jannikiel Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 U nas chlopaki 2 lata temu wystapili w czasie cwiczen bojowych w tych orzeszkach+ tarcze+ tarany(zrobione przeze mnie-tzn. wg mojego pomysla:-)) ), troche smiesznie wygladali- mam pytanie dlaczego nie bylo wiekszych tych "milicyjnych" orzeszkow niz rozmiar 56 ??? Pewnie pod te orzechy robili weryfikacje i dlatego odrzucili mnie jak chcialem dostac sie do Policji w 91 roku- (ale jeszcze mieli orzeszki), bo mam leb 59 :).Pozdr. Janek Klekot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Witam, Informacja dla zainteresowanych - do 14 Stycznia 2008 zamawiąjąc wybrane rzeczy ze sklepu internetowego Ducati Shop na www.ducati.com, Ducati dodaje wysyłkę gratis. Ceny...na cóz jak to w Ducati. Jeżeli jednak ktoś planował większe zakupy to teraz jest to dobry moment i nie zapominajmy, że idą święta i dla fanów marki wszystko co ma znaczek Ducati będzie fajnym prezentem. Pozdrawiam,KamilWitajcie Panowie Dukatowcy,pomyślałem, że kupię coś pod choinkę dla "stucati" :flesje:, wiec wchodzę na www.ducati.com A tam jest tam wyrażnie napisane "Delivery can only be made to any of the countries listed below........niestety Polski nie ma na liście :flesje: Jak to może być ? :flesje: Pozdrawiam i dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desmo77 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Witajcie Panowie Dukatowcy,pomyślałem, że kupię coś pod choinkę dla "stucati" :biggrin:, wiec wchodzę na www.ducati.com A tam jest tam wyrażnie napisane "Delivery can only be made to any of the countries listed below........niestety Polski nie ma na liście :buttrock: Jak to może być ? :icon_eek: Pozdrawiam i dobranoc Witam Desmomaniaków,Ponieważ to ja wrzuciłem temat na forum, postanowiłem dokładnie zbadać zasady gratisowej wysyłki.Rzeczywiście jest na stronie www spis krajów objętych promocją i ... Polski BRAK!!! Chyba jesteśmy krajem zapomnianym, mimo członkostwa w EU. Postanowiłem zadzwonić na infolinię i bardzo miła Pani powiedziała:".. Poland? A gdzie to jest?... w EU, a to pewnie wysyłka gratis , ale nie jestem pewna na 100%." Dodatkowo, żeby skorzystać z oferty trzeba być zarejestrowanym użytkownikiem na ducati.com.Reasumując - nie jest tak różowo jakby się na pierwszy rzut oka wydawało - o nas polskich fanach Ducati po prostu zapomniano :icon_biggrin: Jak się mocniej zdenerwuję - złożę zamówienie i wtedy zobaczę czy zostanie do niego doliczony koszt wysyłki. Pozdrawiam i byle do wiosny!.Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Widzę, że "niedźwiedzie" zapadły w sen zimowy :biggrin: Duke, jak znajdziesz chwilę to pisz maila, skrzykniemy się w kilku i "rozmontujemy" beczkę piwka w jeden wieczór :flesje: Pozdr Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Witajcie,Saga kabelka (przewodu świecowego) dobiega końca. Po wielu przygodach wreszcie dotarł pod moją strzechę :rolleyes: . Była nadzieja, że lot kontrolny dzisiaj wykonam i jakąś fotę na forum podeślę. Niestety, mokro w Warszawie i przelot został odwołany :( ....może jutro jeżeli będzie sucho :lalag: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Witajcie,Saga kabelka (przewodu świecowego) dobiega końca. Po wielu przygodach wreszcie dotarł pod moją strzechę ;) . Była nadzieja, że lot kontrolny dzisiaj wykonam i jakąś fotę na forum podeślę. Niestety, mokro w Warszawie i przelot został odwołany :( ....może jutro jeżeli będzie sucho :lalag: Pozdrawiam Ja tez jak jutro da radę to może się bryknę na małą przejażdżkę - muszę odreagować ten tydzień :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desmo77 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Ja tez jak jutro da radę to może się bryknę na małą przejażdżkę - muszę odreagować ten tydzień :) Witam,Chętnie bym dołączył ale mój Ducat zimuje poza Warszawą, a jutro nie będę miał czasu po niego pdjechać ;)PozdarwiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Witam,Chętnie bym dołączył ale mój Ducat zimuje poza Warszawą, a jutro nie będę miał czasu po niego pdjechać ;)PozdarwiamKamil dla pocieszenia - niestety zapowiadają na jutro dzeszcz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Ja tam Klekota oszczedzam w zime- tera poganiam Brudasa :clap: ... kurde zeby te Elefanty mnialy mase ok. 140- 150 kg z paliwem- tera moze bym jezdzil Elefantem 650... a tak lipa:-((( .Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 No jeżdzenie w zimie Dukatem to niefajne, nawet skuterem jeżdze tylko jak jest suchy asfalt. Sól potrafi bardzo zniszczyć sprzęta. Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troublemaker Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Dzisiejszy wynik 86 km nawiniete :buttrock: Nic lepiej nie konserwuje sprzeta jak mała przejażdzka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Niestety, robota przyszła i z przejażdżki nici :lalag: .Ale.....jak do jutra dobra pogoda się utrzyma to już nic mnie nie zatrzyma :icon_razz: . Kto wie, może do 2OO na herbatkę wyskoczę około południa.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 ja dziś tez spędziłem dzień jeżdżąc - jednak niestety samochodem. Może jutro coś uda się z dwoma kółkami A tak przy okazji - nowość na allegro http://allegro.pl/item281476545_ducati_1098_2007r.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Jakis dziwnie zielony ten Ducat :lalag: . A ja jutro- obojetnie czy bedzie padac czy nie- jade brudasem , a wracam ok. 16-tej...mam nadzieje ze zonka to wytrzyma, wczoraj(tzn dzisiaj) wrocilem ok. 3 nad ranem, sie u Rycha zasiedzialem :icon_mrgreen: , jadziem jutro do Rydza- trasa typowo wiejska z krowimi plackami na szutrowo-piaszczystych zakretach...Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Janekzałóż tylko jakieś gogle na te placki :icon_mrgreen: i miłego śmigania :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi