazja zeby było tak różowo ale z drugiej strony.... to jak na carbonowe osłony to dość dużo 24 tyś pln :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Te karbony pewnie cos ukrywaja...Jaco wyslalem Ci pytania konkursowe... chcialem trudniejsze wyslac, ale Uczestnikow kompy moga tego nie wytrzymac...Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi